jbg ako smo do toga došli, možda je i bolje da igramo federalnu.TheBlue je napisao/la: ↑sub jan 06, 2024 1:35 pm
Pa bolan, Bekric Karicu ponudi 1500 KM mjesecno, od toga lik mora platiti stan (500 KM minimun + rezije) i ocekuje da ovaj dodje. I naravno doda jos milju na ponudu i ovaj potpise (smijesne pare) Pa ti sad skontaj koji smo mi jadovi. Zena u Bingu koja sijece meso (uz puno postovanje) ima vecu platu, nego sto mi nudimo igracima.
Druže, naša članska nije uopšte upitna, ja je još nisam produžio jer hoću lično da odem na stadion i da produžim i TM godišnju. Hoće li to biti sad ili za mjesec uopće me ne tangira. Kao što ni upravu i igrače ne dotiču moji tanki živce koji su sve tanji od njih prvenstveno. Kod mene je broj članova uvijek plus 3.
nije vrijeme..............cikoradovic je napisao/la: ↑sub jan 06, 2024 2:09 pmMeša je dobio odličnu ponudu od strane kluba, odbio je, nema potrebe pričati dalje o tome. Kao igrač, odličan, skidam kapu zaista, ostalo neću komentarisati.
Generalno sam operisan od plata i toga, al igrom slucaja sam dobio ovu informaciju, koja me je ispizdila totalno...Majkel je napisao/la: ↑sub jan 06, 2024 1:57 pmjbg ako smo do toga došli, možda je i bolje da igramo federalnu.TheBlue je napisao/la: ↑sub jan 06, 2024 1:35 pm
Pa bolan, Bekric Karicu ponudi 1500 KM mjesecno, od toga lik mora platiti stan (500 KM minimun + rezije) i ocekuje da ovaj dodje. I naravno doda jos milju na ponudu i ovaj potpise (smijesne pare) Pa ti sad skontaj koji smo mi jadovi. Zena u Bingu koja sijece meso (uz puno postovanje) ima vecu platu, nego sto mi nudimo igracima.
Ti si dokaz da je citanje foruma ubijanje u mozak. Ne znam jeli ti neko zaista rekao tu laz ili ti je dosadano kuci za tastaturom ali ovolika kolicina lazi i dezinformacija koja se plasira zgadi covjeku zelju da gleda fudbal uopste a kamoli da se bavi klubom.TheBlue je napisao/la: ↑sub jan 06, 2024 3:44 pmGeneralno sam operisan od plata i toga, al igrom slucaja sam dobio ovu informaciju, koja me je ispizdila totalno...Majkel je napisao/la: ↑sub jan 06, 2024 1:57 pmjbg ako smo do toga došli, možda je i bolje da igramo federalnu.TheBlue je napisao/la: ↑sub jan 06, 2024 1:35 pm
Naravno nisam pisao dok nije sve okoncano, al ovo je smijurija... i onda se mi pitamo sto smo 11. Na tabeli... igman ima bolji medjusobni, koji se gleda kada su izlasci u evropu i ispadanja u pitanju...
Heeej 11. Od 12 ekipa...
+1maxum1921 je napisao/la: ↑sub jan 06, 2024 5:44 pmTi si dokaz da je citanje foruma ubijanje u mozak. Ne znam jeli ti neko zaista rekao tu laz ili ti je dosadano kuci za tastaturom ali ovolika kolicina lazi i dezinformacija koja se plasira zgadi covjeku zelju da gleda fudbal uopste a kamoli da se bavi klubom.TheBlue je napisao/la: ↑sub jan 06, 2024 3:44 pmGeneralno sam operisan od plata i toga, al igrom slucaja sam dobio ovu informaciju, koja me je ispizdila totalno...
Naravno nisam pisao dok nije sve okoncano, al ovo je smijurija... i onda se mi pitamo sto smo 11. Na tabeli... igman ima bolji medjusobni, koji se gleda kada su izlasci u evropu i ispadanja u pitanju...
Heeej 11. Od 12 ekipa...
Uzivajte.
Brate, moraš razumijeti raju. Samo nam reci, hoće li biti bolje. Hvala unaprijed!maxum1921 je napisao/la: ↑sub jan 06, 2024 5:44 pmTi si dokaz da je citanje foruma ubijanje u mozak. Ne znam jeli ti neko zaista rekao tu laz ili ti je dosadano kuci za tastaturom ali ovolika kolicina lazi i dezinformacija koja se plasira zgadi covjeku zelju da gleda fudbal uopste a kamoli da se bavi klubom.TheBlue je napisao/la: ↑sub jan 06, 2024 3:44 pmGeneralno sam operisan od plata i toga, al igrom slucaja sam dobio ovu informaciju, koja me je ispizdila totalno...
Heeej 11. Od 12 ekipa...
Uzivajte.
Bolje da nam kaže zašto još nije sazvana vanredna skupstina i zašto još ostavke nisu podnesene?Sky1 je napisao/la: ↑sub jan 06, 2024 6:57 pmBrate, moraš razumijeti raju. Samo nam reci, hoće li biti bolje. Hvala unaprijed!maxum1921 je napisao/la: ↑sub jan 06, 2024 5:44 pmTi si dokaz da je citanje foruma ubijanje u mozak. Ne znam jeli ti neko zaista rekao tu laz ili ti je dosadano kuci za tastaturom ali ovolika kolicina lazi i dezinformacija koja se plasira zgadi covjeku zelju da gleda fudbal uopste a kamoli da se bavi klubom.TheBlue je napisao/la: ↑sub jan 06, 2024 3:44 pm
Generalno sam operisan od plata i toga, al igrom slucaja sam dobio ovu informaciju, koja me je ispizdila totalno...
Heeej 11. Od 12 ekipa...
Uzivajte.
I za vanrednu skupstinu ti tre 15-20 dana minmum da se organizuje.cvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑sub jan 06, 2024 7:49 pmBolje da nam kaže zašto još nije sazvana vanredna skupstina i zašto još ostavke nisu podnesene?Sky1 je napisao/la: ↑sub jan 06, 2024 6:57 pmBrate, moraš razumijeti raju. Samo nam reci, hoće li biti bolje. Hvala unaprijed!maxum1921 je napisao/la: ↑sub jan 06, 2024 5:44 pm
Ti si dokaz da je citanje foruma ubijanje u mozak. Ne znam jeli ti neko zaista rekao tu laz ili ti je dosadano kuci za tastaturom ali ovolika kolicina lazi i dezinformacija koja se plasira zgadi covjeku zelju da gleda fudbal uopste a kamoli da se bavi klubom.
Uzivajte.
Šta je sa onom pričom jednog forumaša da možda.nikad u historiji nismo imali ovako jake sponzore, što dovodi do toga da nikad više nismo imali ulaznih para.TheBlue je napisao/la: ↑sub jan 06, 2024 3:44 pmGeneralno sam operisan od plata i toga, al igrom slucaja sam dobio ovu informaciju, koja me je ispizdila totalno...Majkel je napisao/la: ↑sub jan 06, 2024 1:57 pmjbg ako smo do toga došli, možda je i bolje da igramo federalnu.TheBlue je napisao/la: ↑sub jan 06, 2024 1:35 pm
Heeej 11. Od 12 ekipa...