I glavni finansijer FK Stupčanica iz Olova
Ako nije zbog njega i bila parola Ivicinom malom pakašu.
Sreća, pa su bile Njemačke sudije, a naši bi im priznali onaj go i ko zna kako bi nas zaklali još. To je vrijeme Prolića i kompanije. Onako se postaje šampion, baš kako smo mi igrali. Disali svi kao jedan i zato smo nagradjemi golom u 90'.cipiripi je napisao/la: ↑čet jun 06, 2024 1:23 pmJesu imali dominaciju ali nas nisu ubili. Ono sto mi je ostalo nakon 26 godina u sjecanju jeste ponisten gol Avdicu i kada je Huric glavom od precku vratio loptu Gusi, ali isto tako imali smo mi u 93-coj minuti priliku za jos jedan gol, kada njihov igrac skida loptu sa gol linije.
Neka nostalgija puca covjeka ko da se juce sjecam furke donji dio fluoroscentne (Borusia) trenerke i plavo bijeli dres Vazda.
Ovoj danasnjoj omladini zelim da dozive nesto tako, samo neka uzmu u obzir koliko su se radovali golu Haracica prosle godine u posljednjim minutama, a sta bi tek bilo da je taj gol odlucivao prvaka.
Puca nostalgija jer smo bili željni svega normalnog, ne samo nogometa tad.cipiripi je napisao/la: ↑čet jun 06, 2024 1:23 pmJesu imali dominaciju ali nas nisu ubili. Ono sto mi je ostalo nakon 26 godina u sjecanju jeste ponisten gol Avdicu i kada je Huric glavom od precku vratio loptu Gusi, ali isto tako imali smo mi u 93-coj minuti priliku za jos jedan gol, kada njihov igrac skida loptu sa gol linije.
Neka nostalgija puca covjeka ko da se juce sjecam furke donji dio fluoroscentne (Borusia) trenerke i plavo bijeli dres Vazda.
Ovoj danasnjoj omladini zelim da dozive nesto tako, samo neka uzmu u obzir koliko su se radovali golu Haracica prosle godine u posljednjim minutama, a sta bi tek bilo da je taj gol odlucivao prvaka.
🤍
🤍
🤍
Lutz Michael Frohlich sudio je historijski derbi: Pobijedio je autsajder, svi su se radovali, barem veći dioSky1 je napisao/la: ↑čet jun 06, 2024 2:21 pmSreća, pa su bile Njemačke sudije, a naši bi im priznali onaj go i ko zna kako bi nas zaklali još. To je vrijeme Prolića i kompanije. Onako se postaje šampion, baš kako smo mi igrali. Disali svi kao jedan i zato smo nagradjemi golom u 90'.cipiripi je napisao/la: ↑čet jun 06, 2024 1:23 pmJesu imali dominaciju ali nas nisu ubili. Ono sto mi je ostalo nakon 26 godina u sjecanju jeste ponisten gol Avdicu i kada je Huric glavom od precku vratio loptu Gusi, ali isto tako imali smo mi u 93-coj minuti priliku za jos jedan gol, kada njihov igrac skida loptu sa gol linije.
Nikad necu zaboraviti osmijeh tog sudije, bila je i neka slika u toku nase akcije i postizanja gola.fcz je napisao/la: ↑čet jun 06, 2024 2:59 pmLutz Michael Frohlich sudio je historijski derbi: Pobijedio je autsajder, svi su se radovali, barem veći dioSky1 je napisao/la: ↑čet jun 06, 2024 2:21 pmSreća, pa su bile Njemačke sudije, a naši bi im priznali onaj go i ko zna kako bi nas zaklali još. To je vrijeme Prolića i kompanije. Onako se postaje šampion, baš kako smo mi igrali. Disali svi kao jedan i zato smo nagradjemi golom u 90'.cipiripi je napisao/la: ↑čet jun 06, 2024 1:23 pmJesu imali dominaciju ali nas nisu ubili. Ono sto mi je ostalo nakon 26 godina u sjecanju jeste ponisten gol Avdicu i kada je Huric glavom od precku vratio loptu Gusi, ali isto tako imali smo mi u 93-coj minuti priliku za jos jedan gol, kada njihov igrac skida loptu sa gol linije.
https://faktor.ba/sport/fudbal/lutz-mic ... -dio/91707
Pisi cescepile87 je napisao/la: ↑čet jun 06, 2024 4:40 pmNikad necu zaboraviti osmijeh tog sudije, bila je i neka slika u toku nase akcije i postizanja gola.fcz je napisao/la: ↑čet jun 06, 2024 2:59 pmLutz Michael Frohlich sudio je historijski derbi: Pobijedio je autsajder, svi su se radovali, barem veći dio
https://faktor.ba/sport/fudbal/lutz-mic ... -dio/91707
Ljigavac mali pederski, ono treba šamarati na svakom ćošku.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑čet jun 06, 2024 9:12 pm
Nadati se da će novi predsjednik UO zajedno sa ostatkom UO staviti rampu osobi koja je po klubu hrakala, orgijala sa SD-om i Santosa odvela sa Grbavice.
Za novu sezonu, treba obratiti paznju,zato se i nadam od novog rukovodstva da će se i toj problematici posvetiti paznja. Nije ovaj jedini, mnogo je bagre po zapadu.Maestro_1921 je napisao/la: ↑čet jun 06, 2024 9:54 pmLjigavac mali pederski, ono treba šamarati na svakom ćošku.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑čet jun 06, 2024 9:12 pm
Nadati se da će novi predsjednik UO zajedno sa ostatkom UO staviti rampu osobi koja je po klubu hrakala, orgijala sa SD-om i Santosa odvela sa Grbavice.
Pa zar nije njemu rampa od prošle godine? Koliko se sjećam dobio je i krivičnu za pljuvanje po Klubu i sportskom direktoru, za narušavanje ugleda kluba.
Ne znam koliko je friška ta slika iz VIP-a, ali ako su tom smrdi nakon svega dozvolili da uopšte priđe Grbavici, onda su sami ljudi iz kluba pljunuli po klubu.
Davud Alibasic najbolji steta sto je izlazna godina. Ne znam ima li ugovor ali sto je najgore sljedeće godine mora negdje u prvi tim a kod nas tesko moze odmah.Maestro_1921 je napisao/la: ↑čet jun 06, 2024 9:31 pmJuniori pregazili Partizan na Zlatiboru 3:0. Bravo momci!![]()
Bolje da je Filip ostao i bio prvi golman.
U Bratstvu iz Gračanice je branio ove sezone taj od 2 metra, Mirnes Šito. Nije loše branio 15 utakmica, korektno.bianco blu je napisao/la: ↑pet jun 07, 2024 8:50 amBolje da je Filip ostao i bio prvi golman.
U Mulalića baš nemam povjerenja.
Prati li neko omladinski pogon? Imali smo jednog golmana dvometraša u kadetima prije dvije-tri godine. Šta je s njim?