Nema druge opcije, Rahimić će uskoro biti ozvaničen a zatim i Ćorić i prvo pojačanje.
nadam se da Dino i SŠ ostaju u klubu da pripomognu Ćorićucikoradovic je napisao/la: ↑čet maj 30, 2024 11:02 amNema druge opcije, Rahimić će uskoro biti ozvaničen a zatim i Ćorić i prvo pojačanje.
Ma pusti bolan ovdje ljudi ko oni na fejsbuku prate klub preko drugih ljudi i foruma. Više vole neku informaciju iz treće ruke ispod stola nego ono što je realno.Dzezvar je napisao/la: ↑čet maj 30, 2024 10:52 amA zbog cega?Jeli imas neku informaciju da bi ih trebalo nabiti nogom?
Evo ja cu ti reci jednu za predsjednika,Tunovic je bio jedan od rijetkih ako ne i jedini koji je u klub unio blizu 300 000 km u prosloj sezoni.
I trebalo bi ga nabiti nogom u guzicu jelde...
Mislim da ljudi imaju bas nerealna ocekivanja. Nema boljih, a da hoce, jednostavno nema. I ovo je jedva skrpljeno.milanribar je napisao/la: ↑čet maj 30, 2024 11:43 amMa pusti bolan ovdje ljudi ko oni na fejsbuku prate klub preko drugih ljudi i foruma. Više vole neku informaciju iz treće ruke ispod stola nego ono što je realno.Dzezvar je napisao/la: ↑čet maj 30, 2024 10:52 amA zbog cega?Jeli imas neku informaciju da bi ih trebalo nabiti nogom?
Evo ja cu ti reci jednu za predsjednika,Tunovic je bio jedan od rijetkih ako ne i jedini koji je u klub unio blizu 300 000 km u prosloj sezoni.
Ko može išta reći protiv Badžaka i Tunovića, prvi nas spašavo sto puta kad smo bili u belaju, davao pare direktno u klub ne pozajmice ni nešto slično, Tunović sad kad je najteže bilo uskočio i konkretno pomogao. Nije da imamo na izvoz takvih ljudi al eto treba i njih pustit niz vodu valjda...
Hvala mnogo na odgovorustorm_raider je napisao/la: ↑sri maj 29, 2024 10:06 pmPa takvo kako sam napisao, boljih nemamo, a da zele. Imam osjecaj da ljudi nekada imaju prevelika ocekivanja i da misle da se neko otima za stolicu u Zelji. Daj Boze da je tako. Nama cilj treba biti da ne ispadnemo naredne sezone, jer 4 ispadaju. Ako ima investitor, za mene je to novost. Strah me je da ne budemo naredne godine opet sazivali odbor za hitnost, ali nadam se najboljem. Eto najiskrenije, a nadam se a grijesim i da postoje interesi investitora koji su najbolji za Zelju, mada mislim da Zeljo ovakav kakav je danas se ne moze zastiti bez zakona o sportu. Sretno im i hvala sto su se uhvatili posla. Nase je da podrzimo, makar ovako u pocetku bez predrasuda. Posteno je ljudima dati sansu, niko od njih nece nesto posebno hajrovati zbog ovoga, a vremena ce im itekako oduzeti.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑sri maj 29, 2024 9:52 pmKakvo je tvoje misljenje o novom Upravnom odboru, tj. cemu se mozemo nadati? Forumasi iznad spominju neke investitore.. Ipak si jedan od upućenijih i jedan od rijetkih kojem vjerujem na forumu.storm_raider je napisao/la: ↑sri maj 29, 2024 9:38 pmNeka nam je Bog na pomoci. Sretno svima koji su se uhvatili posla. Boljih nema u ovom trenutku, to mora biti jasno.
Meni licno je svejedno ko je koja stranka ako ce raditi u korist Kluba. Isto sam pisao za Balica, onomad za Gojera, sada i za ove. Drago mi je da je Jasko tu..., on ce uvijek biti uz Zelju.
Koja pozicija igrača?cikoradovic je napisao/la: ↑čet maj 30, 2024 11:02 amNema druge opcije, Rahimić će uskoro biti ozvaničen a zatim i Ćorić i prvo pojačanje.
Ja ako se ne varam, za ovaj gore period koji sam naveo, još je dug ostao.ublehas je napisao/la: ↑čet maj 30, 2024 6:35 amObzirom da su fudbalski klubovima odobrili zamrzavanje obaveza, mislim da nismo placali nista starog poreza, nego samo tekući (sto isto nismo morali). Za stari se ceka da se odobri novi reprogram na 5 ili 10 godina (stari nam je ukinut jer se nije placalo u onom periodu oko corone) pa da plaćamo na rate zajedno sa tekućim.
Ako sam dobro razumio, mi sada nemamo mogućnost da plaćamo na rate dok se ne potpise novi sporazum.
Realno qarine sva trojica,mada ne znam ko je pojacanjecikoradovic je napisao/la: ↑čet maj 30, 2024 11:02 amNema druge opcije, Rahimić će uskoro biti ozvaničen a zatim i Ćorić i prvo pojačanje.
Veze ti nemas....gavran je napisao/la: ↑čet maj 30, 2024 1:28 pmRealno qarine sva trojica,mada ne znam ko je pojacanjecikoradovic je napisao/la: ↑čet maj 30, 2024 11:02 amNema druge opcije, Rahimić će uskoro biti ozvaničen a zatim i Ćorić i prvo pojačanje.![]()
Prosvijetli me....Dzezvar je napisao/la: ↑čet maj 30, 2024 1:35 pmVeze ti nemas....gavran je napisao/la: ↑čet maj 30, 2024 1:28 pmRealno qarine sva trojica,mada ne znam ko je pojacanjecikoradovic je napisao/la: ↑čet maj 30, 2024 11:02 am
Nema druge opcije, Rahimić će uskoro biti ozvaničen a zatim i Ćorić i prvo pojačanje.![]()
Ma raja ko raja kome se natovari ne popušta ali neznaju da je prilikom formiranja odbora za hitnost kontaktirano oko desetak ljudi i svi se redom zahvalili ali ipak se skupila solidna ekipa ima tu još ljudi koji su Željovci ali zbog posla ne mogu, a da će pomoći ne sumnjam.storm_raider je napisao/la: ↑čet maj 30, 2024 12:25 pmMislim da ljudi imaju bas nerealna ocekivanja. Nema boljih, a da hoce, jednostavno nema. I ovo je jedva skrpljeno.milanribar je napisao/la: ↑čet maj 30, 2024 11:43 amMa pusti bolan ovdje ljudi ko oni na fejsbuku prate klub preko drugih ljudi i foruma. Više vole neku informaciju iz treće ruke ispod stola nego ono što je realno.Dzezvar je napisao/la: ↑čet maj 30, 2024 10:52 am
A zbog cega?Jeli imas neku informaciju da bi ih trebalo nabiti nogom?
Ko može išta reći protiv Badžaka i Tunovića, prvi nas spašavo sto puta kad smo bili u belaju, davao pare direktno u klub ne pozajmice ni nešto slično, Tunović sad kad je najteže bilo uskočio i konkretno pomogao. Nije da imamo na izvoz takvih ljudi al eto treba i njih pustit niz vodu valjda...
Ne mogu da vjerujem da ste svi promašili temu. Naravno da sam se referisao na one koji su već jučer krenuli sa pljuvanjem novoizabranih.storm_raider je napisao/la: ↑čet maj 30, 2024 12:25 pmMislim da ljudi imaju bas nerealna ocekivanja. Nema boljih, a da hoce, jednostavno nema. I ovo je jedva skrpljeno.milanribar je napisao/la: ↑čet maj 30, 2024 11:43 amMa pusti bolan ovdje ljudi ko oni na fejsbuku prate klub preko drugih ljudi i foruma. Više vole neku informaciju iz treće ruke ispod stola nego ono što je realno.Dzezvar je napisao/la: ↑čet maj 30, 2024 10:52 am
A zbog cega?Jeli imas neku informaciju da bi ih trebalo nabiti nogom?
Izvinjavam se, znam sta si htio da uradis, ja sam odgovarao @milanuribaru iskljucivo na njegov post. Znam da su tvoji upisi bili kriticki prema nasem mentalitet i podrzavam te!Valter je napisao/la: ↑čet maj 30, 2024 5:23 pmNe mogu da vjerujem da ste svi promašili temu. Naravno da sam se referisao na one koji su već jučer krenuli sa pljuvanjem novoizabranih.storm_raider je napisao/la: ↑čet maj 30, 2024 12:25 pmMislim da ljudi imaju bas nerealna ocekivanja. Nema boljih, a da hoce, jednostavno nema. I ovo je jedva skrpljeno.milanribar je napisao/la: ↑čet maj 30, 2024 11:43 am
Ma pusti bolan ovdje ljudi ko oni na fejsbuku prate klub preko drugih ljudi i foruma. Više vole neku informaciju iz treće ruke ispod stola nego ono što je realno.
Sva sustina svega. Radis apsolutno iste stvari, a ocekujes nesto.south side je napisao/la: ↑čet maj 30, 2024 5:27 pmNez da je ko god postavljen mi bez investitora ćemo provesti kao i ovih predhodnih god, vrh ce biti izlazak u europu. Sve dok kapital ne udje u klub nemamo se mi čemu velikom nadati.
Drago mi je što ima razumnih ljudi na forumu. Ovo je sve od danas do sutra, preživljavanje uz poneki iskorak. Ako nam se poklopi.ANamelessGhoul je napisao/la: ↑čet maj 30, 2024 5:46 pmSva sustina svega. Radis apsolutno iste stvari, a ocekujes nesto.south side je napisao/la: ↑čet maj 30, 2024 5:27 pmNez da je ko god postavljen mi bez investitora ćemo provesti kao i ovih predhodnih god, vrh ce biti izlazak u europu. Sve dok kapital ne udje u klub nemamo se mi čemu velikom nadati.