Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

abuzenze
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jun 28, 2024 11:52 pm

Sve bi mu oprostio al da ode u usljivi Hajduk umjesto svog Zelje to ne moze.

plavi kanarinac
Kontakt:

sub jun 29, 2024 12:17 am

Gotovo je, na dvije godine
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

ubaceni element
Kontakt:

sub jun 29, 2024 12:17 am

Ko pljuje Dzeku? Imamo valjda pravo biti razocarani ako izabere Hajduk prije Zelje, jer ne postoji niti jedan razlog koji bi opravdao tako nesto. Da ce dobiti neke vele pare ili neki vele sportski izazov, pa hajde. Al opet i to je do njega, ako hoce da mu Zeljo ostane jedini klub gdje nije uspio 5 golova zabiti to je njegovo pravo. Moje je pravo da budem razocaran.

Bozidar Radosevic
Kontakt:

sub jun 29, 2024 12:25 am

A na osnovu cega bi se Dzeko trebao vratiti!? Na osnovu cinjenice da je kao ponikao u Zelji pa mu nesto jel duguje. Ne duguje on Zelji ni ovoj drzavi nista. Nit je Zeljo nesto aman za njega uradio, a drzava pogotovo. I sad on u zenitu karijere kad igra za sebe treba da trci po pasnjacima, da mu sude Gigovici, Kazlagici i slicni mesetari. Da zivi u gradu kojim vlada kriminal, gdje su urbane face endemske vrste a kulture ni u tragovima, a za poslovne prilike da ne pricamo. Uozbiljite se, ne sanjajte mi nismo sredina za takvo nesto. Pitanje je da li cemo u skorije vrijeme i biti.

plavi kanarinac
Kontakt:

sub jun 29, 2024 12:29 am

Koga boli kurax za kazlagice pete desete, sta to mu znaci hajduk i sta to hajduk ima sto ovdje nema, isto je i gorica tamo i sibenik, istra, isto lakrdije sudijske svako kolo isto sve apsolutno u stotu, i ti odes u jebeni hajduk druze ba koji kurax **** te ta prica

U ovom momentu moras doci gdje pripadas, jel mu to u hajduku nece jebat od do nek tri tekme sjebe, pa perisicu se psuje a ne dzeki ... isti mulj i kod nas i kod njih i balkam čitav isti
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

IlProfessore
Kontakt:

Samo nije trebao otići u Hajduk, to je sve.
A kad se već spušta u balkansko blato, onda se ipak trebao odlučiti da ide tamo gdje je besmrtan, a ne na mjesto gdje će mu nakon prvog promašaja yebat majku turkobalijsku poturičku i kakvu već sve ne.

Ok bi bilo otići u Arabiju, UAE, ostati u Fenerbahçeu, negdje tamo završiti karijeru i kraj priče. Frajer je obezbijedio finansijsku stabilnost i čukununucima, znači ne trebaju mu pare u Hajduku već dolazi radi hajpa i čega već sve ne.

Sve u svemu, jedino što može donekle smiriti osjećaj izdaje je da dođe kod nas, makar i u 42.

Diverzant
Kontakt:

sub jun 29, 2024 12:37 am

Bozidar Radosevic je napisao/la:
sub jun 29, 2024 12:25 am
A na osnovu cega bi se Dzeko trebao vratiti!? Na osnovu cinjenice da je kao ponikao u Zelji pa mu nesto jel duguje. Ne duguje on Zelji ni ovoj drzavi nista. Nit je Zeljo nesto aman za njega uradio, a drzava pogotovo. I sad on u zenitu karijere kad igra za sebe treba da trci po pasnjacima, da mu sude Gigovici, Kazlagici i slicni mesetari. Da zivi u gradu kojim vlada kriminal, gdje su urbane face endemske vrste a kulture ni u tragovima, a za poslovne prilike da ne pricamo. Uozbiljite se, ne sanjajte mi nismo sredina za takvo nesto. Pitanje je da li cemo u skorije vrijeme i biti.
Inače sudije u Hrvatskoj pravo poštene, pa im svako malo sude strane sudije.
Inače split pravo miran, grad bez kriminala, bukvalno mrtvo ruglo od grada, da nije one rive i mora, Kalinovik bi bio poznatiji od splita. Pun narkomana, klošara i hard core ustasha.
Mi nismo sredina? Pa eto hajduk i split su sredina, po toksičnosti su tu negdje sa kitarima. Klub bez titule, a vazda šampioni svemira, neće je nikad ni osvojiti.
Nafurala ga rumena seljačina na hajduk, a i on putovnicu ima još su mu i biznisi tu.
Fuj, sinu sam htio dat ime po njemu koliko sam ga gotivio, idi sad papčino iz briješća gledaj torcidu kako ti parolama islam i džamije spominju, pa onda na derbi protiv Dragovoljca i Rudeša, jer su to veliki klubovi u odnosnu na radnik i Posušje.
Još jednom, yebo te edine hajduk i tebe i rumenu seljačinu.
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

Diverzant
Kontakt:

sub jun 29, 2024 12:40 am

IlProfessore je napisao/la:
Samo nije trebao otići u Hajduk, to je sve.
A kad se već spušta u balkansko blato, onda se ipak trebao odlučiti da ide tamo gdje je besmrtan, a ne na mjesto gdje će mu nakon prvog promašaja yebat majku turkobalijsku poturičku i kakvu već sve ne.

Ok bi bilo otići u Arabiju, UAE, ostati u Fenerbahçeu, negdje tamo završiti karijeru i kraj priče. Frajer je obezbijedio finansijsku stabilnost i čukununucima, znači ne trebaju mu pare u Hajduku već dolazi radi hajpa i čega već sve ne.

Sve u svemu, jedino što može donekle smiriti osjećaj izdaje je da dođe kod nas, makar i u 42.
Ne razumiš ti to konpa
Iz jubavi iz dišpeta i nikad kontra Splita
Fuuuuuuuuuuuuuuj

SanMan
Kontakt:

sub jun 29, 2024 12:44 am

Kad iduće ljeto odigramo na Grbavici "prijateljsku" utakmicu protiv prvaka Hrvatske - Hajduka sa Džekom - hoće li važiti karte od one neodigrane utakmce 2011

igla
Kontakt:

sub jun 29, 2024 12:44 am

Ako hoće da završava, nek završi u Turskoj ili ode u Saudiju, UAE.
Ovo s Hajdukom mu nikad halalit neću i što se mene tiče on ne postoji. Nema veze Hajduk s tim, nego se on kao vraća na balkan i onda ide negdje gdje je isto smijurija liga.

Znate kad bi Perišić, Livaja, Modrić došli u Želju da Željo para ima = nikad. Ali Bošnjo ima samopouzdanje samo ako ga tapšu ovi sa strane.

I ne održava nas on, nije on iz džepa vadio pare nakon transfera, nego UEFAino pravilo.

Fuj na kvadrat.

Diverzant
Kontakt:

sub jun 29, 2024 12:52 am

Najjače mi je kad kažu šta će ovdje da mu psuju ahahahajaha joj ovi perisicu i livaji yebu mrtve i ganjaju ih po terenu, a sta ce dzeki kad uputi pogresan pas protiv dinama. Poljud gori nego kad bi se spojili i naš i.istok onaj sa groblja plus vrapčići.
I čuj ovog bozidara u gradu nema gradskih faca, sve malograđani. A u splitu sve hercegovac, na hercegovca inače poznati ko prave gradske face.
Yebo vas split i loženje na hajduk, smetljarski grad - smetljarski klub

fcz
Kontakt:

sub jun 29, 2024 1:08 am

Jacksparrow je napisao/la:
pet jun 28, 2024 11:40 pm
fcz je napisao/la:
pet jun 28, 2024 11:31 pm
Jacksparrow je napisao/la:
pet jun 28, 2024 11:22 pm
Dobrih para smo vidjeli od Edina.
UEFA-e. Samo i iskljucivo zahvaljujuci UEFA-i i njenom mehanizmu solidarnosti, a iz dzepova njegovih klubova.
Da to sam i napisao zbog Edina. Nije Vlahovic prelazio iz kluba u klub pa nama pare kapale. 🙄
Velika, kljucna razlika je izmedju "od" i "zbog".
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

positive
Kontakt:

sub jun 29, 2024 1:14 am

heroj je Džeko bez gola u mreži jer biti heroj nije posao već ono što jesi

phpBB [video]
hajmo rajice prljave stolice

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

sub jun 29, 2024 1:18 am

Jao cuj uefa dala, nije dzeko... hahahahaha...
sto nam nije dala isto toliko za sve ostale????
Pa sta necu procitati...

IMALI SMO VECU KORISTI OD NJEGA NEGO ON OD NAS, i ON NAM JE VALJAO PUNO VISE NEGO MI NJEMU... kako sta, uopste nije bitno, samo je bitno koliko smo love uzeli na racuj njegovog imena... ostalo su suplje...

nekada imam osjecaj da namjerno mrzitelji kluba, pisu neke stvari pod imenom nasih navijaca, da nam nanesu stetu... a najvise boli, kada se pravi navijaci upecaju na te glupe price...

I NIJE ISTINA DA NIJE PODRZAVAO AKCIJE PREKO SVOJIH PROFILA....

Edin Dzeko je ubjedljivo najveci igrac koji je prosao nasim klubom... 50 praznih mijesta, pa naredni...

PS
To sto nam je stadion zapusten, je sramotno i jadno...

PPS
Edin dzeko je sup.ak, sto ne plati da nam se ocisti stadion, ili da bar dodje licno da pomete malo...
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

igla
Kontakt:

sub jun 29, 2024 1:21 am

I de da nekad zadržimo malo ponosa nekog ili ćemo uvijek imati taj provincijski mentalitet, da je sve tuđe bolje po automatizmu nego naše. Lijepo je što pratimo, poštujemo i cijenimo tuđe, ali ne znači da je odmah sve bolje.

I pjevače, i igrače, i sve javne ličnosti cijenimo tek kad se dokažu na ex yu prostorima, tuđe kuhinje su nam bolje, tuđa moda, tuđi običaji...

Realnost je da se nigdje bolje ne jede nego kod nas, rijetko gdje ima boljih pjevača nego u Bosni i Sarajevu. Naš mentalitet i pristup životu je mnogima simpatičan i drag, jer sve kroz šalu i opušten ritam pokušavamo. Ok, radi toga nam nedostaje radne navike i odgovornosti, ali nije sve crno. Srdačni smo i gostoljubljivi. Milion puta sam bio u društvu gdje se ljudi obraduju kad čuju da sam iz Sarajeva, jer odmah očekuju neku pozitivu. Sve je ovo nabrojano pozitivno. I nije bolje to što mnogi na zapadu imaju pare, ali nemaju vremena kafu s majkom/bratom/drugom/sestrom/ženom popit. Uče nas vrijednostima oni kojima smo mi Vijećnicu prodavali. Stid nas je počelo bit svoj jezik pričat, pa nije zadatak nego task, nije podsjetnik nego reminder, nije slučajni odabir nego random.

Meni je Željo veći od Reala, ponosim se i njime i gradom. Da bi vas drugi cijenili, morate prvo vi početi sami sebe.

Mnogi nam i problemi dolaze i kreirani su iz kolektivnog manjka samopouzdanja, pa se onda isti taj Edin Džeko, Miralem i ostali kurče na svakom ćošku i ponašaju na način da je nama privilegija što igraju za Bosnu, a ne njima što žive san mnoge djece. Isti oni da imaju ponosa ne bi dali da ih Vico guzi i ismijava.

Nema opravdanja za odlazak u Split, ako se to desi, ne mora više nikad Želju u usta uzeti.

Bozidar Radosevic
Kontakt:

sub jun 29, 2024 1:37 am

Diverzant je napisao/la:
sub jun 29, 2024 12:52 am
Najjače mi je kad kažu šta će ovdje da mu psuju ahahahajaha joj ovi perisicu i livaji yebu mrtve i ganjaju ih po terenu, a sta ce dzeki kad uputi pogresan pas protiv dinama. Poljud gori nego kad bi se spojili i naš i.istok onaj sa groblja plus vrapčići.
I čuj ovog bozidara u gradu nema gradskih faca, sve malograđani. A u splitu sve hercegovac, na hercegovca inače poznati ko prave gradske face.
Yebo vas split i loženje na hajduk, smetljarski grad - smetljarski klub
A ti ces meni da pricas o Splitu, u kojem si u najboljem slucaju bio max za ultru ili na ekskurziji u osmom a ja rodjen tamo. Mentalitet nemoj ni da pominjes, jer kao sto ni tebe ne razumiju ne razumijes ni ti njih. A vjeruj da su ljudi lagani da ne mogu laksi biti. A kad vec spominjes hercegovce, osvrni se malo jedino sto pokazuje prosperitet u ovoj drzavi je hercegovina i koliko toliko Sarajevo, jer je glavni grad. Da nije disalo bi na skrgama. Stadion ti je najbolje ogledalo. Ne govorim o cinjenici da je prljavo i zapusteno nego o cinjenici da je neki debil dopustio da se grade zgrade jebene u krugu stadiona. I sad treba Dzeko koji je izgradio svjetsko ime doci u grad u kojem nikakav prosperitet ne postoji u kojem apsolutno svako gleda da te zakine a pola nas je vjernika kao. Da ne mislis da ja nesto imam protiv Sarajeva, odlazio sam ali sam se vracao vazda. Zivim ja lijepo ovdje jebe me se, ali za ljude poput Dzeke je ono nepozeljno. Druze narkomani i dileri ti vladaju haman svakom poromo drustva, prosperitet i uspjeh ne postoje. Kad je Sarajevo kao grad napravilo neki uspjeh. Igrali protiv Newcastlea prije 22.godine dok oni prolaze grupne faze, osvaju medalje po prvenstvima, vaterpolisti im osovina reprezentacije, goran ivanisevic osovoji gs, Hajduk prodaje igrace po par miliona, pretplatnici, KK Split itd. Ti imas jedno polufinale i jednom si bio prvak evrope u kosarci a duplo si veci grad i nemoj govoriti imas Dalmaciju iza sebe imamo mi i gorazde i sandzak i kakanj, olovo visoko konjic itd. Ali ne umijes i ne ocekuj da ce neko takav doci ovdje.

Budi sretan sto imas momke poput Coce i Stile i vj Sehe i uzivaj u tome, za takav kalibar mi nismo

A o gradskim facama da ne pricamo, nama je sevap zavrnuti 1000 za dan na nekoj prevari, nego uzeti 100 000 za pet godina. Nama stadion gubi svaki muesec vec sest godina novac od kirije na istoku jer jbg neki opstinar koci papire, opet ima i tog tamo ali druze ne na tom nivou.

Diverzant
Kontakt:

sub jun 29, 2024 1:45 am

A ti ćeš meni da pričaš o Sarajevu, u najboljem slučaju si bio za SFF i došao jednom na dinu merlina za novu godinu, a ja rođen u Sarajevu.
Druže isti ti narkomani i dileri su i u splitu, malo prelistaj vijesti pa ćeš vidjeti. Ko sto jednom onaj napisa "Split je ko Afrika, samo sa strujom".
Ako je spao na to da sa 40 godina bježi na poljudu od nekog josipa iz imotskog i ante iz kiseljaka, onda nek ide sretan mu put.

slika

Samo je nama Željo ljubav jedina!

IlProfessore
Kontakt:

sub jun 29, 2024 1:47 am

***** one sa dna kace, rasisti, neonacisti, svastike, imaju više ovisnika o heroinu nego što je nas na utakmici protiv Igmana.

Ibišević je izmislio patriotizam za naše fudbalere.

Diverzant
Kontakt:

sub jun 29, 2024 1:49 am

slika

Kad ga zabije edin pa otrči u zagrljaj onima sto su 2011 dolazili u sarajevo

Sheldon
Kontakt:

sub jun 29, 2024 1:51 am

Bezveze se svadjate, sve ide po planu 🏆

https://mondo.ba/Sport/Fudbal/a203108/D ... ajduk.html
rodrigo87 🕊️ 11.2.2016. - 25.6.2024.

Trenutno korisnika/ca: kontranogama, pestabudimpesta i 36 gostiju.

Prijava