Opet dolazimo do bitne stvari a to je MUP Kantona koji to ne dozvoljava....Sve i da uradimo to prijeti nam kazna i neodigravanje utakmice.
Nije bezbjedan za gledaoce,isto kao sto i ne dozvoljava jug kada je snijeg....Maestro_1921 je napisao/la: ↑pet mar 01, 2024 10:54 amOzbiljno? MUP ne dozvoljava onaj donji dio Juga?
Ma jadni oni, pali psihički, smeta im ko nešto.BHDragons je napisao/la: ↑čet feb 29, 2024 10:00 pmImamo to što imamo, kakvi god da su naši su, puna mi je kapa više ovih prozivanja i vrijeđanja mrljo, suljo sivonja, volčina i ostalo. Malo podrške momcima očito je da su psihički pali maksimalno, a vrijeđanjem sigurno neće vratiti samopouzdanje.
Svi na Grbavicu, širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove!
To majstore sad će proigrati!salle86 je napisao/la: ↑pet mar 01, 2024 4:01 pmMa jadni oni, pali psihički, smeta im ko nešto.BHDragons je napisao/la: ↑čet feb 29, 2024 10:00 pmImamo to što imamo, kakvi god da su naši su, puna mi je kapa više ovih prozivanja i vrijeđanja mrljo, suljo sivonja, volčina i ostalo. Malo podrške momcima očito je da su psihički pali maksimalno, a vrijeđanjem sigurno neće vratiti samopouzdanje.
Nabijem ih ja tuki, niko od njih ne traži da osvoje ligu prvaka jer znamo da nisu sposobni za to.
Tražimo da odigraju jednu yebenu smislenu akciju na utakmicu, upute jedan opasan šut prema golu protivnika.
Ako je to puno, baš mi je žao ali za to su bolje plaćeni nego jedan doktor, profesor...rudar
Poruka za uvrijeđene ako čitaju, a znam da čitaju. Stisnite i konačno pokažite da imate muda...ako ih imate
Ja od njih ne očekujem da proigraju taman da im svaki meč ptičije mlijeko donosimo.BHDragons je napisao/la: ↑pet mar 01, 2024 5:52 pmTo majstore sad će proigrati!salle86 je napisao/la: ↑pet mar 01, 2024 4:01 pmMa jadni oni, pali psihički, smeta im ko nešto.BHDragons je napisao/la: ↑čet feb 29, 2024 10:00 pmImamo to što imamo, kakvi god da su naši su, puna mi je kapa više ovih prozivanja i vrijeđanja mrljo, suljo sivonja, volčina i ostalo. Malo podrške momcima očito je da su psihički pali maksimalno, a vrijeđanjem sigurno neće vratiti samopouzdanje.
Nabijem ih ja tuki, niko od njih ne traži da osvoje ligu prvaka jer znamo da nisu sposobni za to.
Tražimo da odigraju jednu yebenu smislenu akciju na utakmicu, upute jedan opasan šut prema golu protivnika.
Ako je to puno, baš mi je žao ali za to su bolje plaćeni nego jedan doktor, profesor...rudar
Poruka za uvrijeđene ako čitaju, a znam da čitaju. Stisnite i konačno pokažite da imate muda...ako ih imate
Nemaju oni muda da opucjau po golu a ne sta drugo.
Hajmo se nadati da se susjedi nece pozdravljati s navijacima.adi172 je napisao/la: ↑sub mar 02, 2024 12:08 amOvi opet rekordno prodali sav istok
Samo zaborave 10 godišnje, sezonske i tampon zonu pa raje po stepenicama bude a ne do ti Bog do hale ili po sok otići
Pa će nas opet držati po sata dok se susjedi pozdrave sa svojim navijačima ko protiv Zrinjskog
pa ćemo još pola sata izlaziti jer je izlaz širine ko u haustoru
Nekad kontam da ovaj Koka ima pravo za ove karte
Al da hoće curice odigrati šta sve bi im halalio