Zato sto u 80% utakmica nije bio problem pristup nego glava. Isto kao i derbi. Mi da samo primili penal, opet bi bio poraz. Jednostavno smo do sada većinu utakmica bili 50:50, i svaku izgubili. Ovdje smo obranili penal i s(p)retno dali dva brza gola. Poslije se sve otvorilo. Ja sam siguran da bi sa ovom ekipom sada da se igra sezona od početka bili 3-6 mjesta. Jbg. Psiha je čudo.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned apr 07, 2024 4:03 pmI sta covjek da kaze pametno nakon ove tekme danas??
Namjesteno ne moze biti, jer nema logike nikakve.Da su nas dobili, mi bi imali jos veci pritisak da dobije derbi, a to bi Slogi islo u prilog "cementiranja" te 4.pozicije koja ce voditi u Evropu.
S druge strane se zapitas, pa gdje je ovakav nastup bio cijelu je.benu sezonu i zasto smo tu gdje jesmo?? Cccc
I da idu na novi dio za goste.Valter je napisao/la: ↑ned apr 07, 2024 5:11 pmNa Poljudu su se u samo četiri dana sučelili Hajduk i Dinamo, jednom u ligi i jednom u polufinalu Kupa.
Hajduk je domaći kapacitet Poljuda odavno rasprodao. Detalj koji uvijek izaziva posebnu pozornost je kapacitet koji je udijeljen gostima, a tu ovoga puta iznenađenja nema.
Dinamo je za svaki od ova dva susreta na raspolaganje dobio po 1.463 ulaznice za Jug što je pet posto kapaciteta Poljuda.
Valjda ovim našim neke stvari trebaju da budu napokon jasne.
Ruku na srce, u pravu si za Mekica. Ne mogu ga smisliti zbog ponasanja i odnosa prema klubu ali kad je vec morao igrati drago mi je da je odigrao ovako dobro, fakat je vodio vezni red.Hare79 je napisao/la: ↑ned apr 07, 2024 5:51 pmMeka je danas fino odigrao, definitivno mora igrati i protiv kona, jer kad hoce onda je jedan od boljih veznih u ligi. Formacija je puno bolje fercerala, tako da treba ostati pri tome.
Zadnja linija puno bolje djeluje bez Selimovica koji je tipicni kiks igrac. Karicu odmah novi ugovor ponuditi jer zna lopte, zna oduzet, zna se postaviti, bas dobar s velikim potencijalom...
Danas je ekipa pokazala svoj pravi potencijal, i da je sreca bila na nasoj strani barem 50%, imali bi sigurno 10 bodova vise.
Mi smo ove sezone jednostavno upali
u crnu rupu, prvo jer fakat nismo imali srece na puno utakmica, i drugo zbog taktickih fula trenera. I onda izgubis samopouzdanje, blokada glava i nogu, i krenu kola nizbrdo. Realno smo u pet deka s Velezom i ova ekipa se trebala boriti za Europu.
Jel moguce da si pomislio da je neko ozbiljan po pitanju doceka?neroazzuro je napisao/la: ↑ned apr 07, 2024 6:18 pmŽeljo dobio crnu Slogu iz Doboja i pojedini žele pravit doček našim smradovima od igrača.
Tačno smo teško mogli niže pasti.
Jesam Boga mi.flux je napisao/la: ↑ned apr 07, 2024 6:40 pmJel moguce da si pomislio da je neko ozbiljan po pitanju doceka?neroazzuro je napisao/la: ↑ned apr 07, 2024 6:18 pmŽeljo dobio crnu Slogu iz Doboja i pojedini žele pravit doček našim smradovima od igrača.
Tačno smo teško mogli niže pasti.