Inače sudije u Hrvatskoj pravo poštene, pa im svako malo sude strane sudije.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑sub jun 29, 2024 12:25 amA na osnovu cega bi se Dzeko trebao vratiti!? Na osnovu cinjenice da je kao ponikao u Zelji pa mu nesto jel duguje. Ne duguje on Zelji ni ovoj drzavi nista. Nit je Zeljo nesto aman za njega uradio, a drzava pogotovo. I sad on u zenitu karijere kad igra za sebe treba da trci po pasnjacima, da mu sude Gigovici, Kazlagici i slicni mesetari. Da zivi u gradu kojim vlada kriminal, gdje su urbane face endemske vrste a kulture ni u tragovima, a za poslovne prilike da ne pricamo. Uozbiljite se, ne sanjajte mi nismo sredina za takvo nesto. Pitanje je da li cemo u skorije vrijeme i biti.
Ne razumiš ti to konpaIlProfessore je napisao/la: ↑sub jun 29, 2024 12:29 amSamo nije trebao otići u Hajduk, to je sve.
A kad se već spušta u balkansko blato, onda se ipak trebao odlučiti da ide tamo gdje je besmrtan, a ne na mjesto gdje će mu nakon prvog promašaja yebat majku turkobalijsku poturičku i kakvu već sve ne.
Ok bi bilo otići u Arabiju, UAE, ostati u Fenerbahçeu, negdje tamo završiti karijeru i kraj priče. Frajer je obezbijedio finansijsku stabilnost i čukununucima, znači ne trebaju mu pare u Hajduku već dolazi radi hajpa i čega već sve ne.
Sve u svemu, jedino što može donekle smiriti osjećaj izdaje je da dođe kod nas, makar i u 42.
Velika, kljucna razlika je izmedju "od" i "zbog".Jacksparrow je napisao/la: ↑pet jun 28, 2024 11:40 pmDa to sam i napisao zbog Edina. Nije Vlahovic prelazio iz kluba u klub pa nama pare kapale.![]()
A ti ces meni da pricas o Splitu, u kojem si u najboljem slucaju bio max za ultru ili na ekskurziji u osmom a ja rodjen tamo. Mentalitet nemoj ni da pominjes, jer kao sto ni tebe ne razumiju ne razumijes ni ti njih. A vjeruj da su ljudi lagani da ne mogu laksi biti. A kad vec spominjes hercegovce, osvrni se malo jedino sto pokazuje prosperitet u ovoj drzavi je hercegovina i koliko toliko Sarajevo, jer je glavni grad. Da nije disalo bi na skrgama. Stadion ti je najbolje ogledalo. Ne govorim o cinjenici da je prljavo i zapusteno nego o cinjenici da je neki debil dopustio da se grade zgrade jebene u krugu stadiona. I sad treba Dzeko koji je izgradio svjetsko ime doci u grad u kojem nikakav prosperitet ne postoji u kojem apsolutno svako gleda da te zakine a pola nas je vjernika kao. Da ne mislis da ja nesto imam protiv Sarajeva, odlazio sam ali sam se vracao vazda. Zivim ja lijepo ovdje jebe me se, ali za ljude poput Dzeke je ono nepozeljno. Druze narkomani i dileri ti vladaju haman svakom poromo drustva, prosperitet i uspjeh ne postoje. Kad je Sarajevo kao grad napravilo neki uspjeh. Igrali protiv Newcastlea prije 22.godine dok oni prolaze grupne faze, osvaju medalje po prvenstvima, vaterpolisti im osovina reprezentacije, goran ivanisevic osovoji gs, Hajduk prodaje igrace po par miliona, pretplatnici, KK Split itd. Ti imas jedno polufinale i jednom si bio prvak evrope u kosarci a duplo si veci grad i nemoj govoriti imas Dalmaciju iza sebe imamo mi i gorazde i sandzak i kakanj, olovo visoko konjic itd. Ali ne umijes i ne ocekuj da ce neko takav doci ovdje.Diverzant je napisao/la: ↑sub jun 29, 2024 12:52 amNajjače mi je kad kažu šta će ovdje da mu psuju ahahahajaha joj ovi perisicu i livaji yebu mrtve i ganjaju ih po terenu, a sta ce dzeki kad uputi pogresan pas protiv dinama. Poljud gori nego kad bi se spojili i naš i.istok onaj sa groblja plus vrapčići.
I čuj ovog bozidara u gradu nema gradskih faca, sve malograđani. A u splitu sve hercegovac, na hercegovca inače poznati ko prave gradske face.
Yebo vas split i loženje na hajduk, smetljarski grad - smetljarski klub