jel to onaj malac sto je trebao prec u Bešiktašmilanribar je napisao/la: ↑pet jun 07, 2024 9:27 amU Bratstvu iz Gračanice je branio ove sezone taj od 2 metra, Mirnes Šito. Nije loše branio 15 utakmica, korektno.bianco blu je napisao/la: ↑pet jun 07, 2024 8:50 amBolje da je Filip ostao i bio prvi golman.
U Mulalića baš nemam povjerenja.
Prati li neko omladinski pogon? Imali smo jednog golmana dvometraša u kadetima prije dvije-tri godine. Šta je s njim?
Mislim da je Ćeman neko ko zaslužuje konačno da mu se da šansa jer je neopravdano zapostavljen nakon odlaska Kjosevskog. Naš je i ako nema neko mlađi dobar zašto ga ne vratiti...
Šta je s Mulalićem?milanribar je napisao/la: ↑pet jun 07, 2024 9:27 amU Bratstvu iz Gračanice je branio ove sezone taj od 2 metra, Mirnes Šito. Nije loše branio 15 utakmica, korektno.bianco blu je napisao/la: ↑pet jun 07, 2024 8:50 amBolje da je Filip ostao i bio prvi golman.
Prati li neko omladinski pogon? Imali smo jednog golmana dvometraša u kadetima prije dvije-tri godine. Šta je s njim?
Mislim da je Ćeman neko ko zaslužuje konačno da mu se da šansa jer je neopravdano zapostavljen nakon odlaska Kjosevskog. Naš je i ako nema neko mlađi dobar zašto ga ne vratiti...
Jeste bio na probi tamo kao kadet.black64 je napisao/la: ↑pet jun 07, 2024 10:23 amjel to onaj malac sto je trebao prec u Bešiktašmilanribar je napisao/la: ↑pet jun 07, 2024 9:27 amU Bratstvu iz Gračanice je branio ove sezone taj od 2 metra, Mirnes Šito. Nije loše branio 15 utakmica, korektno.bianco blu je napisao/la: ↑pet jun 07, 2024 8:50 am
Bolje da je Filip ostao i bio prvi golman.
Ne bih volio zbog njegovih seljakluka kroz cijelu utakmicu zeljeznicar igman na grbavici kada je cocalic zabio gol za pobjedu. Nek ostane u igmanu kad se tako seljaci Prema bivsem klubu I navijacima a jedan Puletic Koji nema veze s nama se ponasa kao da je citav život kod nas igrao I to navijaci znaju da cijene I nagrade, isto tako Treba nagraditi prikladno seljakluk bivsih igraca, Ako cemana dovedemo mozemo komotno I malog kulasina da vratimo sta ima veze dat mu sansu nismo mi prije dali sansumilanribar je napisao/la: ↑pet jun 07, 2024 9:27 amU Bratstvu iz Gračanice je branio ove sezone taj od 2 metra, Mirnes Šito. Nije loše branio 15 utakmica, korektno.bianco blu je napisao/la: ↑pet jun 07, 2024 8:50 amBolje da je Filip ostao i bio prvi golman.
Ako nije problem izvjestavaj ovdje za nas sto nismo u mogucnosti da gledamo a ne mogu nigdje da nadjem uzivo rezultate te utakmice
Poluvrijeme, vodimo 1:0 golcinom Hamurovica. Malo smo bolji, imali smo jos par sansi, oni imali precku iz slobodnog i jednu guzvu u 16.