covjek ima kancelariju gleda na teren, ista kancelarija koju je koristio petrovic, postavljao je slike odatle sa pogledom na teren, jedino ako on sta nije improvizovao i zelio drugacije poput onog pomjeranja klupe prema juguMaestro_1921 je napisao/la: ↑pon jul 24, 2023 9:32 pmAl nevjerovatno da čovjeku nisu dali kancelariju.. Pa ja koliko se sjećam bila je kancelarija za trenere prije, šta je bilo sa njom? Na kraju čovjek morao improvizovat pa pravit od svlačionice kancelariju. Nermin toliko radi i provodi vremena na stadionu, bilo bi lijepo da mu što prije osposobe kancelariju kako treba.
Ne smijemo nasjesti na tu pricu. Kad god je nasa neka ekipa pomislila da je protivnik u raspadu, mi smo ga ispusili.storm_raider je napisao/la:Izgleda da je neka frka u Neftchiju. Trebamo to iskoristiti.
Ma tapkarosa je uvijek bilo i biti ce ih.Ne treba se zamarati sa tim.Vjerovatno sjecas tapkarosa pred kinima svojevremeno...Ujko je napisao/la: ↑pon jul 24, 2023 5:54 pmNemoguce je osmisliti idealan nacin prodaje karata i u potpunosti
eliminisati tapkarose, cak da i uvedemo pravilo " jedna clanska -
jedna karta ". On izvadi 10 clanskih i to mu je 200 maraka, kupi
10 karata i otvoreno ih prodaje za 100 maraka po komadu, vrlo
jednostavna racunica...Tuzno je to, ali ne treba se previse sekirati
zbog takvih stvari, uvijek ce oni naci neki nacin...
Ako ste gledali podkast kod Marijana sa Sefom, rekao je kako nije bilo kancelarije za trenera i odlucio je da u svlacionici napravi. Kaze ubacili su i aparat za kafu... poslusajte bas dobar intervijudrenko je napisao/la: ↑pon jul 24, 2023 9:37 pmcovjek ima kancelariju gleda na teren, ista kancelarija koju je koristio petrovic, postavljao je slike odatle sa pogledom na teren, jedino ako on sta nije improvizovao i zelio drugacije poput onog pomjeranja klupe prema juguMaestro_1921 je napisao/la: ↑pon jul 24, 2023 9:32 pmAl nevjerovatno da čovjeku nisu dali kancelariju.. Pa ja koliko se sjećam bila je kancelarija za trenere prije, šta je bilo sa njom? Na kraju čovjek morao improvizovat pa pravit od svlačionice kancelariju. Nermin toliko radi i provodi vremena na stadionu, bilo bi lijepo da mu što prije osposobe kancelariju kako treba.
drenko je napisao/la: ↑pon jul 24, 2023 9:37 pmcovjek ima kancelariju gleda na teren, ista kancelarija koju je koristio petrovic, postavljao je slike odatle sa pogledom na teren, jedino ako on sta nije improvizovao i zelio drugacije poput onog pomjeranja klupe prema juguMaestro_1921 je napisao/la: ↑pon jul 24, 2023 9:32 pmAl nevjerovatno da čovjeku nisu dali kancelariju.. Pa ja koliko se sjećam bila je kancelarija za trenere prije, šta je bilo sa njom? Na kraju čovjek morao improvizovat pa pravit od svlačionice kancelariju. Nermin toliko radi i provodi vremena na stadionu, bilo bi lijepo da mu što prije osposobe kancelariju kako treba.
Gledao sam ja i jeste rekao kako nije bilo kancelarije i odmah mi je palo napamet da smo imali onu s pogledom na teren što su koristili Slavko, Admir…Grbavica1 je napisao/la: ↑pon jul 24, 2023 10:00 pmAko ste gledali podkast kod Marijana sa Sefom, rekao je kako nije bilo kancelarije za trenera i odlucio je da u svlacionici napravi. Kaze ubacili su i aparat za kafu... poslusajte bas dobar intervijudrenko je napisao/la: ↑pon jul 24, 2023 9:37 pmcovjek ima kancelariju gleda na teren, ista kancelarija koju je koristio petrovic, postavljao je slike odatle sa pogledom na teren, jedino ako on sta nije improvizovao i zelio drugacije poput onog pomjeranja klupe prema juguMaestro_1921 je napisao/la: ↑pon jul 24, 2023 9:32 pmAl nevjerovatno da čovjeku nisu dali kancelariju.. Pa ja koliko se sjećam bila je kancelarija za trenere prije, šta je bilo sa njom? Na kraju čovjek morao improvizovat pa pravit od svlačionice kancelariju. Nermin toliko radi i provodi vremena na stadionu, bilo bi lijepo da mu što prije osposobe kancelariju kako treba.
Aha, ali mislim da je ona namjenjena tv studiju kada su europske tekme ili sta vec. Ugl nema jekvalitet je napisao/la: ↑pon jul 24, 2023 10:30 pmGledao sam ja i jeste rekao kako nije bilo kancelarije i odmah mi je palo napamet da smo imali onu s pogledom na teren što su koristili Slavko, Admir…
Ja sam iz dana u dan fasciniran koliko je sva ova situacija zblizila klub i navijace. Mislim da smo ove sezone imali najveci poslijeratni prosjek posjete a navijacka svijest je na nekom potpuno novom nivou, daleko iznad svega ostalog u drzavi.Sulevelicanstveni je napisao/la: ↑pon jul 24, 2023 11:17 pmJutros u redu stoji djecak mozda nekih 13 14 godina, stoji prvi u redu, raja ga pita kad je dosao on govori u pola 6, poslao ga stari da im kupi karte spremio sebi hranu i pice. Pored toga bilo je jos djece koji su sebi stolice donijeli i cekali. Željo je postao ozbiljan trend.
Da nije ovaj slucajno...Sulevelicanstveni je napisao/la: ↑pon jul 24, 2023 11:17 pmJutros u redu stoji djecak mozda nekih 13 14 godina, stoji prvi u redu, raja ga pita kad je dosao on govori u pola 6, poslao ga stari da im kupi karte spremio sebi hranu i pice. Pored toga bilo je jos djece koji su sebi stolice donijeli i cekali. Željo je postao ozbiljan trend.
Jeste, svaka mu cast.Dzezvar je napisao/la: ↑pon jul 24, 2023 11:40 pmDa nije ovaj slucajno...Sulevelicanstveni je napisao/la: ↑pon jul 24, 2023 11:17 pmJutros u redu stoji djecak mozda nekih 13 14 godina, stoji prvi u redu, raja ga pita kad je dosao on govori u pola 6, poslao ga stari da im kupi karte spremio sebi hranu i pice. Pored toga bilo je jos djece koji su sebi stolice donijeli i cekali. Željo je postao ozbiljan trend.
![]()
Najvise bi volio zbog finog gostovanja i protivnika, nije mi toliko ni do para koje bi zaradili samo da prodjemo.fcz je napisao/la: ↑pon jul 24, 2023 11:24 pmJa sam iz dana u dan fasciniran koliko je sva ova situacija zblizila klub i navijace. Mislim da smo ove sezone imali najveci poslijeratni prosjek posjete a navijacka svijest je na nekom potpuno novom nivou, daleko iznad svega ostalog u drzavi.Sulevelicanstveni je napisao/la: ↑pon jul 24, 2023 11:17 pmJutros u redu stoji djecak mozda nekih 13 14 godina, stoji prvi u redu, raja ga pita kad je dosao on govori u pola 6, poslao ga stari da im kupi karte spremio sebi hranu i pice. Pored toga bilo je jos djece koji su sebi stolice donijeli i cekali. Željo je postao ozbiljan trend.
Ako se nastavi ova situacija u kojoj se dug topi a imidz kluba raste, nadam se da bismo u dogledno vrijeme i mogli naci pravog partnera/investitora.
Eh, jos kad bi nekom srecom mlatnuli Neftchi...
Treba momku uruciti kakav dres ili komplet zasluzio je. Bravo momčino.Sulevelicanstveni je napisao/la: ↑pon jul 24, 2023 11:40 pmJeste, svaka mu cast.Dzezvar je napisao/la: ↑pon jul 24, 2023 11:40 pmDa nije ovaj slucajno...Sulevelicanstveni je napisao/la: ↑pon jul 24, 2023 11:17 pmJutros u redu stoji djecak mozda nekih 13 14 godina, stoji prvi u redu, raja ga pita kad je dosao on govori u pola 6, poslao ga stari da im kupi karte spremio sebi hranu i pice. Pored toga bilo je jos djece koji su sebi stolice donijeli i cekali. Željo je postao ozbiljan trend.
![]()
nije Ujko star kao ti da je hodao po kinimaDzezvar je napisao/la: ↑pon jul 24, 2023 9:58 pmMa tapkarosa je uvijek bilo i biti ce ih.Ne treba se zamarati sa tim.Vjerovatno sjecas tapkarosa pred kinima svojevremeno...Ujko je napisao/la: ↑pon jul 24, 2023 5:54 pmNemoguce je osmisliti idealan nacin prodaje karata i u potpunosti
eliminisati tapkarose, cak da i uvedemo pravilo " jedna clanska -
jedna karta ". On izvadi 10 clanskih i to mu je 200 maraka, kupi
10 karata i otvoreno ih prodaje za 100 maraka po komadu, vrlo
jednostavna racunica...Tuzno je to, ali ne treba se previse sekirati
zbog takvih stvari, uvijek ce oni naci neki nacin...