Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

MiroslavKruzik
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet sep 28, 2023 9:38 am

SIMA_SIMAU je napisao/la:Ima li neko ovaj tekst iz Avaza, kako je Zeljo postao "sadaka klub"?
Medijska ofanziva internet portala klix, faktor, štampano izdanje dnevnog avaza su krenuli s jednim ciljem pred jako vazan period gdje su osjetili da mogu uticati na tjeranje Uprave.slika

Sent from my M2101K6G using Tapatalk

MiroslavKruzik

čet sep 28, 2023 9:48 am

MiroslavKruzik je napisao/la:
SIMA_SIMAU je napisao/la:Ima li neko ovaj tekst iz Avaza, kako je Zeljo postao "sadaka klub"?
Medijska ofanziva internet portala klix, faktor, štampano izdanje dnevnog avaza su krenuli s jednim ciljem pred jako vazan period gdje su osjetili da mogu uticati na tjeranje Uprave.slika

Na naslovnoj strani dnevnog avaza
Autor članka https://avaz.ba/autor/212/emir-cosic

slika

SamoNapad
Kontakt:

čet sep 28, 2023 9:52 am

Medijski članci su normalni samo što im je adresa koju forsiraju pogrešna . Željo nema para radi neznalica koje su davali ugovore igračima koji se ne mogu isplatit cak i da smo prolazili par kola u Evropi . Možemo se slagati ili ne ali Amar nas je ukopavao za ovaj period u kojem se nalazimo . Finansijski nestabilni totalno , doduse onaj članak na kliksu je uredan kad pominje svijest . Dok ne prihvatimo situaciju i ne izguramo ovo sve skupa bezveze cemo otjerati trenera . Pa ako cemo realno i ove igrace kad su već tu sticajem okolnosti pružit im podršku jer drugih opcija do zime nema .

cvrle_jedanesterac
Kontakt:

čet sep 28, 2023 9:53 am

da imaju imalo mozga otisli bi do Selimovića, Hasanbegovića, telefonom nazvali Cerića i kod vođe udruženog zločinačkog poduhvata Ivicinog malog pa ovo pitanje postavili. pa usput upitati zasto nije popunjena uplatnica, zasto su se igraci pretplaćivali, zasto je vođa sam sa sobom potpisao ugovor o radu bez klauzule o otkazu i još mnoga pitanja i potpitanja

storm_raider
Kontakt:

čet sep 28, 2023 9:57 am

cvrle_jedanesterac je napisao/la:
čet sep 28, 2023 9:53 am
da imaju imalo mozga otisli bi do Selimovića, Hasanbegovića, telefonom nazvali Cerića i kod vođe udruženog zločinačkog poduhvata Ivicinog malog pa ovo pitanje postavili. pa usput upitati zasto nije popunjena uplatnica, zasto su se igraci pretplaćivali, zasto je vođa sam sa sobom potpisao ugovor o radu bez klauzule o otkazu i još mnoga pitanja i potpitanja
To je nesto sto se zove "istrazivacko novinarstvo". Kod nas se to svodi na malo guglanja i autogenerisani chat gpt tekst sa naravno tonu gresaka. Ili "cvaja", pa se napisu naruceni tekstovi. Cast pojedincima, ali oni su bas ekscesi.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

čet sep 28, 2023 10:04 am

Moj Bekricu sta uradi ti i tvoja pres konferencija.

Samo si jos vise dao povoda DUSMANIM da sada s nama "ispiraju usta".

Glavu dajem da i sam Bekric nije bio instruisan od odredjenih struja da izadje i onako javno prica.

Samo ti izlazi u javnost i iznosi informacije o budzetu i stanju u klubu, vidis li sta si napravio da se sada svaka futa sprda sa NASIM KLUBOM.

Odlazi iz kluba Bekricu.
Alea iacta est!

ANamelessGhoul
Kontakt:

čet sep 28, 2023 10:20 am

Koliko god nas bolilo, ovo u Avazu je istina sve

Zvaka72
Kontakt:

čet sep 28, 2023 10:40 am

Matrica je ista vratite se u 2018 i pogledajte textove u tim glasilima.
Mi izbora nemamo u stvari imamo. Put Čelika i bez imovine.
Plava porodica me ubi u pojam.

1921.ba
Kontakt:

čet sep 28, 2023 10:51 am

Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

blueheart
Kontakt:

čet sep 28, 2023 10:54 am

Protiv Sirokog mi kao navijači koji smo pojeli vanago 2018 trebamo/moramo dati do znanja da podržavamo jedino ozdravljenje kluba , a to trenutno rade ovi ljudi. Mozemo mi raspravljati i polemisati kako i dal to ide zeljenom dinamikom.... ali se moraju javno i ozbiljno,na stadionu podržati ljudi koji pokusavaju i rade u jako teskim okolnostima da klub dodje do neke poz nule....
DRZAVA ZELJO

flux
Kontakt:

čet sep 28, 2023 11:10 am

Neka jedan ozbiljniji sportski novinar, ako imamo takvog, izvuce finansijske izvjestaje klubova i sve ce se samo kazati. 90% klubova placa manje poreze i doprinose u odnosu na nas, a imaju "veci" budzet od nas. To je velika razlika, ko hoce da shvati, shvatit ce.

santakuruz
Kontakt:

čet sep 28, 2023 11:51 am

Ovo je jasan pokazatelj da "sampanjac" ekipa i dalje vreba iz prikrajka i radi opet iste stvari. Moguca sabotaza preko igraca a istovremeno preko medija i drustvenih mreza se kreira slika o nesposobnosti uprave, trenera i po polahko poprima zamah.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

salle86
Kontakt:

čet sep 28, 2023 12:17 pm

Čuj vreba, pa on nikad nije ni otišao. Dolazi na tribine, haver sa Tucetom, trener ga hvali.
A prodaje se priča da se mora tako jer će nas tužiti. Jbg
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Dzezvar
Kontakt:

čet sep 28, 2023 12:24 pm

salle86 je napisao/la:
čet sep 28, 2023 12:17 pm
Čuj vreba, pa on nikad nije ni otišao. Dolazi na tribine, haver sa Tucetom, trener ga hvali.
A prodaje se priča da se mora tako jer će nas tužiti. Jbg
Nece tuziti nego aktivirati mjenicu.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

MiroslavKruzik

čet sep 28, 2023 12:27 pm

flux je napisao/la:Neka jedan ozbiljniji sportski novinar, ako imamo takvog, izvuce finansijske izvjestaje klubova i sve ce se samo kazati. 90% klubova placa manje poreze i doprinose u odnosu na nas, a imaju "veci" budzet od nas. To je velika razlika, ko hoce da shvati, shvatit ce.
Pa majka mu stara, zar nema među nama takvog novinarskog radnika...ima li neko da plasira informacije, zarovit ćemo se mi u finansijske izvještaje komplet timova bh lige, samo nek' objavi na relevantnom portalu.

Dzezvar
Kontakt:

čet sep 28, 2023 12:28 pm

cipiripi je napisao/la:
čet sep 28, 2023 10:04 am
Moj Bekricu sta uradi ti i tvoja pres konferencija.

Samo si jos vise dao povoda DUSMANIM da sada s nama "ispiraju usta".

Glavu dajem da i sam Bekric nije bio instruisan od odredjenih struja da izadje i onako javno prica.

Samo ti izlazi u javnost i iznosi informacije o budzetu i stanju u klubu, vidis li sta si napravio da se sada svaka futa sprda sa NASIM KLUBOM.

Odlazi iz kluba Bekricu.
Nije Bekric nista napravio.Odavno se motaju oko kluba.Pritiscu se skupstinari da se krene u privatizaciju po pitarskom modelu....ima tu 2-3 struje.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

MiroslavKruzik

čet sep 28, 2023 12:30 pm

Zvaka72 je napisao/la:

Matrica je ista vratite se u 2018 i pogledajte textove u tim glasilima.
Mi izbora nemamo u stvari imamo. Put Čelika i bez imovine.
Ja sam itekako svjestan toga, nikad nisu ni odustali, samo su ih ovi naši rezultati na terenu u tome ubrzali, ubacili su u brzinu više jer osjete pogodno tlo da izvrše pritisak na javnost, dio navijača i poguraju naše protivnike da iskoriste u svoju rezultatsku i njihovu imovinsku korist.

Eisenbahner1921
Kontakt:

čet sep 28, 2023 1:11 pm

Jedna od najbitnijih posljedica dobrog (solidnog) rezultata na terenu je smanjena mogućnost na hajke svih vrsta.
Rezultat na terenu za 95% navijača je glavni parametar u funkcionisanju Kluba. Dakle, kad su dobri rezultati može sve i sve valja, kad su loši rezultati tjeraj sve redom i svaka hajka na bilo koga se prima ko gljive poslije kiše.
Po sadašnjoj priči i atmosferi, ispada da smo u najvećoj dubiozi unazad 10 godina, a ovo sada je zlatno doba u odnosu na ono od prije tačno dvije godine. Sva ova priča oko načina poslovanja Kluba se ne bi pričala ni u kakvoj mjeri da smo u zadnje 4 utakmice uzeli 7 bodova recimo. Kad nema rezultata, krene se po svemu udarati i niko ne valja ko je sad u Klubu.
Ovdje ne mislim na sve diskusije o trenutnim igračima, prelaznom roku, formacijama i pozicijama igrača, nego na priče o "sadaka" klubu i sličnim temama.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

IlProfessore
Kontakt:

čet sep 28, 2023 1:34 pm

Avdo će se uhvatiti u koštac sa ovim ja mislim. Jedini je on i prenio vijest da je Tužilaštvo KS izdalo naredbu o provođenju istrage protiv brkate moržine.

Kospa
Kontakt:

čet sep 28, 2023 2:27 pm

interesantno je da ljudi izvan kluba imaju puno jasniju perspektivu trenutnog stanja u kojem je Zeljo od nas samih...

Ljudi pogledaju i jasno vide da tonemo, da nema para i to je cinjenica i jedino bitno... koga boli k... sta je bilo prije, sampanjac ekipa, siljaka, amara...kako je doslo do toga itd..

istina je da je u zadnjem periodu Zeljo postao leglo nesposobnjakovica, alibi agenata itd...
poslije Senada koji nije bio idealan al je bio dobar... sve na gore ide... vremenom ova nesposobna vecina je potrosila i malo sposobnih i voljnih pojedinaca.

Jebena sloga, siroki, velez iz selendri mogu a jedan Zeljo iz Sarajeva kao ne moze... to nema sanse...

Ovo je bruka i sramota gdje se trenutno nalazimo...
... Godine života svoga tebi dao sam...

Trenutno korisnika/ca: billybih, Google [Bot] i 35 gostiju.

Prijava