Vidjeli smo do sada kakve su zamjene dosle , pustimo se suplje , mi smo sve slabiji i slabijiMiroslavKruzik je napisao/la: ↑pet avg 04, 2023 6:29 pmSvi su zamjenjivi, tako da ako mozemo zaraditi, treba prodati svakog za koga imamo ponudu.
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
Kakve? Sta fali Ovcini, Dubackicku, Rustemovic ce biti top topova u nasoj ligi gdje se manje trci. Biber isto solidna opcija. Turunjanin jedini upitnik, al i njega smo koristili za krpljenje lijevog krila u ove dvije tekme. Vize se cekaju jos za Alisona i Jabera koji ce isto biti okej za rotacije sa tendecijom napretka. I sigurno ce doci jos 3 igraca do kraja prelaznog roka. Ne bih imao nista protiv prodaje Amoaha i Mekica za solidnu cifru, prioritet su dugovi, a dovest ce se zamjene.fanaticZeljin je napisao/la: ↑pet avg 04, 2023 6:47 pmVidjeli smo do sada kakve su zamjene dosle , pustimo se suplje , mi smo sve slabiji i slabijiMiroslavKruzik je napisao/la: ↑pet avg 04, 2023 6:29 pmSvi su zamjenjivi, tako da ako mozemo zaraditi, treba prodati svakog za koga imamo ponudu.
Ovčinu nećemo imati malo duže u rosteru, Dubačkića tek treba vidjeti u kontinuitetu, Rustemović i Biber pretanke opcije, što će pogotovo doći do izražaja kad ne bude Mekić s njima igrao.Ja ne znam ni kakva je uloga Turanjanina na terenu, ovo što sam ga gledao, po prvi put vidim igrača za kojeg ne znaš ni koju poziciju igra, luta po terenu.AsharaK je napisao/la: ↑pet avg 04, 2023 7:11 pmKakve? Sta fali Ovcini, Dubackicku, Rustemovic ce biti top topova u nasoj ligi gdje se manje trci. Biber isto solidna opcija. Turunjanin jedini upitnik, al i njega smo koristili za krpljenje lijevog krila u ove dvije tekme. Vize se cekaju jos za Alisona i Jabera koji ce isto biti okej za rotacije sa tendecijom napretka. I sigurno ce doci jos 3 igraca do kraja prelaznog roka. Ne bih imao nista protiv prodaje Amoaha i Mekica za solidnu cifru, prioritet su dugovi, a dovest ce se zamjene.fanaticZeljin je napisao/la: ↑pet avg 04, 2023 6:47 pmVidjeli smo do sada kakve su zamjene dosle , pustimo se suplje , mi smo sve slabiji i slabijiMiroslavKruzik je napisao/la: ↑pet avg 04, 2023 6:29 pmSvi su zamjenjivi, tako da ako mozemo zaraditi, treba prodati svakog za koga imamo ponudu.
Odakle ti to da će Ovčina dugo odsustvovati sa terena? Polahko ljudi, ne dajite takve procjene bez stručne medicinske procjene.blueboy je napisao/la:Ovčinu nećemo imati malo duže u rosteru, Dubačkića tek treba vidjeti u kontinuitetu, Rustemović i Biber pretanke opcije, što će pogotovo doći do izražaja kad ne bude Mekić s njima igrao.Ja ne znam ni kakva je uloga Turanjanina na terenu, ovo što sam ga gledao, po prvi put vidim igrača za kojeg ne znaš ni koju poziciju igra, luta po terenu.AsharaK je napisao/la: ↑pet avg 04, 2023 7:11 pmKakve? Sta fali Ovcini, Dubackicku, Rustemovic ce biti top topova u nasoj ligi gdje se manje trci. Biber isto solidna opcija. Turunjanin jedini upitnik, al i njega smo koristili za krpljenje lijevog krila u ove dvije tekme. Vize se cekaju jos za Alisona i Jabera koji ce isto biti okej za rotacije sa tendecijom napretka. I sigurno ce doci jos 3 igraca do kraja prelaznog roka. Ne bih imao nista protiv prodaje Amoaha i Mekica za solidnu cifru, prioritet su dugovi, a dovest ce se zamjene.fanaticZeljin je napisao/la: ↑pet avg 04, 2023 6:47 pmVidjeli smo do sada kakve su zamjene dosle , pustimo se suplje , mi smo sve slabiji i slabiji
Prodati svakog za koga dođe ok ponuda, jer će sad biti solidnih igrača kojima su propale opcije da vani na foru uzmu neku dobru lovu, a moraju negdje igrati.
Tri mjeseca minimum.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑pet avg 04, 2023 7:19 pmOdakle ti to da će Ovčina dugo odsustvovati sa terena? Polahko ljudi, ne dajite takve procjene bez stručne medicinske procjene.blueboy je napisao/la:Ovčinu nećemo imati malo duže u rosteru, Dubačkića tek treba vidjeti u kontinuitetu, Rustemović i Biber pretanke opcije, što će pogotovo doći do izražaja kad ne bude Mekić s njima igrao.Ja ne znam ni kakva je uloga Turanjanina na terenu, ovo što sam ga gledao, po prvi put vidim igrača za kojeg ne znaš ni koju poziciju igra, luta po terenu.AsharaK je napisao/la: ↑pet avg 04, 2023 7:11 pm
Kakve? Sta fali Ovcini, Dubackicku, Rustemovic ce biti top topova u nasoj ligi gdje se manje trci. Biber isto solidna opcija. Turunjanin jedini upitnik, al i njega smo koristili za krpljenje lijevog krila u ove dvije tekme. Vize se cekaju jos za Alisona i Jabera koji ce isto biti okej za rotacije sa tendecijom napretka. I sigurno ce doci jos 3 igraca do kraja prelaznog roka. Ne bih imao nista protiv prodaje Amoaha i Mekica za solidnu cifru, prioritet su dugovi, a dovest ce se zamjene.
Prodati svakog za koga dođe ok ponuda, jer će sad biti solidnih igrača kojima su propale opcije da vani na foru uzmu neku dobru lovu, a moraju negdje igrati.
Daj ba asharak ne mlati molim te , kakav Dubakcic tek treba da igra da se vidi kakav je , a nama treba odmah igrac za prvu, Rustemovic katastrofa, Turunjanin isto , i nek idu ova dva dovedi druge dok se uhodaju, igraju ode voz, poserem se ja na ovu upravu , znaju uzimati ebene sokove i Kospe raji , a iste te proizvode prodavati na tribini , jadovi praviAsharaK je napisao/la: ↑pet avg 04, 2023 7:11 pmKakve? Sta fali Ovcini, Dubackicku, Rustemovic ce biti top topova u nasoj ligi gdje se manje trci. Biber isto solidna opcija. Turunjanin jedini upitnik, al i njega smo koristili za krpljenje lijevog krila u ove dvije tekme. Vize se cekaju jos za Alisona i Jabera koji ce isto biti okej za rotacije sa tendecijom napretka. I sigurno ce doci jos 3 igraca do kraja prelaznog roka. Ne bih imao nista protiv prodaje Amoaha i Mekica za solidnu cifru, prioritet su dugovi, a dovest ce se zamjene.fanaticZeljin je napisao/la: ↑pet avg 04, 2023 6:47 pmVidjeli smo do sada kakve su zamjene dosle , pustimo se suplje , mi smo sve slabiji i slabijiMiroslavKruzik je napisao/la: ↑pet avg 04, 2023 6:29 pmSvi su zamjenjivi, tako da ako mozemo zaraditi, treba prodati svakog za koga imamo ponudu.
fanaticZeljin je napisao/la: ↑pet avg 04, 2023 7:52 pmDaj ba asharak ne mlati molim te , kakav Dubakcic tek treba da igra da se vidi kakav je , a nama treba odmah igrac za prvu, Rustemovic katastrofa, Turunjanin isto , i nek idu ova dva dovedi druge dok se uhodaju, igraju ode voz, poserem se ja na ovu upravu , znaju uzimati ebene sokove i Kospe raji , a iste te proizvode prodavati na tribini , jadovi praviAsharaK je napisao/la: ↑pet avg 04, 2023 7:11 pmKakve? Sta fali Ovcini, Dubackicku, Rustemovic ce biti top topova u nasoj ligi gdje se manje trci. Biber isto solidna opcija. Turunjanin jedini upitnik, al i njega smo koristili za krpljenje lijevog krila u ove dvije tekme. Vize se cekaju jos za Alisona i Jabera koji ce isto biti okej za rotacije sa tendecijom napretka. I sigurno ce doci jos 3 igraca do kraja prelaznog roka. Ne bih imao nista protiv prodaje Amoaha i Mekica za solidnu cifru, prioritet su dugovi, a dovest ce se zamjene.fanaticZeljin je napisao/la: ↑pet avg 04, 2023 6:47 pm
Vidjeli smo do sada kakve su zamjene dosle , pustimo se suplje , mi smo sve slabiji i slabiji
Sto je Rustemovic katastrofa?fanaticZeljin je napisao/la: ↑pet avg 04, 2023 7:52 pmDaj ba asharak ne mlati molim te , kakav Dubakcic tek treba da igra da se vidi kakav je , a nama treba odmah igrac za prvu, Rustemovic katastrofa, Turunjanin isto , i nek idu ova dva dovedi druge dok se uhodaju, igraju ode voz, poserem se ja na ovu upravu , znaju uzimati ebene sokove i Kospe raji , a iste te proizvode prodavati na tribini , jadovi praviAsharaK je napisao/la: ↑pet avg 04, 2023 7:11 pmKakve? Sta fali Ovcini, Dubackicku, Rustemovic ce biti top topova u nasoj ligi gdje se manje trci. Biber isto solidna opcija. Turunjanin jedini upitnik, al i njega smo koristili za krpljenje lijevog krila u ove dvije tekme. Vize se cekaju jos za Alisona i Jabera koji ce isto biti okej za rotacije sa tendecijom napretka. I sigurno ce doci jos 3 igraca do kraja prelaznog roka. Ne bih imao nista protiv prodaje Amoaha i Mekica za solidnu cifru, prioritet su dugovi, a dovest ce se zamjene.fanaticZeljin je napisao/la: ↑pet avg 04, 2023 6:47 pm
Vidjeli smo do sada kakve su zamjene dosle , pustimo se suplje , mi smo sve slabiji i slabiji
100%volimtezeljo je napisao/la:Sad je prilika za sve one koji vole stajati na stepenicama, dijasporu, one iz drugih gradova, onih 500 vracenih kad je nestalo karti, mozemo puniti i donji dio juga.
Svi na Borac!!