Nemoj Adzema u tu grupu.
Kakve veze ima podrška Bašiću sa ovom trojicom, Slažem se da bi bilo dobro da je njihova karijera u klubu završena. Dobro došli na tribine.
Upravo zbog ovakvih, totalno neutemeljenih tvrdnji mi imamo velik broj pljuvaca i psovaca. Imamo hrpu navijaca koji ne znaju nabrojati cijelu ekipu ali znaju da bi sa ovakvim igrackim kadrom neki drugi trener osvojio prvenstvo. Ovu ekipu da vode Ivica Osim, Mourinho i Hitzfield zajedno, mi bi imali mozda 3-4 boda vise od ovog sad. Pa Igman je jaci od nas na barem 6 pozicija i mi bi neki rezultat. Pa nama pola ekipe ima problema sa osnovnim tehnickim stvarima, prijem, centarsut, sut, pas iz prve, duga lopta i mi nesto palumudimo.Valter je napisao/la:Kakve veze ima podrška Bašiću sa ovom trojicom, Slažem se da bi bilo dobro da je njihova karijera u klubu završena. Dobro došli na tribine.
Ali Bašić treba zaslužiti podršku na terenu, previše je vadione na kvalitet igrača. Zato dobar trener to treba podići na višu razinu, Pokojni Ivica Osim bi sa ovim igračima uzeo prvenstvo u ovakoj ligi. Niko od njega ne traži da bude Ivica, al teško se vidi bilo kakav napredak. Al eto ima vremena do kraja polusezone da pokaže da ovo može i mora bolje, Vakat je Nermine.
Naravno puna podrška upravi.
A vidi druže, ok složio bih se ja sa tobom. Kad gledamo samo Želju ne možeš se čudom načuditi nekim reakcijama igrača.santakuruz je napisao/la: ↑pon okt 23, 2023 10:51 pmUpravo zbog ovakvih, totalno neutemeljenih tvrdnji mi imamo velik broj pljuvaca i psovaca. Imamo hrpu navijaca koji ne znaju nabrojati cijelu ekipu ali znaju da bi sa ovakvim igrackim kadrom neki drugi trener osvojio prvenstvo. Ovu ekipu da vode Ivica Osim, Mourinho i Hitzfield zajedno, mi bi imali mozda 3-4 boda vise od ovog sad. Pa Igman je jaci od nas na barem 6 pozicija i mi bi neki rezultat. Pa nama pola ekipe ima problema sa osnovnim tehnickim stvarima, prijem, centarsut, sut, pas iz prve, duga lopta i mi nesto palumudimo.Valter je napisao/la:Kakve veze ima podrška Bašiću sa ovom trojicom, Slažem se da bi bilo dobro da je njihova karijera u klubu završena. Dobro došli na tribine.
Ali Bašić treba zaslužiti podršku na terenu, previše je vadione na kvalitet igrača. Zato dobar trener to treba podići na višu razinu, Pokojni Ivica Osim bi sa ovim igračima uzeo prvenstvo u ovakoj ligi. Niko od njega ne traži da bude Ivica, al teško se vidi bilo kakav napredak. Al eto ima vremena do kraja polusezone da pokaže da ovo može i mora bolje, Vakat je Nermine.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Mnogi zaboravljaju da smo pokojnog Ivicu, najboljeg trenera koji je hodao ovim prostorima, morali istrpiti. Neka druga vremena su bila, danas se sve hoce i odmah. Pa i taj Zrinjski je pored sveg novca i vrhunskih igraca za ovu ligu istrpio Jakirevica. Daleko je Basic od Ivice, to znamo svi, ali raduje da podrzavamo. Pljuvaca ce uvijek biti, samo su im internet platforme omogucile uticaj.Valter je napisao/la: ↑pon okt 23, 2023 10:07 pmKakve veze ima podrška Bašiću sa ovom trojicom, Slažem se da bi bilo dobro da je njihova karijera u klubu završena. Dobro došli na tribine.
@santakruz i @salle86 odlično ste ovo posložili, dijelim mišljenje. Evo ja trunim i mislim da sam u pravu 100% da je Bekrić trebao sa Badžakom sjesti i dogovoriti prelazak Denkovića kod nas, daj mu procenat od nekog budućeg transfera, a ovaj momak ima potencijala i to kakvog. Dalje, Bekrić je iz nekog razloga odbio Tonija Jovića da igra kod nas za 2.500KM, a valjao bi nam na drugom krilu. Ima igrača po federalnoj ligi, ali da bi nešto uspjeli nafatati mora se i hodati i skautirati, a ne čekati da ti menadžeri nude polovnjake. U Slobodi je npr. onaj ubica Hadžanović, raznese brat, udara, stiže, gura, ubio se za razbijača iza Al Jabera, Mekića i još jedno veznjaka.salle86 je napisao/la: ↑pon okt 23, 2023 10:56 pmA vidi druže, ok složio bih se ja sa tobom. Kad gledamo samo Želju ne možeš se čudom načuditi nekim reakcijama igrača.santakuruz je napisao/la: ↑pon okt 23, 2023 10:51 pmUpravo zbog ovakvih, totalno neutemeljenih tvrdnji mi imamo velik broj pljuvaca i psovaca. Imamo hrpu navijaca koji ne znaju nabrojati cijelu ekipu ali znaju da bi sa ovakvim igrackim kadrom neki drugi trener osvojio prvenstvo. Ovu ekipu da vode Ivica Osim, Mourinho i Hitzfield zajedno, mi bi imali mozda 3-4 boda vise od ovog sad. Pa Igman je jaci od nas na barem 6 pozicija i mi bi neki rezultat. Pa nama pola ekipe ima problema sa osnovnim tehnickim stvarima, prijem, centarsut, sut, pas iz prve, duga lopta i mi nesto palumudimo.Valter je napisao/la:
Kakve veze ima podrška Bašiću sa ovom trojicom, Slažem se da bi bilo dobro da je njihova karijera u klubu završena. Dobro došli na tribine.
Ali treba gledati širu sliku, liga je otprilike i blago rečeno teška karina, i nema mnogo kvalitetnih pojedinaca već je sve u 5 deka.
A ne može biti eto da mi 10 godina dovodimo sve retarde koji ne znaju osnovne stvari.
Malo je i do struke, malo do igrača, malo do pritiska sa tribina, do love, do terena, do čega sve ne.
Naš je veliki problem što svi na svim poljima daju neki svojoj minimum i to je to. A za bolje od ovoga mora se ipak malo više oznojiti...da krenem prvo evo od sebe kao navijača, pa dalje
I ovo 100%Ludvig Leple je napisao/la: ↑uto okt 24, 2023 9:07 amIma igrača po federalnoj ligi, ali da bi nešto uspjeli nafatati mora se i hodati i skautirati, a ne čekati da ti menadžeri nude polovnjake.
O kakvom potencijalu i buducem transferu Denkovica pricamo, momak/covjek ima 32 godine!? Ono sto ima u Konjicu je kao nama Zec u vakat pa eto razmisli bi li dosao i bismo li mu mi mogli ponuditi toliko.Ludvig Leple je napisao/la: ↑uto okt 24, 2023 9:07 am@santakruz i @salle86 odlično ste ovo posložili, dijelim mišljenje. Evo ja trunim i mislim da sam u pravu 100% da je Bekrić trebao sa Badžakom sjesti i dogovoriti prelazak Denkovića kod nas, daj mu procenat od nekog budućeg transfera, a ovaj momak ima potencijala i to kakvog. Dalje, Bekrić je iz nekog razloga odbio Tonija Jovića da igra kod nas za 2.500KM, a valjao bi nam na drugom krilu. Ima igrača po federalnoj ligi, ali da bi nešto uspjeli nafatati mora se i hodati i skautirati, a ne čekati da ti menadžeri nude polovnjake. U Slobodi je npr. onaj ubica Hadžanović, raznese brat, udara, stiže, gura, ubio se za razbijača iza Al Jabera, Mekića i još jedno veznjaka.salle86 je napisao/la: ↑pon okt 23, 2023 10:56 pmA vidi druže, ok složio bih se ja sa tobom. Kad gledamo samo Želju ne možeš se čudom načuditi nekim reakcijama igrača.santakuruz je napisao/la: ↑pon okt 23, 2023 10:51 pmUpravo zbog ovakvih, totalno neutemeljenih tvrdnji mi imamo velik broj pljuvaca i psovaca. Imamo hrpu navijaca koji ne znaju nabrojati cijelu ekipu ali znaju da bi sa ovakvim igrackim kadrom neki drugi trener osvojio prvenstvo. Ovu ekipu da vode Ivica Osim, Mourinho i Hitzfield zajedno, mi bi imali mozda 3-4 boda vise od ovog sad. Pa Igman je jaci od nas na barem 6 pozicija i mi bi neki rezultat. Pa nama pola ekipe ima problema sa osnovnim tehnickim stvarima, prijem, centarsut, sut, pas iz prve, duga lopta i mi nesto palumudimo.
Ali treba gledati širu sliku, liga je otprilike i blago rečeno teška karina, i nema mnogo kvalitetnih pojedinaca već je sve u 5 deka.
A ne može biti eto da mi 10 godina dovodimo sve retarde koji ne znaju osnovne stvari.
Malo je i do struke, malo do igrača, malo do pritiska sa tribina, do love, do terena, do čega sve ne.
Naš je veliki problem što svi na svim poljima daju neki svojoj minimum i to je to. A za bolje od ovoga mora se ipak malo više oznojiti...da krenem prvo evo od sebe kao navijača, pa dalje
storm_raider je napisao/la: ↑uto okt 24, 2023 9:01 amMnogi zaboravljaju da smo pokojnog Ivicu, najboljeg trenera koji je hodao ovim prostorima, morali istrpiti. Neka druga vremena su bila, danas se sve hoce i odmah. Pa i taj Zrinjski je pored sveg novca i vrhunskih igraca za ovu ligu istrpio Jakirevica. Daleko je Basic od Ivice, to znamo svi, ali raduje da podrzavamo. Pljuvaca ce uvijek biti, samo su im internet platforme omogucile uticaj.Valter je napisao/la: ↑pon okt 23, 2023 10:07 pmKakve veze ima podrška Bašiću sa ovom trojicom, Slažem se da bi bilo dobro da je njihova karijera u klubu završena. Dobro došli na tribine.
Malo ti je to bezobrazno, ali hajde...cikazubo je napisao/la: ↑uto okt 24, 2023 1:02 pmDa bi se neko istrpio treba da postoji razlog za takav poduhvat, vi poredite Basica nekada amatera igraca i trenera Travnika, Metalegea i Radomlja u kojima je dobio otkaz te nekadasnjeg pomocnika u Angoli sa jednim Jakirovicem, covjekom koji je bio ozbiljan profi fudbaler, koji je radio u HNLu i Mariboru prije nego ce doci u Zrinjski.
Al nije prvi put da se zaljubite u trenera koji puno prica.
Koga predlazes kao zamjenu?cikazubo je napisao/la: ↑uto okt 24, 2023 1:02 pmDa bi se neko istrpio treba da postoji razlog za takav poduhvat, vi poredite Basica nekada amatera igraca i trenera Travnika, Metalegea i Radomlja u kojima je dobio otkaz te nekadasnjeg pomocnika u Angoli sa jednim Jakirovicem, covjekom koji je bio ozbiljan profi fudbaler, koji je radio u HNLu i Mariboru prije nego ce doci u Zrinjski.
Branislav Krunicrodrigo87 je napisao/la: ↑uto okt 24, 2023 1:40 pmKoga predlazes kao zamjenu?cikazubo je napisao/la: ↑uto okt 24, 2023 1:02 pmDa bi se neko istrpio treba da postoji razlog za takav poduhvat, vi poredite Basica nekada amatera igraca i trenera Travnika, Metalegea i Radomlja u kojima je dobio otkaz te nekadasnjeg pomocnika u Angoli sa jednim Jakirovicem, covjekom koji je bio ozbiljan profi fudbaler, koji je radio u HNLu i Mariboru prije nego ce doci u Zrinjski.
Vidi, evo konkretno za mene, ja nisam zaljubljen u Basica ili bilo kojeg drugog trenera. Ja bih nekako da ljudi shvate da nama puno stvari ne funkcionise i da smo zbog toga u ovako losoj situaciji a nazalost nista od toga se ne moze popraviti smjenom trenera. Mi mozemo promijeniti trenera i dobiti neki pozitivni sok (mozda) mjesec-dva ali opet cemo se vratiti na isto. Imamo li dobar skauting? Nemamo. Imamo li funkcionalnu omladinsku skolu? Nemamo. Imamo li zatvorenu finansijsku konstrukciju koja garantuje izdvajanja za pojacanja? Nemamo. Imamo li jake operativce u klubu koji se mogu oduprijeti vanjskim uticajima, osigurati zastitu u savezu? Nisam siguran. Imamo li kvalitetan igracki kadar? Nemamo. Kako ce onda promjena trenera nesto postici? Basic je realno pokazao neke naznake na osnovu kojih mozes reci da nesto zna. Sad mu je potreban kontinuitet rada i podrska u smislu ovih gore nabrojanih stvari. Ako mu to ne mozes obezbijediti i dovedes novog trenera kojem to isto neces obezbijediti, nista nisi dobio. A kroz kontinuitet rada sa istim trenerom mozda nesto uspijes izmajmunisati.cikazubo je napisao/la:Da bi se neko istrpio treba da postoji razlog za takav poduhvat, vi poredite Basica nekada amatera igraca i trenera Travnika, Metalegea i Radomlja u kojima je dobio otkaz te nekadasnjeg pomocnika u Angoli sa jednim Jakirovicem, covjekom koji je bio ozbiljan profi fudbaler, koji je radio u HNLu i Mariboru prije nego ce doci u Zrinjski.