Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Bozidar Radosevic
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon okt 09, 2023 5:29 pm

Adzem je elokventniji Mulalic. Smjena trenera nije rjesenje. Ja licno smatram da je jucer Basic kriv, ali sta covjeku reci. Mi igrace nemamo. Mi muda u ekipi nemamo izuzev Krpica i Galica. Mi imamo skupinu nafuranih mahalaca, par prolaznika i par starohana. Mladost nam je Gasal koji ne moze u Stupcanici igrati, Drljo koji u glavi nije cist i Drina kojeg svi jasu kao da je on jedini krivac.

Jednostavno istrpiti, probati promjeniti na pauzi s tim da bih odmah otjerao Bekrica, Acu i Mekica.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

pon okt 09, 2023 6:05 pm

@volimtezeljo imal vas jos sa drugih profila branioca lika i djela trenerkice mulalica?

Dzezvar
Kontakt:

pon okt 09, 2023 6:13 pm

Bozidar Radosevic je napisao/la:
pon okt 09, 2023 5:29 pm
Adzem je elokventniji Mulalic. Smjena trenera nije rjesenje. Ja licno smatram da je jucer Basic kriv, ali sta covjeku reci. Mi igrace nemamo. Mi muda u ekipi nemamo izuzev Krpica i Galica. Mi imamo skupinu nafuranih mahalaca, par prolaznika i par starohana. Mladost nam je Gasal koji ne moze u Stupcanici igrati, Drljo koji u glavi nije cist i Drina kojeg svi jasu kao da je on jedini krivac.

Jednostavno istrpiti, probati promjeniti na pauzi s tim da bih odmah otjerao Bekrica, Acu i Mekica.
Ubo si sa tim trojcem😉
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Dzezvar
Kontakt:

pon okt 09, 2023 6:15 pm

volimtezeljo je napisao/la:
pon okt 09, 2023 4:04 pm
KogaBrigaZaNick je napisao/la:
pon okt 09, 2023 3:56 pm
volimtezeljo je napisao/la:
pon okt 09, 2023 12:09 am
Ovo je do sad nezabiljezena podrska jednom treneru Zelje. Nevjerovatno je da su krivci Stilic, Mekic, Cocalic, a kod prethodnog trenera su naglasavani kao najbolji pojedinci na svojim pozicijama u ligi.

Nermin Basic u ovoj sezoni u 10 utakmica ima 12 bodova. I gol razliku -4.
Od kad je dosao u Zeljeznicar 24 utakmice 9-4-11. Mislim da bi nas Haris Alihodzic bolje vodio.
Nastavit cemo sa podrsom i vjerovanja u sistem i pravljenje ekipe za sljedecu sezonu.
Samo se pitam ko ce to igrati iduce godine.

Za moj ukus je ovo malo za Zelju.
Nije da se nije upozoravalo, dejavu..
Ma hajte molim vas...razlika izmedju Mulalica i Basica je u tome sto nam igra lici na nesto kod Basica, dok smo sa "hooonaj" Mulalicem licili na goli k***...konacno pokusavamo graditi igru od zadnje linije i imati smislene akcije, a ne da nam se sve svodi na to sta ce 1 ili 2 igraca uraditi u fazi napada...kad si vec spomenuo Cocalica i Stilica, nemojmo zaboraviti da su ti igraci u ovoj sezoni stariji za jos 1 godinu, sto u njihovom dobu moze znacajno uticati na kvalitet (ne kazem da su nekvalitetni, samo kazem da to nisu ti igraci od prije godinu, pogotovo Stilic)...koliko se sjecam Mekic nije bio standardan kod Mulalica, toliko o njegovoj kvaliteti...al na stranu sve, kako se fino izlazi iz rupa i jedva ceka popljuvati cim osjetite krv...JEDNOM STE NAS SROZALI, NECE MOCI VISE!!!
Samo stancajte profile. Bruku koju nam je ss priredio je nezapamcena.
Pa neces protiv Reala izaci sa tom taktikom. Prilagodjavas se situaciji, utakmici, atmosferi.. to je trenerski posao.
Kakav god fudbal da smo igrali, niko nas nikad nije nadigrao, razvalio.
Basic ce sa Zeljom do zime izgubiti vise puts nego Edis u dva mandata.

Nekad se pitam da li uopste zelite dobro za Zelju.

Adzemu na koljenima otici i moliti ga da ovo preuzme.
Jel Adzem ima spreman strucni stab i sve sto treba?

ISB87
Kontakt:

pon okt 09, 2023 6:16 pm

tezak poraz, ali idemo dalje. moramo i MOZEMO!
MIRZA RASCIC

Refa1987
Kontakt:

pon okt 09, 2023 6:19 pm

Ja se samo nadam da nije nešto puklo ma relaciji trener-igrači jer ako jeste možemo mi podršku davati do sudnjeg dana, previse smo sujetan narod i amateri da bi presli preko svega toga i nastavili dalje.

505 VITEŠKA
Kontakt:

pon okt 09, 2023 6:23 pm

Raspored do pauze iskoristiti da se sto vise bodova uzme,na bilo kakav nacin sa bilo kakvom igrom.

Na pauzi definitivno 3 kvalitetna igraca i sporazumni raskid sa isto toliko

I nemojte suplje tako vam Allaha,prva tri mjesta se znaju za 4. cemo se borit mi,Velez i Siroki

Raspored je kvalitetan i treba se iskoristiti

Nadam se da su Boljevic i Selimovic svjezi i spremni da odmah igraju poslije pauze

fanaticZeljin
Kontakt:

pon okt 09, 2023 6:45 pm

Refa1987 je napisao/la:
Ja se samo nadam da nije nešto puklo ma relaciji trener-igrači jer ako jeste možemo mi podršku davati do sudnjeg dana, previse smo sujetan narod i amateri da bi presli preko svega toga i nastavili dalje.
Nemas se sta nadati , nego jeste , kao mnogo puta do sada daju sebi za pravo da tjeraju trenere , Stilic izlazi i psuje Basicu nije sebi sigurno sto je bio kriminalan. Jasno je da je par prije svega starohana i Bekric protiv trenera , ali je uprava protiv toga da se smjeni Basic
Srcu draga, boja PLAVA !

plavi kanarinac
Kontakt:

pon okt 09, 2023 6:57 pm

south side je napisao/la:
pon okt 09, 2023 4:56 pm
Imali smo sansu i priliku da se izvucemo iz ovih govana sa amerikancem, ali je to neko vrlo vjesto blokirao i radio sve da covjek ne udje u klub i ako je skoro sve bilo zavrseno.Pa smo izabrali da sad idemo tezim putem, pustite supljie zakon o sportu bilo je i drugi opcija do covjek ulaze u klub ali nekom nije odg ali neka izaci ce i to na vidjelo kad tad.Kako to turci onda udzose u celik pa kako zrinjski ima investitora ,sarajevo itd...
Jedan neuk i neobrazovan čovjek.
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Refa1987
Kontakt:

pon okt 09, 2023 6:57 pm

fanaticZeljin je napisao/la:
Refa1987 je napisao/la:
Nemas se sta nadati , nego jeste , kao mnogo puta do sada daju sebi za pravo da tjeraju trenere , Stilic izlazi i psuje Basicu nije sebi sigurno sto je bio kriminalan. Jasno je da je par prije svega starohana i Bekric protiv trenera , ali je uprava protiv toga da se smjeni Basic
Pa svakako su katastrofa svi, igrali smo bez Štilića 5-6 kola i evropu možemo i dalje. Zahvaliti se Štiliću, Mekiću, Cocaliću, Aci, Bekriću. Ostavi od starih samo Krpića i tjt. Imas Drinu, Dubačkića i Selimovića pa se krpi nekako s njima. Štilić i Mekić svakako neće nedostajati ako će igrati ko jučer tj hodati.

plavi kanarinac
Kontakt:

pon okt 09, 2023 6:58 pm

LARSSON je napisao/la:
pon okt 09, 2023 6:05 pm
@volimtezeljo imal vas jos sa drugih profila branioca lika i djela trenerkice mulalica?
Vidis da ima haha tu su, cim ih barnes odmah si plaćenik ... a oni nisu placenici jucer registrovani ...

santakuruz
Kontakt:

pon okt 09, 2023 7:08 pm

Pojedinim igracima (prije svega Mekicu) treba dati do znanja da ne igra u Zelji, u najboljem slucaju bi igrao u Posusju, Gosku i ne bi mu sigurno navijaci titrali mu.a i pravili zvijezdu od njega. Ako je istina o mahalanju koje krece od njega, treba ga cijelu sezonu zakucati na tribinu. Mozda nemamo pare za bolje igrace, ali niko od njih ne bi ni mogao igrati za Zelju da nije ovakva situacija (uz par izuzetaka). Sa igracima treba ostro jer je to bagra, igrac mora znati gdje mu je mjesto.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

igla
Kontakt:

pon okt 09, 2023 7:15 pm

Ljudi, teško je prihvatiti, ali je realnost. Ova ekipa je npr sposobna uzet Sarajeva na Grbavici sljedeću, pa onda izgubit od Zvijezde 09.

Nemamo kontinuitet kvalitetnih igara na nijednoj poziciji, taman nahvališ Muftića, on narednu kriv bude, pohvališ Drinu, ista stvar, itd itd. Pa natjerajte se pa pogledajte sinoć golove pa ćete vidjet kretanje igrača i reakcije.

Samo treći gol je onako - jbg, razvukli nas, odradili, još 94. na 2-0.
Prvi gol kepec skače među tri jablana i pogađa i stiže i na odbijenu.
Drugi gol nijedan veznjak, prije svih Biber, nije ispratio Hasića na dupli pas.

Izdržat sezonu. Čekat investitora.

plavi kanarinac
Kontakt:

pon okt 09, 2023 7:16 pm

Od Sanela Jahica koji je isto dosao da pomogne mi nemamo hajra s tim povratnicima nekako, Stilic pruzi vanserijske partije, pa ga nema nigdje i u pola price belaj neki ne znas sta je, do cega je... uglavnom, ko god da je iduci transfer i ko bi mogao biti, ako je povratnik treba mu se zahvaliti pruziti mu druge mogućnosti da nam pomogne.

Dovedes tako povratnika i ko god je na klupi on misli da je veci od njega, takav je nas mozak. Mostarci upravo iz tog razloga i jesu kvalitetni i imaju zajedništvo jos kad na to dodas brdo para, pobjedonosna formula.

Valter
Kontakt:

pon okt 09, 2023 7:18 pm

fanaticZeljin je napisao/la:
Refa1987 je napisao/la:
Jasno je meni to da su oni protiv Bašića i da ga bojkotuju al mi nije jasno kako ga uvijek ubjede da stavlja Ćosića na onu poziciju.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

BHDragons
Kontakt:

pon okt 09, 2023 7:36 pm

Blago ovima koji misle da je problem samo u Bašiću ili Upravi. Da mi je vaša glava da odmorim malo.
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

Jacksparrow
Kontakt:

pon okt 09, 2023 8:06 pm

Kakvi žetoni, daj nekog ba drugog trenera pa da dobijemo dvije tekme pa opet izgubimo tri... smjenu ba i upravu ceric je bas dobar posao online radio.
FCŽ

Sulevelicanstveni
Kontakt:

pon okt 09, 2023 8:07 pm

Gledajuci raspored moglo bi se desiti do decembra ili cak prije 2024. da nemamo pobjedu u gostima. Koliko je tacno bio niz kad se dugo cekala pobjeda zna li neko? Mogao bi se Igman dici, ali nafurat ce se protiv nas sigurno.

Dzezvar
Kontakt:

pon okt 09, 2023 8:15 pm

Sulevelicanstveni je napisao/la:
Gledajuci raspored moglo bi se desiti do decembra ili cak prije 2024. da nemamo pobjedu u gostima. Koliko je tacno bio niz kad se dugo cekala pobjeda zna li neko? Mogao bi se Igman dici, ali nafurat ce se protiv nas sigurno.
2 godine

fcz
Kontakt:

pon okt 09, 2023 8:21 pm

Sulevelicanstveni je napisao/la:
26. maj 2007. Orasje - Zeljeznicar 1:3
1. august 2009. Celik - Zeljeznicar 0:1
Niz od 798 dana bez pobjede u gostima.

02. Novembar 2020. Zrinjski - Zeljeznicar 1:2
24. jul 2022. Zrinjski - Zeljeznicar 1:2
Niz od 629 dana bez pobjede u gostima.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 49 gostiju.

Prijava