Gdje, ko to pljuje po Manijacima ?
Bujrum, daj dokaz, demantuj i nas i ljude iz struktura kluba.Sulevelicanstveni je napisao/la:Ne znam bas..MiroslavKruzik je napisao/la: ↑sub okt 07, 2023 1:43 pmKlub plaća, ne postoji nikakav dogovor kluba i udruzenja navijaca, to je spin plasiran na forumima od tih istih koji furaju parolu "palilo se i palit će se"tm87alem je napisao/la:Nastavite da ih bacate! Imamo milione, pa nam se moze! Nisam skontao, ko placa te kazne i postoji li dogovor klubq i Udruzenja po tom pitanju da Grupa to placa? Oderase nam kozu, a isto se nastavlja! Zato nam ode Dado, Vukoja i slicni dobri igraci jer trosimo pare na gluposti. Idemo oderati sjutra lavorase! Optimista sam. Odbrana im je losa, al im je napad bolji. U derbiju se nikad ne zna! Nadam se da ovaj vicin potrcko nece unistiti najvecu utakmicu prvenstva.
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
Prekini vise srati. Pises po hiljaditi put o stvarima o kojima blage veze nemas!MiroslavKruzik je napisao/la: ↑sub okt 07, 2023 8:01 pmBujrum, daj dokaz, demantuj i nas i ljude iz struktura kluba.Sulevelicanstveni je napisao/la:Ne znam bas..MiroslavKruzik je napisao/la: ↑sub okt 07, 2023 1:43 pmKlub plaća, ne postoji nikakav dogovor kluba i udruzenja navijaca, to je spin plasiran na forumima od tih istih koji furaju parolu "palilo se i palit će se"
Nisi jedini. Kreni, ugurat ce se nekako.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑sub okt 07, 2023 6:00 pmImal slucajno neko jednu viska kartu za jug?
Kemoooo nemoj se nervirati, daj dokaze da vi piromani plaćate kazne u ime kluba..hajdee Kemo, demantuj meeeekemo je napisao/la:Prekini vise srati. Pises po hiljaditi put o stvarima o kojima blage veze nemas!MiroslavKruzik je napisao/la: ↑sub okt 07, 2023 8:01 pmBujrum, daj dokaz, demantuj i nas i ljude iz struktura kluba.Sulevelicanstveni je napisao/la: Ne znam bas..
Jeste li sigurni momci, da cemo se moci uguratisvraka je napisao/la: ↑sub okt 07, 2023 9:08 pmNisi jedini. Kreni, ugurat ce se nekako.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑sub okt 07, 2023 6:00 pmImal slucajno neko jednu viska kartu za jug?
Prije je moglo, ja imam kartu ali nemamo za ovog kolegu. Ne znam sta da ti kazem pokusaj