Klupiraj Mekića, najgori je bio ovu utakmicu, a šta ćemo sa tvojim idolom Štilićem kojeg životom braniš i kad je izašao mi proigrali ili sa U21 golmanom koji ne može za Pofalički braniti? Šta je sa Drljom koji trči ko mahnit, dribla do besvijesti i pogodi stativu u 20 utakmica odigranih. Juče je barem dva puta mogao odigrati povratnu loptu i mi u šansi, ali dečko je preglup i bezobrazan. Jasarević imao dva prodora u životu i to u euro utakmicama i to je to, ono je anti fudbal što on prikazuje i nadam se da neće više nikad zaigrati.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑ned nov 12, 2023 5:30 pmMuftic nas vadi kako zna i umije, odigra jednu losu odmah ljudi pljuju.
Ja ne mogu da vjerujem da mi arapa ne koristimo od prve minute. Da sam prisiljen gledati “najkorisnijeg igraca lige” by SofaScore konstatno kako carini loptu mase rukicama i seta.
Ovo da bi bilo sta izvukao moras igrati 120% mi to jednostavno nismo uradili i nemas sta ocekivati. Znao si da ako udjes u sudijsku nadoknadu sa pozitivnim rezultatom da ce sudija do kraja odraditi svoje.
Vidi jedno je objektivno gledati, a drugo je nekoga braniti bez ikakvog smisla. Muftić brani 1 na 1 i to je to, dečko nema m.uda da izađe s linije i nije golman za FKŽ. Ponovit ću, Mulalić je za njega tv u boji u svakom smislu i nadam se da će braniti.
Da zaključimo, klupa hrasnička p.ička, ali i p.ičkica Stilić s njim zajedno.