Zadnjih dana je samo trčkarao i bio na terapijama, zbog toga neće. Vjerovatno je u pitanju ista bol kao i u utakmici s Neftchijem.
A mozda je trener zahtjevao jaci intezitet treninga? Sto je i sam rekao u nekoliko navrata, pa je nedavno dodao da su ove sedmice smanjili intezitet. Ne mora znaciti da je sve do kondicionog..Blueee1921 je napisao/la: ↑pet avg 11, 2023 5:37 pmDobar nam kondicioni, nije ni počela sezona kako treba, mi desetkovani drugu tekmu u nizu
Da se nisu forsirali ne bi mogli parirati dinamu a ni nefciju mozda bi primili puno vise.Blueee1921 je napisao/la: ↑pet avg 11, 2023 5:37 pmDobar nam kondicioni, nije ni počela sezona kako treba, mi desetkovani drugu tekmu u nizu
Nije do kondicionog nego je do "zvijezda" koje su prije jedva trenirali...uzmi loptu malo dodavanja, par suteva i kraj svi na kafu.Blueee1921 je napisao/la: ↑pet avg 11, 2023 5:37 pmDobar nam kondicioni, nije ni počela sezona kako treba, mi desetkovani drugu tekmu u nizu
Nase je da punimo Grbavicu, ostalo je manje bitno.Mulalic Edis je napisao/la: ↑pet avg 11, 2023 9:04 pmNa Kosevu je krenula kampanja pumpanja posjete nakon sto se delegat pocasti. Toliki smo trn u oku i sa 5 miliona duga. Proslu utakmicu je stavljeno 9 500, a 5 500 bilo na stadionu maksimalno. Bas me zanima veceras delegatska procjena. Nevjerovatno kakva je to bagra...
Procjene tog nekog krkana se uzima za relevantna, a za oval mesa bice 9 veceras stavljeno.
Glupani smo ako ponovimo stvari sa prošle utakmice, ali znajući nas ...SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pet avg 11, 2023 10:04 pmHocemo li vratiti sutra lesinare? Picke smo ako ih pustimo da dodju.
Ne znam sta smo mi to radili prosli put Bgm. Sjecam se da nismo smjeli prici igracima Bojca, santosa crveni i ponistenog cocinog gola... i onog malog fasiste kulasina, obje mu noge odbiti na parkingu odmahValter je napisao/la: ↑pet avg 11, 2023 10:08 pmGlupani smo ako ponovimo stvari sa prošle utakmice, ali znajući nas ...SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pet avg 11, 2023 10:04 pmHocemo li vratiti sutra lesinare? Picke smo ako ih pustimo da dodju.![]()
Prosla nasa tekma sa Borcem je bila negativno nabijena od zagrijavanja.Kospa je napisao/la: ↑pet avg 11, 2023 10:14 pmNe znam sta smo mi to radili prosli put Bgm. Sjecam se da nismo smjeli prici igracima Bojca, santosa crveni i ponistenog cocinog gola... i onog malog fasiste kulasina, obje mu noge odbiti na parkingu odmahValter je napisao/la: ↑pet avg 11, 2023 10:08 pmGlupani smo ako ponovimo stvari sa prošle utakmice, ali znajući nas ...SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pet avg 11, 2023 10:04 pmHocemo li vratiti sutra lesinare? Picke smo ako ih pustimo da dodju.![]()