SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑uto jan 02, 2024 11:53 pm
Vjerojatno su mu na silu htjeli dovoditi igrace i covjek odustao. Kakav ba Karic, Zuban i Brajlovic, gdje ih je to arap gledao.
Lik je teška ubleha. Kad tebe yebeni GOŠK nepravi smiješnim sa 20% posjeda, protivnik koji u bilo kakvim ozbiljnim okvirima uopšte nije vrijedan pomena da se o njemu i priča kao nogometnom klubu. Nije to Zrinjski, Borac, Sarajevo pa da se imaš razloga samolagati. Tu vidiš gdje si i kako stojiš. A lik trener i on se nečemu čudi.
Na stranu on takav kakav jeste, i njega je neko morao dovesti. E zamisli ti kad neko sa takvim "planom rada" dođe u klub, da je neko morao procijeniti da je on upravo taj spasilac.
Pa on uradi šta je uradio za par utakmica, a to je ništa. I onda se hladno ode na godišnji u nikad goroj polusezoni kluba, sa nadam i planovima koji ne da su u magli nego i gore od toga. A mi se lažemo i tješimo kako tako treba, kako je sve ok. Vrijeme prolazi.
Lično sam mišljenja da je urađeno namjerno kontra, da se uradilo sve kako bi se dovelo upravo do ovoga da se arapi ponude kao rješenje koje će propasti, ali da se prikaže kako se eto radilo na nečemu. A radi se sve kontra, da se klub svede na najniže grane.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.

🤍

🤍

🤍