Prosao je Dallas Academy, a oni su medju boljim u
MLS-u, igrao je i za kadetsku reprezentaciju USA.
Ako je suditi po tome, mogao bi biti interesantan.
Prosao je Dallas Academy, a oni su medju boljim u
Pa evo neka naprave bakljadu 3-4 puta godišnje, ja nemam s tim problem, ali ono protiv bojca nam nije trebalo. Pališ je, još ih gađaš, šta želiš postići? Pogoditi ih nećeš, prići im od murije ne možeš, samo kaznu popušiš, odnosno činiš štetu klubu. Akcije ala Kupres su pokazivanje tog ultras mentaliteta. Sad ne želim promovisati nasilje ili sukobe, ali svako ima pravo da živi svoj život, ima vlastite vrijednosti, prioritete, principe… ne osuđujem nikoga. Mislim da na Grbavici moramo imati Željin mentalitet. Volio bih kad bi se moglo dogovoriti da se pali nekoliko puta godišnje, ali kad se pali, da se baš pali. Pogotovo nam ne bi trebalo u ovim manjim tekmama da ih palimo, šta imaš od 20 baklji, ništa.storm_raider je napisao/la: ↑sub avg 26, 2023 8:34 amNije da se nesto pitam, ali baklje protiv ovih sa Kobilje Glave bih uvijek palio. I tu bih jedino. To je jedini pravi derbi u ovoj zemlji. Protiv ovih klubova u kojima dominira fasizam nazalost ne bih nikada. Svaka marka nam je bitna, to svako ko voli Zelju zna. I lakse malo plava braco, nema potrebe da se iko vrijedja ako misli drugacije. Svaka kazna boli, a trenirace strogocu nad nama jer nemamo nikakav uticaj. Zeljo, svojim postojanjem i filozofijom, je u ovakvoj drzavi svakom malicioznom umu trn u oku, a takvi su nazalost cesto u vodecim strukturama raznoraznih organizacija koje se nesto pitaju.
Penal je bio.Lijepo se vidi da je igrac sloge nanijetio da udje u sesnaseterac.To sto nije usao nema veza bitna je namjera.Dakle penal cist.Jado Vlagodic lijepo cestita na tituli i usput odmori ekipu.Jacksparrow je napisao/la: ↑pet avg 25, 2023 9:14 pmHej penala ljudi, pa ova liga nema smisla.Samo se pitam hoce li ikad iko odgovarati za ovo, hoce li nas fifa i uefa napokon iskljuciti iz svega pa da i mi svi kolektivno reagujemo.
Svaka cast, vidi se da pratis zadnje promjene u fifinom prirucniku. Novinari bi morali da nauce pravila igre prije nego pocnu covjeka da optuzuju. Samo je radio svoj posao.gavran je napisao/la: ↑sub avg 26, 2023 11:56 amPenal je bio.Lijepo se vidi da je igrac sloge nanijetio da udje u sesnaseterac.To sto nije usao nema veza bitna je namjera.Dakle penal cist.Jado Vlagodic lijepo cestita na tituli i usput odmori ekipu.Jacksparrow je napisao/la: ↑pet avg 25, 2023 9:14 pmHej penala ljudi, pa ova liga nema smisla.Samo se pitam hoce li ikad iko odgovarati za ovo, hoce li nas fifa i uefa napokon iskljuciti iz svega pa da i mi svi kolektivno reagujemo.