Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

cisco10
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jun 30, 2024 1:39 pm

ublehas je napisao/la:
cisco10 je napisao/la:
ned jun 30, 2024 11:26 am
Tako ce isto Dzeko u Hajduku biti najplaćeniji. Dzeku niko nije kontaktirao iz kluba, nit je klub kontaktirao Fener, nit je klub kontaktirao njegovog menadžera, nit ga je klub zvao nekad na neku utakmicu da mu kazu kako bi im bila cast da se pojavi na zapadu i more takvih stvari. Bezveze ga napadate, lik je ambasador drzave, ne znam zasto očekujete da ce on SAM doci i ponuditi se Zelji. Mozda lik misli da je nepoželjan tu obzirom da ga niko nikad nije kontaktirao ni za sta, sta mislite o tome?

Sent from my iPhone using Tapatalk
A znamo sigurno da ga niko nije kontaktirao?
I sta ce ko kontaktirati Fener? Kod nas moze doci samo kao slobodan igrač. Nije da ga mi mozemo otkupiti. U ostalom i ako ode u Hajduk otici ce ili kao slobodan igrač ili uz neko minimalno obestecenje.
I da, i u slučaju da ga niko nije kontaktirao, dovoljno je izraziti zelju da se vrati, i vjeruj svinbi se na glavu nasadili da mu to omoguce.
Kao sto rekoh, uradice lik sto hoce, i neka ce, ali nemojte ga pravdati i traziti izmisljenje razloge zato to radi.
Ima ugovor s Fenerom jos godinu dana. Vjerovatno ce uzeti 2.5 miliona eura za raskid ugovora jer mu je plata bila 4.5 miliona eura, a u Hajduku ce imati platu od 2 miliona eura i tako ce nadoknaditi tu “propustenu” godinu u Feneru. Pravdam ga i branit cu ga sve do onog trenutka kad ga mi i ako ga mi zvanicno zovnemo a on odbije poziv. Tad ga necu pravdati i promijenit cu misljenje o njemu TOG trenutka. I da se ne zaboravi, Hajduk je izabrao njega, a ne on Hajduka. Takodjer, dole ce vjerovatno biti godinu dana i onda mozemo očekivati da se nama vrati i to ako ga kontaktiramo i izrazimo zelju jer ce biti slobodan igrac.

GegenPress
Kontakt:

ned jun 30, 2024 1:57 pm

Harun Karić na pragu prelaska u HNK Hajduk Split?

Ovaj defenzivni veznjak prije nekoliko mjeseci prešao je iz Lokomotive u FK Željezničar. Sarajevski klub nalazi se u krizi posljednje vrijeme, što financijskoj što rezultatskoj, a prodaja Karića kao jednog od vrijednih eksponata dobrodošla bi klubu.

Hajduk s druge strane ulaže dosta toga u sljedeće nogometnu sezonu. Upravo sljedeće sezone puni se čak 20 godina od posljednje titule u Splitu.

Može li Gatusso s Karićem dobiti 'svog Gattusa'?
slika
1921

IlProfessore
Kontakt:

ned jun 30, 2024 3:04 pm

Ludvig Leple je napisao/la:
ned jun 30, 2024 8:30 am
A za ove što se pozivaju na fašizam u redovima Torcide samo ću vas pitati zasto se onda kod nas pjeva "...po islamu odabrana...".
Nemojte majke vam ovih priča, Edine sretno gdje god otišao.
Tebi je "po islamu odabrana" i "ubij, ubin, ubij srbina", svastike, rasizam prema crncima i sl u istoj ravni?

Znam još neke kojima islam smeta. Većina ih je u Haagu.

neroazzuro
Kontakt:

ned jun 30, 2024 3:11 pm

Ludviga malo prenijelo

MATORI
Kontakt:

ned jun 30, 2024 3:53 pm

Ma hajde ljudi popustite malo pricu o Dzeki...
Ima li ko sta saznanja da napise...npr...ako je gledao treninge kako to ide...ima li ko konkretnih saznanja o gradnji juga...o jos kakvim "morebit" novim igracima...itd...
Je.bo mjerenje kolika je cija (TUDJA) ljubav prema klubu koliko je tu ljubav NAPLATIO?..
...
Isto ko' ono "Ciji je veci"?
Ovdje ljudi u predinfarktnom stanju zbog razmjene misljenja gdje ce Dzeko.. a njega boli K - o necijem misljenju...sem Amrinom bezbeli!
Opraste brate bas!

SanMan
Kontakt:

ned jun 30, 2024 4:16 pm

Kad će početi prodavati godišnje ulaznice

SamoNapad
Kontakt:

ned jun 30, 2024 4:33 pm

Nikad teza sezona je pred nama, bukvalno se moras riješiti čitave ekipe i njihovog mentaliteta. Pri tome moras pogoditi sa novim igračima koji će kreirati novu energiju da bar budem sigurni od borbe za opstanak. Jos ako nas napuste Hiros i Al Jaber mi stvarno moramo dovesti vrhunska pojačanja. Ono što je bitno da se dovedu igrači koji imaju pobjednički mentalitet inače cemo opet skupiti igrače kojima će neki Jakovljevic psovati sve od reda . Velik je posao pred trenerom i direktorom .

Dzezvar
Kontakt:

ned jun 30, 2024 5:21 pm

cisco10 je napisao/la:
Tako ce isto Dzeko u Hajduku biti najplaćeniji. Dzeku niko nije kontaktirao iz kluba, nit je klub kontaktirao Fener, nit je klub kontaktirao njegovog menadžera, nit ga je klub zvao nekad na neku utakmicu da mu kazu kako bi im bila cast da se pojavi na zapadu i more takvih stvari. Bezveze ga napadate, lik je ambasador drzave, ne znam zasto očekujete da ce on SAM doci i ponuditi se Zelji. Mozda lik misli da je nepoželjan tu obzirom da ga niko nikad nije kontaktirao ni za sta, sta mislite o tome?

Nije bas da nije pozivan.....a i cisto sumnjam da ce on u Ajdukkk....latini(hrvati)su prenamazani likovi kada se trebaju pare uzeti...a zadigli su godisnje ukaznice za 50%
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

MU'MIN T.M.
Kontakt:

ned jun 30, 2024 6:22 pm

Ako im fali krilo, nek probaju dovesti Santosa.
Karića ne bih prodao, a Al Jabera ako će njegova prodaja donijeti 2 mil. KM klubu, bih.
Fali napadač, odlaskom Haračića, pa nekog pod hitno trebaju dovesti. Coca je mogao igrati i stopera i zadnjeg veznog, komotno.
Ovaj iz Stupćanice bek, kažu da nije loš.

Dobro je da je otišlo puno igrača, koji nisu kvalitet za Želju, hvala im i sretno.
Treba dovesti pojačanja, a ne zamjene za iste.
Klub mora uraditi sve u svojoj moći da što prije dobije potrebne dozvole za gradnju Juga, kao i upotrebnu za Istok.
Ima tu puno posla što klub može poboljšati, treba zasukati rukave.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned jun 30, 2024 7:21 pm

Ma kakva 2m za Jabera, ne vidim ko ce nam to platiti.
Kazu da je sutra tu ovaj iz Stupcanice i to bi trebalo biti to sq odbranom ali fali nam napadac i dva u veznom.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Eldar
Kontakt:

ned jun 30, 2024 8:06 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
ned jun 30, 2024 7:21 pm
Ma kakva 2m za Jabera, ne vidim ko ce nam to platiti.
Kazu da je sutra tu ovaj iz Stupcanice i to bi trebalo biti to sq odbranom ali fali nam napadac i dva u veznom.
Treba nam lijevi bek. Imamo ovog crnogorca, koji je mozda solidna opcija za klupe. Treba nam vezni, treba lijevo krilo, treba spic... 4-5 igraca minimalno

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned jun 30, 2024 8:14 pm

Zar fakat neko misli da mi mozemo prodati Karica?
Željezničar ante portas !

Eldar
Kontakt:

ned jun 30, 2024 8:20 pm

AsharaK je napisao/la:
ned jun 30, 2024 8:14 pm
Zar fakat neko misli da mi mozemo prodati Karica?
Strasan igrac.. u lokomotivi se nije mogao izboriti za klupu

ublehas
Kontakt:

ned jun 30, 2024 8:37 pm

cisco10 je napisao/la:
ned jun 30, 2024 1:39 pm
ublehas je napisao/la:
cisco10 je napisao/la:

A znamo sigurno da ga niko nije kontaktirao?
I sta ce ko kontaktirati Fener? Kod nas moze doci samo kao slobodan igrač. Nije da ga mi mozemo otkupiti. U ostalom i ako ode u Hajduk otici ce ili kao slobodan igrač ili uz neko minimalno obestecenje.
I da, i u slučaju da ga niko nije kontaktirao, dovoljno je izraziti zelju da se vrati, i vjeruj svinbi se na glavu nasadili da mu to omoguce.
Kao sto rekoh, uradice lik sto hoce, i neka ce, ali nemojte ga pravdati i traziti izmisljenje razloge zato to radi.
Ima ugovor s Fenerom jos godinu dana. Vjerovatno ce uzeti 2.5 miliona eura za raskid ugovora jer mu je plata bila 4.5 miliona eura, a u Hajduku ce imati platu od 2 miliona eura i tako ce nadoknaditi tu “propustenu” godinu u Feneru. Pravdam ga i branit cu ga sve do onog trenutka kad ga mi i ako ga mi zvanicno zovnemo a on odbije poziv. Tad ga necu pravdati i promijenit cu misljenje o njemu TOG trenutka. I da se ne zaboravi, Hajduk je izabrao njega, a ne on Hajduka. Takodjer, dole ce vjerovatno biti godinu dana i onda mozemo očekivati da se nama vrati i to ako ga kontaktiramo i izrazimo zelju jer ce biti slobodan igrac.

Znaci, nema teorije da ce imati toliku platu u Hajduku.
Da on je izabrao Hajduka (ako ode) jer je mogao birati gdje ce.
Kako sam cuo, nasi su mu spominjali povratak, nije bio zagrijan.
Pa vise Dzanan Musa potencira da je navijač malenih nego Dzeko da je nas navijač.
I opet kažem, neka uradi sta hoce, i treba tako, ali nemojte sebe lagati da njemu Zeljo nesto puno znaci, ali eto nije mogao kod nas...

revolt
Kontakt:

ned jun 30, 2024 9:07 pm

Rahimić je razgovarao sa njim i zvao ga, rekao je da mu nismo interesantni, ne govorite da ga nije niko zvao.

plavi su pravi crveni su drveni

kvalitet
Kontakt:

ned jun 30, 2024 9:16 pm

revolt je napisao/la:
ned jun 30, 2024 9:07 pm
Rahimić je razgovarao sa njim i zvao ga, rekao je da mu nismo interesantni, ne govorite da ga nije niko zvao.

Ako je tačno, sve mu od do, neka su ti ustashe interesantne, papčiću
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned jun 30, 2024 10:13 pm

Tacno je, kontaktiran je i nije zainteresovan.

Dosta ba o Dzeki, on je idol naciji, a nama navijacima kluba je samo jedan od bivsih igraca.

Okrenimo se novom prvenstvu i pruzimo podrsku nasem klubu
Alea iacta est!

SamoNapad
Kontakt:

ned jun 30, 2024 10:22 pm

Džeko nije Željo, ne možeš vezati klub za osobu. Klub i ljubav prema klubu nema veze sa osobama. Sva ova fama oko Edina odvlači paznju od onog što je pred nama. Džeko mi je drag jer nas najbolji igrač naše zemlje i puno ljudi je čulo za našu zemlju zbog njega ali sigurno nije sinonim za ljubav prema Želji.
Nek igra gdje hoće, bitni su samo oni koji su trenutno tu i sta mozemo od njih dobiti na terenu .

tm87alem
Kontakt:

ned jun 30, 2024 11:11 pm

cipiripi je napisao/la:
ned jun 30, 2024 10:13 pm
Tacno je, kontaktiran je i nije zainteresovan.

Dosta ba o Dzeki, on je idol naciji, a nama navijacima kluba je samo jedan od bivsih igraca.

Okrenimo se novom prvenstvu i pruzimo podrsku nasem klubu
To je to! Imamo mi precih stvari oko kojih trebamo raspravljati! Nase je da prekucamo ponovo Ligu i jos dodstno pojacamo posjetu. Ne znam zasto, al vjerujem Rahimicu. Idemo mi napraviti takvu atmosferu da je svakom ko dodje u hram fudbala uspjeh ako izvuku bod! Ja sam naucio da ne velicam niti jednog igraca, jer su oni kvarna toba! Cast izuzecima, ali ih je malo! Ja znam gdje cu biti u petak akobogda, bez obzira na zavrsnicu evropskog prvenstva. Meni je Zeljo mnogo vazniji od meca Spanija - Njemacka. Podrska ekipi i strucnom stabu! Od pocetka ozbiljno i jako. Na Manijake mozete uvijek racunati. Hajmo malo o Zelji, zatvorimo pricu o Edinu. Dodje li nekad, hvala mu, ne dodje li, ni to nije smak svijeta! Zeljo ce nadzivjeti sve i svakoga i to je nepobitna cinjenica! Sretno nam u stvaranju novog i jaceg Zelje.

ANamelessGhoul
Kontakt:

pon jul 01, 2024 1:40 am

E kakav smrad yebo li ga hajduk
Kad ce godisnje ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 45 gostiju.

Prijava