Ima ugovor s Fenerom jos godinu dana. Vjerovatno ce uzeti 2.5 miliona eura za raskid ugovora jer mu je plata bila 4.5 miliona eura, a u Hajduku ce imati platu od 2 miliona eura i tako ce nadoknaditi tu “propustenu” godinu u Feneru. Pravdam ga i branit cu ga sve do onog trenutka kad ga mi i ako ga mi zvanicno zovnemo a on odbije poziv. Tad ga necu pravdati i promijenit cu misljenje o njemu TOG trenutka. I da se ne zaboravi, Hajduk je izabrao njega, a ne on Hajduka. Takodjer, dole ce vjerovatno biti godinu dana i onda mozemo očekivati da se nama vrati i to ako ga kontaktiramo i izrazimo zelju jer ce biti slobodan igrac.ublehas je napisao/la:A znamo sigurno da ga niko nije kontaktirao?cisco10 je napisao/la: ↑ned jun 30, 2024 11:26 amTako ce isto Dzeko u Hajduku biti najplaćeniji. Dzeku niko nije kontaktirao iz kluba, nit je klub kontaktirao Fener, nit je klub kontaktirao njegovog menadžera, nit ga je klub zvao nekad na neku utakmicu da mu kazu kako bi im bila cast da se pojavi na zapadu i more takvih stvari. Bezveze ga napadate, lik je ambasador drzave, ne znam zasto očekujete da ce on SAM doci i ponuditi se Zelji. Mozda lik misli da je nepoželjan tu obzirom da ga niko nikad nije kontaktirao ni za sta, sta mislite o tome?
Sent from my iPhone using Tapatalk
I sta ce ko kontaktirati Fener? Kod nas moze doci samo kao slobodan igrač. Nije da ga mi mozemo otkupiti. U ostalom i ako ode u Hajduk otici ce ili kao slobodan igrač ili uz neko minimalno obestecenje.
I da, i u slučaju da ga niko nije kontaktirao, dovoljno je izraziti zelju da se vrati, i vjeruj svinbi se na glavu nasadili da mu to omoguce.
Kao sto rekoh, uradice lik sto hoce, i neka ce, ali nemojte ga pravdati i traziti izmisljenje razloge zato to radi.
Sent from my iPhone using Tapatalk