Dzezvar je napisao/la: ↑sri dec 27, 2023 9:04 am
Ludvig Leple je napisao/la: ↑uto dec 26, 2023 11:51 am
23.12.2018. smo šutili k'o pič.ke, ne znam zašto ste se sad toliko raskukali.
Tada je trebalo stati u kraj kriminalcima i poslat' ih tamo gdje im je mjesto, ali zakazali Manijaci, zakazali svi ostali i sad se Muzaferi kupajte...
Tada je stabilizacija trebala da se istrpi i sad bi bili među prva tri i plus još nekih hiljadu benefita od "građevinara", ali veći dio navijača je tada bio u zabludi kulta ličnosti i brzih rezultata, što bi mnogi rekli "kratkoročno planiranje" i propast u najavi, što se u konačnici i desilo.
Kažu arapi bolji od Edisa Kovačevića i Nermina Bašića, ok hajde da i to vidimo.
Kažu dovest će se adekvatna pojačanja, ok hajde da i to vidimo.
Kažu Santos se vraća, ok volio bi da ga vidim ponovo u dresu F.K. Željezničar bez obzira na sve što je bilo.
Kažu da će početi gradnja juga, ok hajde da i to vidimo.
Ima tu još materijala za nabrajanje...
Samire Bekriću j.bao ti Amar Osim rod i porod!
Stanje po meni nije nikako dobro.Sporo sve nekako ide.Pocev od odlazaka igraca pa i do dovodjenja.Moramo shvatiti da nama trebaju igraci koji mogu odmah uskociti u ekipu.Takvi igraci su na trzistu skupi.Menadjeri takvih igraca nas zbog globalne situacije u klubu zaobilaze.Meni izgleda da smo mi u kraj polusezone usli bez ikakvog plana i strategije,ko ide ko dolazi.Imaju sad te pare od europe i Hadziahmetovica i treba ih usmjeriti u igrace.To sto smo mi Zeljo 90 %igraca zaboli ona stvar.Sto se tice ovih arapa moze se izroditi fina prica ali rok na koji je ugovor potpisan mi ne uljeva nadu.Bojim se da se ne desi situacija da smo mi utvorili vrata arapima ovdje i da ce oni otici na neko drugo mjesto gdje se moze sve .....
Jug.Onako kako sam bio ubijedjen da ce se istok napraviti tako sam i ubijedjen da od juga nema nista,bare sad za sad.Sama struktura ljudi koja je to kao pokrenula mi ne uljeva nadu.
Halali nadovezao sam se na donji dio posta,o ovome gornjem je sve ispricano...
Ma opušteno, nisam ja neko ko se lako ljuti
Jedan jedini je razlog što ovo sve ide sporo, a to je zato što nemamo kompetentne ljude na pozicijama. Lutamo non stop, uvijek neke struje vuku na svoju stranu. Nažalost svih nas koji volimo ovog stogodišnjaka samo je privatizacija rješenje. Nikakav drugi vid organizacije ne pije vode, možeš ti ovo probati i u d.d. da pretvoriš, ali onda se ponovo može vršiti pritisak na pojedince i slično. Prokleta je ova imovina, teško breme, isto kao da pokušavamo izroniti na površinu sa onom zatvoreničkom kuglom. Sve dok je imovine mi smo meta za kriminal i raznorazne likove koji će sve uraditi ne bi li se sve rasprodalo. Meni se čini da ćemo mi u konačnici morati sve rasprodati, ako se u međuvremenu ne pojavi neki baja sa novcima i kupi sve u paketu, ali ako se to ne dogodi bojim se da smo donji. Pa realno govoreći sve se ovo dešava da se srozamo totalno, da više nemamo ni marke i da se odlučimo preko skupštinara da prodamo imovinu, e tek tad će nastati sex. Ne bi meni možda ni to toliko teško palo ako bi se ti novci od prodaje stvarno utrošili na pravi način i to u smislu da se vrate svi dugovi i krene od početka na ispravan način, ali znamo da od toga nema ništa...
Sad čekam da vidim u kojem smjeru ide ova arapska bajka...