SamoIstina je napisao/la: ↑sri okt 02, 2024 10:27 am
Charlie Sheen je napisao/la: ↑sri okt 02, 2024 10:08 am
ja ne mogu da vjerujem majke mi da mi raspravljamo jos o onoj ruci i jos zalosnije kao mediji se cude kako na ligi prvaka isto nike dosudjeno, pa gledate li vi fudbal ikako, kakvi degeni pisu za ove portale to je za ibreta majke mi.
Jaci su meni forumasi. Kao oni objektivni, bio je penal
Ne znaju ljudi pravila uopste.
Pa meni se čini da 80% fudbalskog svijeta ne zna pravila. Npr. sjeti se situacije s EP kada ruka Cucurelle nije bila penal. Za mene, a i većinu fudbalskog svijeta koliko sam vidio, ono je bilo tragikomično. Dakle, prvo je prije nekoliko godina uvedeno da je svako igranje rukom penal, pa je opet to kasnije mijenjano i sad imamo cirkus. Ja da se išta pitam, meni bi apsolutno svako igranje rukom, u bilo kojoj situaciji, bio penal. Samo da ne bi postojale bilo kakve nedoumice. Ovako sudije mogu da rade haman šta žele i ne radujem se budućim situacijama kad ne bude bio sviran penal za Želju u nekoj situaciji.
P.S. Šta raspravljate o kobiljarima, oni su davno "položili" i pokazali pravo lice. Ponavljam, da su njihove namjere čiste, na ljetnoj pauzi bi neke stvari pokrenuli, a ne sad i ne onda prošle sezone. Ali nažalost ovakve razlike će, čini se, opet rezultirati time da Čolpa nastavi suvereno vladati kantonalnim savezom, a posljedično i savezima na višim nivoima.