..neroazzuro je napisao/la: ↑čet jan 04, 2024 1:26 pmA šta ćemo sa vama debilima koji ste zaustavili normalan proces oporavka kluba nakon što ga je vaš babuka DVAPUT zavalio u milione dugova jer "hoćete titulu" (hoćete qurac!!!)???kvalitet je napisao/la: ↑čet jan 04, 2024 9:37 amDosadan si, trebam 100 puta reći da bih volio da završi iza rešetaka? Ili ćemo otvoriti opet tu temu pa da ti opet objasnim zašto sam upućivao kritike Senadu i njegovim ljudima onda, ili si i dalje toliko neinteligentan da ne možeš da shvatiš da se Željin svijet ne dijeli na Amarovce i Misketovce?
Ovo što nam se nakon toga dešava je VAŠA KRIVICA i trebate nestat s foruma, s interneta, zakopat se u rupe i NIKAD se više ne javljat. Nigdje.
Čuj, on smatra da amar treba u zatvor... Je.bo vas amar, šta ćemo sa Željom sad? Da se opet "pomjerimo svi", šta misliš.
A ja, već nas je babuka pomjerio sve (zahvaljujući vama). Trajno.
Al makar sad više nismo "u ratu sa svima", kako vi onomad rekoste.![]()
Ovo treba na svaku stranicu ovog foruma staviti kao prvi post!!!NEZALAGANJE je napisao/la: ↑čet jan 04, 2024 2:36 pmMa ti si za bana odavno. Vi fino upakovane sveznalice gledne instant uspjeha. Itekako ste krivci, jer ste indirektnim, a mnogi i direktnim, pritiskom doveli do toga da se NAJUSPJESNIJA UPRAVA (dakle ne prica se samo o Misketu, jer je covjek imao tim ljudi oko sebe i on ne personifikscija samo, a nekakav kult licnosti) poslije rata srusi, a ljudi rastjerajuI sad kao jadnii miii, sta cemoo!??
Dakle, srusili ste to, pa sad imate obraza pricati kako rade ovi sada peti ili deseti!! Vi bolan niste znali ni kad neko nesto dobro radi, a ne da znate sta drugo i dajete nekakva misljenja i ideje.
Kamioni polovnih preplacenih igraca i na silu ganjanje titule su upravo to sto si rekao u drugoj recenici.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑čet jan 04, 2024 2:36 pmMa ti si za bana odavno.Vi fino upakovane sveznalice gledne instant uspjeha.Itekako ste krivci, jer ste indirektnim, a mnogi i direktnim, pritiskom doveli do toga da se NAJUSPJESNIJA UPRAVA (dakle ne prica se samo o Misketu, jer je covjek imao tim ljudi oko sebe i on ne personifikscija samo, a nekakav kult licnosti) poslije rata srusi, a ljudi rastjerajuI sad kao jadnii miii , sta cemoo!??
Dakle, srusili ste to, pa sad imate obraza pricati kako rade ovi sada peti ili deseti!! Vi bolan niste znali ni kad neko nesto dobro radi, a ne da znate sta drugo i dajete nekakva misljenja i ideje.
Sta ocekujete od navijaca da urade? Otjeraju trenutne i obezglave klub? Ko ce obnasati najbitnije funkcije u klubu?fanaticZeljin je napisao/la: ↑čet jan 04, 2024 2:38 pmCekamo jos obavještenje Generalnog sponzora !
A to bi se inace desilo prvi put u historiji kluba?? Mozda za pocetak da se trazi odgovornost pojedinaca sto su nas doveli gdje jesu. Mozda da malo u Bekrica spomenu ? A ja on je Ratnik a ne svileni akademac ili kako vec .rodrigo87 je napisao/la: ↑čet jan 04, 2024 4:00 pmSta ocekujete od navijaca da urade? Otjeraju trenutne i obezglave klub? Ko ce obnasati najbitnije funkcije u klubu?fanaticZeljin je napisao/la: ↑čet jan 04, 2024 2:38 pmCekamo jos obavještenje Generalnog sponzora !
I je li nam sta dobro donijelo to? Grupu koja je otjerala Amara i rastjerala njegovu skupstinu koja je bila spremna podici ruke za prodaju imovine prozivate da stiti jednog yebenog Bekrica. Mucnite malo glavom, nemojte dolaziti na forume po informacije i na osnovu toga kreirati misljenje o nekome.fanaticZeljin je napisao/la: ↑čet jan 04, 2024 4:14 pmA to bi se inace desilo prvi put u historiji kluba?? Mozda za pocetak da se trazi odgovornost pojedinaca sto su nas doveli gdje jesu. Mozda da malo u Bekrica spomenu ? A ja on je Ratnik a ne svileni akademac ili kako vec .rodrigo87 je napisao/la: ↑čet jan 04, 2024 4:00 pmSta ocekujete od navijaca da urade? Otjeraju trenutne i obezglave klub? Ko ce obnasati najbitnije funkcije u klubu?fanaticZeljin je napisao/la: ↑čet jan 04, 2024 2:38 pmCekamo jos obavještenje Generalnog sponzora !
A ovi su inace predstavili? Nema sta, bravo za njih.
Na silu nikako, jer se 2 puta fakticki titula imala u rukama i da je postena liga, mi bi je i osvojili. To je bio ozbiljan rad.rodrigo87 je napisao/la: ↑čet jan 04, 2024 3:59 pmKamioni polovnih preplacenih igraca i na silu ganjanje titule su upravo to sto si rekao u drugoj recenici.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑čet jan 04, 2024 2:36 pmMa ti si za bana odavno.Vi fino upakovane sveznalice gledne instant uspjeha.Itekako ste krivci, jer ste indirektnim, a mnogi i direktnim, pritiskom doveli do toga da se NAJUSPJESNIJA UPRAVA (dakle ne prica se samo o Misketu, jer je covjek imao tim ljudi oko sebe i on ne personifikscija samo, a nekakav kult licnosti) poslije rata srusi, a ljudi rastjerajuI sad kao jadnii miii , sta cemoo!??
Pa dobro ja danima o tome trubim. Vi ne vidite dalje od nosa. Cim neko nije za Senada automatski mora biti za amara. To je vas problem, nije moj.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑čet jan 04, 2024 4:48 pmNa silu nikako, jer se 2 puta fakticki titula imala u rukama i da je postena liga, mi bi je i osvojili. To je bio ozbiljan rad.rodrigo87 je napisao/la: ↑čet jan 04, 2024 3:59 pmKamioni polovnih preplacenih igraca i na silu ganjanje titule su upravo to sto si rekao u drugoj recenici.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑čet jan 04, 2024 2:36 pmMa ti si za bana odavno.Vi fino upakovane sveznalice gledne instant uspjeha.Itekako ste krivci, jer ste indirektnim, a mnogi i direktnim, pritiskom doveli do toga da se NAJUSPJESNIJA UPRAVA (dakle ne prica se samo o Misketu, jer je covjek imao tim ljudi oko sebe i on ne personifikscija samo, a nekakav kult licnosti) poslije rata srusi, a ljudi rastjerajuI sad kao jadnii miii , sta cemoo!??
Druga stvar, mozda su ljudi i grijesili u dovodjenju igraca (takav je fudbal, ne mozes "ubosti" svakog igraca) ali se zato radilo momacki na svakom drugom polju i nicega nije nedostajalo.
Medjutim, likovi poput tebe ne vide dalje od terena i uspjeh tu mu je sve, bez da se sve okolo pripremi da bi to i na terenu izgledalo super.
Al jokkk, daaajjjjjjj Amaraaaaa .....Zovite ga sad.Eno taman je neko postavio sliku.Ja bih volio da dodje sad opet, taman ce nam brze pomoci da se restartujemo kako Bog zapovijeda kad upropasti i ovo malo jada sto je ostalo i obezbijedi i svoje cukunuce od Zelje.Legenda nasa.Kad moze Jusufbeg biti opcija moze i legenda kluba.Usput, sto se to ne javlja da nam pomogne? Proziva se Miske, gdje je Amar da nam "pomogne"?