Zadovoljan. Trebali smo ih riješiti u prvom.
SVI U NEDELJU NA POSUŠJE!
realno su divovi karine,ovo se moralo uzeti
Pored toga nam treba i jos koji igrac . Mogu oni na maldive na pripreme al dzaba. Ovo je neki maximum, 4 eventualno 3 mj uz ogromnu dozu srece. Sto je po meni za ovu sezonu sasvim zadovoljavajuce.
Mislim da je vrijeme da podržimo trenera dva prelazna roka i da onda očekujemo rezultat, mislim da Posušje nije tu slučajno nego je očigledno Ćorić napravio ekipu visok plasman. Ja što znam da je Denis vec dogovorio tri extra igrača na zimu ( stoper, zadnji vezni i desno krilo) i uz dva tri pojačanja u ljetnom prelaznom roku ta bi ekipa mogla čak i napasti titulu,mada ove godine treba biti zadovoljan sa evropskim nastupima.dell21 je napisao/la:Pored toga nam treba i jos koji igrac . Mogu oni na maldive na pripreme al dzaba. Ovo je neki maximum, 4 eventualno 3 mj uz ogromnu dozu srece. Sto je po meni za ovu sezonu sasvim zadovoljavajuce.
super1 je napisao/la: ↑čet sep 26, 2024 11:57 amMislim da je vrijeme da podržimo trenera dva prelazna roka i da onda očekujemo rezultat, mislim da Posušje nije tu slučajno nego je očigledno Ćorić napravio ekipu za visok plasman. Ja što znam da je Denis vec dogovorio tri extra igrača na zimu ( stoper, zadnji vezni i desno krilo) i uz dva tri pojačanja u ljetnom prelaznom roku ta bi ekipa mogla čak i napasti titulu,mada ove godine treba biti zadovoljan sa evropskim nastupima.dell21 je napisao/la:Pored toga nam treba i jos koji igrac . Mogu oni na maldive na pripreme al dzaba. Ovo je neki maximum, 4 eventualno 3 mj uz ogromnu dozu srece. Sto je po meni za ovu sezonu sasvim zadovoljavajuce.
Pa evidentno je da fali jos kvalitetnih igraca, pogotovo nazad. Ali imamo dobru bazu, fali Hiros koji je u formi. Mircevski i Dangubic su jos uvijek nepoznanica. Drugom makedoncu fale pripreme, Sabic je odlican ali mu fali snage jos. Nemamo poraz na gostovanju, a igrali smo i protiv Veleza i Sarajeva. Na Grbavici smo do sada samo jednu dobili i to Igmana. Da imamo jos tri boda s Grbavice dijelili bi prvo mjesto trenutno..
Vidjeli smo sta Galic znaci kada je Odinaka igrao od prve, a on bio na klupi...Diverzant je napisao/la: ↑čet sep 26, 2024 1:37 amTi ako vidiš u galiću obrise prosječnog beka naše lige, ne trebaš ni pratiti fudbal. Lik otkad je došao, doslovno jednu asistenciju ima al jednu bukvalno. Kretnja mu je ko da ima šine uz desnu liniju i samo zna pravo i nazad. O kvalitetu centaršuteva ne treba govoriti, jaka, neprecizna i nikome.
Nego ga raja zagotivila sto je onu parolu skino sa sjevera, a ustvari od njega više štete nego koristi.
Njegova sreća, a naša nesreća što je došao nakon retardiranog blazevica pa nam se prodao ko neki solidan bek.
E ovo bi bila prava pobjeda, puno bitnija od neka neplanirana i nezasluzena 3 boda sinoc.
koliko tuces pive, ti i jesi taman...
To što je Odinaka loš ne znači da je Galić dobar. Treba nam bar duplo bolji bek od Galića. Hebo beka koji nema bar 5-6 asistencija po sezoni, a i to je za moj pojam malo, uz čvrstinu i sigurnost nazad.TheBlue je napisao/la: ↑čet sep 26, 2024 12:01 pmVidjeli smo sta Galic znaci kada je Odinaka igrao od prve, a on bio na klupi...Diverzant je napisao/la: ↑čet sep 26, 2024 1:37 amTi ako vidiš u galiću obrise prosječnog beka naše lige, ne trebaš ni pratiti fudbal. Lik otkad je došao, doslovno jednu asistenciju ima al jednu bukvalno. Kretnja mu je ko da ima šine uz desnu liniju i samo zna pravo i nazad. O kvalitetu centaršuteva ne treba govoriti, jaka, neprecizna i nikome.
Nego ga raja zagotivila sto je onu parolu skino sa sjevera, a ustvari od njega više štete nego koristi.
Njegova sreća, a naša nesreća što je došao nakon retardiranog blazevica pa nam se prodao ko neki solidan bek.
Hvala lijepo