Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Ludvig Leple
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon nov 13, 2023 8:06 am

Bozidar Radosevic je napisao/la:
ned nov 12, 2023 5:30 pm
Muftic nas vadi kako zna i umije, odigra jednu losu odmah ljudi pljuju.

Ja ne mogu da vjerujem da mi arapa ne koristimo od prve minute. Da sam prisiljen gledati “najkorisnijeg igraca lige” by SofaScore konstatno kako carini loptu mase rukicama i seta.

Ovo da bi bilo sta izvukao moras igrati 120% mi to jednostavno nismo uradili i nemas sta ocekivati. Znao si da ako udjes u sudijsku nadoknadu sa pozitivnim rezultatom da ce sudija do kraja odraditi svoje.
Klupiraj Mekića, najgori je bio ovu utakmicu, a šta ćemo sa tvojim idolom Štilićem kojeg životom braniš i kad je izašao mi proigrali ili sa U21 golmanom koji ne može za Pofalički braniti? Šta je sa Drljom koji trči ko mahnit, dribla do besvijesti i pogodi stativu u 20 utakmica odigranih. Juče je barem dva puta mogao odigrati povratnu loptu i mi u šansi, ali dečko je preglup i bezobrazan. Jasarević imao dva prodora u životu i to u euro utakmicama i to je to, ono je anti fudbal što on prikazuje i nadam se da neće više nikad zaigrati.

Vidi jedno je objektivno gledati, a drugo je nekoga braniti bez ikakvog smisla. Muftić brani 1 na 1 i to je to, dečko nema m.uda da izađe s linije i nije golman za FKŽ. Ponovit ću, Mulalić je za njega tv u boji u svakom smislu i nadam se da će braniti.

Da zaključimo, klupa hrasnička p.ička, ali i p.ičkica Stilić s njim zajedno.

SamoNapad
Kontakt:

pon nov 13, 2023 8:11 am

Faul je 100% ne znam sta je tu upitno. Ali golman je kritičan kao i odbrana citavu utakmicu. Na kraju krajeva mi smo ocajni vec polusezonu , nadam se bar 3 igraca kvalitetnija da ne bi upali u borbu za opstanak umjesto Evrope.
Stila moze 15 min ,Kosoric ne moze minute, Coca ako hoce da igra nek igra jos sezonu i to je to . Ove ostale ne bi ni komentarisao osim da su skupina mentalnih patuljaka sa upitnim fudbalskim kvalitetom .
U Želji ne mora igrati najbolji igrač ali pobjedu moras ganjati a ne j*** bod protiv ekipe koja ti se nudi. Kakvi su to sportisti koji ne žele pobjedu , ne mora stoper u napad krenut ali 4 5 igraca mora biti u zavrsoj fazi napada. Strah ih ako izgube loptu valja trcati nazad KUKAVICE!!

storm_raider
Kontakt:

pon nov 13, 2023 8:20 am

Igrali smo protiv Borca i protiv sudija, bez 4 standardna igraca. I kao takvi trebalo je biti 2:2. Gresaka je bilo, ali je meni ovo sinoc sa nase strane bilo ok. Takodjer, vratili smo se sa 2:0.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

tm87alem
Kontakt:

pon nov 13, 2023 10:00 am

Nista nisam ocekivao od ove utakmice osim poraza, ali sam tok iste me navodi na samo jedan zakljucak: nudili su nam se i iako je nerijeseno najrealniji rezultat, da ekipa ima damu, ne bi sofascore vracao loptu unazad nego bi proigrao nekog naseg u napadu ili centrirao u 16m pa sta bude. Glup faul naseg talenta Gasala i onda umjesto boksovanja, hvatas loptu koja ti ispada i primas jeftin gol. Lakse bi mi bilo da smo izgubili 2:0, nego ovako, ali kao sto neki zakljucise, u pitanju je karakter ekipe. Treba nam bar 5,6 Krpica u ekipi i ovo ce biti mnogo bolje. Nadam se na polusezoni da ce saudijac uvidjeti gdje skripi i da cemo se adekvatno pojacati. Ovo je bas tezak udarac za nas, ali idemo dalje u nove bitke, akobogda. Urediti Klub da valja, pa onda ganjati nesto vise. Volim te Zeljo!

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon nov 13, 2023 10:02 am

Poraz boli i to je cinjenica, ali ono sto mi je zapalo za oko jeste postavka ekipe u drugom poluvremenu. Mi smo pocetkom drugog poluvremena skroz zatvorili ekipu Borca i nisu nam mogli nista napraviti. Vece probleme nam je pravio Jurilj u prvom poluvremenu nego cijela ekipa Borca.

Kao sto neko napisa, mi kao ekipa psihicki ne postojimo i zaista se mora na tome poradit.

Sinoc najlosiji pojedinci kod nas Muftic, Kosoric i Mekic.
Alea iacta est!

santakuruz
Kontakt:

pon nov 13, 2023 10:14 am

Ja nesto razmisljam, da na poslu gdje radim uprava prica kako nema para za bolje radnike, da su nas doveli zato sto nisu imali para za nesto vise, nisam siguran koliko bih ja licno bio motivisan da dajem maksimum.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

NEZALAGANJE
Kontakt:

pon nov 13, 2023 11:24 am

santakuruz je napisao/la:
Ja nesto razmisljam, da na poslu gdje radim uprava prica kako nema para za bolje radnike, da su nas doveli zato sto nisu imali para za nesto vise, nisam siguran koliko bih ja licno bio motivisan da dajem maksimum.

Ja bih takvima odmah urucio otkaz, pa nadji gdje ces biti motivisan. Nije ni ta neka x firma, a ni Zeljo javno dobro, pa da se tako razmislja. Uprava ima pricati i raditi sta hoce, jer tebe, a ni igrace niko nije tjerao da potpisete ugovore o radu. Ne svidja ti se atmosfera ili prica uprave pa si nemotivisan, bujrum daj otkaz i dovidjenja.

Medjutim, dok si tu, ima da se ponasas i profesionalno i predano.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

neroazzuro
Kontakt:

pon nov 13, 2023 11:33 am

Fakat, ne znam više šta rade naši na psihološkoj pripremi ugrača.
Evo godinama (opravdano) rondamo kako s u nam igrači pizd.urine i niko ništa ne poduzima po tom pitanju.
Mislio sam da će mi jutros biti lakše ali sam još gori nego juče. Imali smo ih.

ISB87
Kontakt:

pon nov 13, 2023 12:24 pm

ma u i oko kluba je takva atmosfera. mi taj gubitnicki mentalitet imamo par godina.
MIRZA RASCIC

Hare79
Kontakt:

pon nov 13, 2023 12:37 pm

Sta je s Ovcinom, je l bio u rosteru?

Sky1
Kontakt:

pon nov 13, 2023 12:51 pm

Nismo jučer izgledali loše, imamo odbranu kakvu imamo i to nas je koštalo poraza. Mekića bih zamolio da vježba udarac sa distance ili da više ne pokušava one njegove balone, možda i pas da popravi jučer je rijetko koji bio tačan. Drljo me pozitivno iznenadio, iako je i dalje sebičan. Galić i Krpić svaka čast.

gavran
Kontakt:

pon nov 13, 2023 1:42 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
ned nov 12, 2023 7:06 pm
Ma Gasala na polusezoni treba pustiti da ide...momak stagnira ima 2 godine.
Ocekujem protiv Posusja da konacno vidimo Al Jabera u prvoj kao mozda i Selimovica.
ne treba ga pustiti......

treba ga otjerati
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon nov 13, 2023 1:53 pm

gavran je napisao/la:
pon nov 13, 2023 1:42 pm
SIMA_SIMAU je napisao/la:
ned nov 12, 2023 7:06 pm
Ma Gasala na polusezoni treba pustiti da ide...momak stagnira ima 2 godine.
Ocekujem protiv Posusja da konacno vidimo Al Jabera u prvoj kao mozda i Selimovica.
ne treba ga pustiti......

treba ga otjerati
To je to :rofl:
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

SamoNapad
Kontakt:

pon nov 13, 2023 1:59 pm

Najjaci su komentari kako je ovo u sustini dobro suđenje protiv Borca u fazonu kako zna biti. Pa kakve to vrste suđenja imaju dobro ,loše i treca vrsta suđenja kad igras protiv Borca. Čovjek je šiljio od starta , penal nije svirao (nije ni bio kontakt ) zato sto je 2:0 bilo. Na 2:1 je poceo da svira faule bez dodira haman. Par Ofsajda sumnjivih, korneri i na kraju gol. I šta više treba sudija da uradi za jednu ekipu. I sa ovim sudijom smo ih mogli dobiti da imamo hrabrosti .

cvrle_jedanesterac
Kontakt:

pon nov 13, 2023 3:05 pm

Ovakav gol smo Velezu dali tad je bilo sve čisto
Samo kažem

igla
Kontakt:

pon nov 13, 2023 3:17 pm

Čist faul je i protiv Veleža bio.
I ovo je čist faul.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon nov 13, 2023 4:05 pm

Ovakav gol je nama ponisten protiv Borca prosle sezone
Alea iacta est!

kvalitet
Kontakt:

pon nov 13, 2023 4:47 pm

Ako se ne varam, i ovo pravilno nogometne igre je donekle mijenjano i nije svaki kontakt nad golmanom faul kako je nekada bilo. Situacija je realno 50/50, naš golman je pogriješio. Slično je bilo prošle sezone protiv Veleža i svi smo ovdje pisali kako je gol čist kao suza. Nudio nam se Borac, mogli smo i pobijediti, ali mentalitet igrača je takav kakav je. Mentalni patuljci većinom. Nije slučajno da veliki broj golova primamo pred kraj utakmice.

Mi s ovim rosterom nemamo šta tražiti. Nadati se da će Arapi pljunuti neku cifru na polusezoni i da se malo pojačamo, a otjeramo ove netalente.

I da, Mufti treba malo klupa da se dohaviza, a momku kojeg smo doveli trebamo napokon dati malo prostora da pokaže može li se ili ne na njega računati.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Ludvig Leple
Kontakt:

pon nov 13, 2023 5:30 pm

Pitam za jarana samo, zašto se spominje bolji zimski prelazni rok za Rumenog, ako je ovaj trener doveden samo na kaljenje i sticanje iskustva?

#odaklenampare

santakuruz
Kontakt:

pon nov 13, 2023 5:37 pm

NEZALAGANJE je napisao/la:
santakuruz je napisao/la:

Ja bih takvima odmah urucio otkaz, pa nadji gdje ces biti motivisan. Nije ni ta neka x firma, a ni Zeljo javno dobro, pa da se tako razmislja. Uprava ima pricati i raditi sta hoce, jer tebe, a ni igrace niko nije tjerao da potpisete ugovore o radu. Ne svidja ti se atmosfera ili prica uprave pa si nemotivisan, bujrum daj otkaz i dovidjenja.

Medjutim, dok si tu, ima da se ponasas i profesionalno i predano.
To pije vode kad imas profesionalce u ekipi a ne sujetne tetkice. Pored toga, vecina ovih igraca zna da ne moze dalje od Zelje i kao sto vidis one nadr.ane kasirke u Amku (Bingu, Skafi, nebitno...) koja zna da nije sposobna za nesto vise a nije zadovoljna svojim uslovima i onda dolazi samo da odradi svojih 8 sati i smeta joj sve zive. E tu apatiju mi imamo u ekipi.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 40 gostiju.

Prijava