BEKRICU ODLAZI!!!
UPRAVA NAPOLJE!!!
BRUNO ODLAZI!!!
Rumena ubleha najvece zlo kluba.
Ne znam na koga misliš? Nije ispadanje samo ispadanje, puno dublja tematika je tu.
Ma na produženom vikendu su. ZasluženomJacksparrow je napisao/la: ↑sub mar 30, 2024 1:19 pmPi*de sute jos uvijek, al sto nece kad je pritisak na njih skoro nikakav
Javlja se Stana, jedan od ljudi koji je lobirao za bojkot utakmica i smjeni Misimovica. Treba sad i violina da se oglasi. Previse je dusmana.adi172 je napisao/la: ↑sub mar 30, 2024 12:19 pmEvo i Stana institucija se oglasio
Moj Stanicu, Želji ako je potrebno tumačenje Bergerove tablice da OSTANE u ovoj smetljarskoj ligi bolje da ispadne
A trebaš napisati i ko je ( jedan ) od krivaca za ovo stanje
Oni nas pisaju sinoć navijaju mi gledamo prozivaju nas za zemunce ugođaj je bio kompletan
Nema niko snage da navija šansu nisi napravio
Dosta je bilo bgm
Umalo nas neki dan ne blokirase aferimi iz ozbiljnog perioda. Haj ga znaj…blueheart je napisao/la: ↑sub mar 30, 2024 2:18 pmosnovni problem je nemanje odgovornosti za ucinjena djela il ti ne djela, zbog toga necemo nikada nikada na ovakav nacin krenuti naprijed.... tuzilastvo nikada nije procesuiralo niti jednu odgovornu osobu a mogli su sve i jednog direktora koji nije placao poreze.... i onda kad dodju ovakvi rezultati nakon svih prijasnjih neodgovornih likova normalno da ni jedan Bekric nece osjecati odgovornost, nece ni predsjednik osjecati odgovornost, zasto bi osjecao odgovornost kad su ljudi prije njih ostajali duzni kome god su mogli i nisu nikakve posljedice imali..... nasi problemi nisu od jucer nasi pravi problemi traju godinama, decenijama, jedini period u kojem je klub djelovao kao ozbiljan od 1995 pa ovamo je period 2015 do 2018....
Je li to ova?cvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑sub mar 30, 2024 2:47 pmZašto je u četvrtak tajno održana skupština?
Da li je Lejla Dautbasic kadar za generalnog sekretara?
Sve vam od 7 do 77 pizdurine
Male su nam granicecikoradovic je napisao/la: ↑sub mar 30, 2024 2:15 pmGdje su forumaši - skupštinari, da nas malo ohrabre kako se radi preko granica mogućnosti?
Javljaju se oni koji su nas i doveli tu gdje jesmo.Norsborg je napisao/la: ↑sub mar 30, 2024 2:12 pmJavlja se Stana, jedan od ljudi koji je lobirao za bojkot utakmica i smjeni Misimovica. Treba sad i violina da se oglasi. Previse je dusmana.adi172 je napisao/la: ↑sub mar 30, 2024 12:19 pmEvo i Stana institucija se oglasio
Moj Stanicu, Želji ako je potrebno tumačenje Bergerove tablice da OSTANE u ovoj smetljarskoj ligi bolje da ispadne
A trebaš napisati i ko je ( jedan ) od krivaca za ovo stanje
Oni nas pisaju sinoć navijaju mi gledamo prozivaju nas za zemunce ugođaj je bio kompletan
Nema niko snage da navija šansu nisi napravio
Dosta je bilo bgm
Nije, već ona djevojka što je prevodila kad je ona ubleha od arapa bila nazovi treneravlami97 je napisao/la: ↑sub mar 30, 2024 3:23 pmJe li to ova?cvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑sub mar 30, 2024 2:47 pmZašto je u četvrtak tajno održana skupština?
https://n1info.ba/vijesti/a291886-potvr ... a-zatvora/
Mislim da nije to ta, u pitanju je ona što je bila na pressu dok je Arap bio tu.avlami97 je napisao/la: ↑sub mar 30, 2024 3:23 pmJe li to ova?cvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑sub mar 30, 2024 2:47 pmZašto je u četvrtak tajno održana skupština?
https://n1info.ba/vijesti/a291886-potvr ... a-zatvora/