Dzezvar je napisao/la: ↑ned apr 21, 2024 9:03 am
Postujuci pravo na svacije misljenje ipak mislim da malo vise crnjacite.Dino Dzurbuzovic je trener kojeg jako dosta bivsih igraca postuje.Ono sto nam je sada potrebno je potpuna mobilizacija svih,apsolutno svih da ostavrimo jedan i jedini cilj,a to je opstanak u ovoj yebenoj ligi.Ne zbog bilo koga od nas nego zbog naseg Zelje.U periodu poalije ove borbe cemo imati vremena da raspravljamo o mnogicemu.I meni dosta stvari ne stima,ali sada imamo taj primarni cilj a to opstanak.Mnogi su svoja ega spustili i stavili se na raspolaganje da pomognu svako sa svojim mogucnostima.Ide utorak i jako bitna tekma u ostvarivanju tog cilja.Treba nam pobjeda pa kakva god....moze vala i ćunom da ga zabije bilo ko samo da se pobjedi.
Ostavimo za sada pricu o Amaru,upravi ,gredicu,badzaku i inim po strani,idemo u borbu za opstanak.Treba nam 37 bodova da bi ga ostvarili i moramo ih namaknuti kako tako ali ih moramo namaknuti.
Ne nasjedajte na provokacije gurbeta j ostalih ...
+1
AO je u Želji proveo, što igrač što trener više od 15 godina. Povezivati svakoga ko je sa njim radio i poznavo ga svih tih godina sa njegovim lopovlukom je bez veze. Pa svi mi Željovci stariji od 3 godine ga poznajemo i navijali smo za Željine i njegove uspjeha ( ne za lopovluke).
Za njegove lopovluke su prije svih krivi predsjednici, UO, skupštinari koji su u tim periodima bili u Želji i aminovali mu sve to.
Gredić, Badžak, Dino Đurbuzović, Gušo, stotine bivših igrača i uposlenika kluba, desetine hiljada navijača nemaju nikakve veze sa lopovlukom AO - par desetina , najviše stotina ima