Ma znaju da nemamo jadni. btw, interesantno kako niko nije na forumu spomenuo o onom kisku u zapisniku, i to u EUROPSKOJ utakmici.Sulevelicanstveni je napisao/la: ↑uto jul 18, 2023 3:11 pmDobro za vidjeti, niko nije ni obratio paznju.
Ne misli on na kazne i pismaMajkel je napisao/la: ↑uto jul 18, 2023 4:50 pmMa znaju da nemamo jadni. btw, interesantno kako niko nije na forumu spomenuo o onom kisku u zapisniku, i to u EUROPSKOJ utakmici.Sulevelicanstveni je napisao/la: ↑uto jul 18, 2023 3:11 pmDobro za vidjeti, niko nije ni obratio paznju.
Ja koliko sam cuo sa Arapom je sve dogovoreno , cekaju se neki papiri i potpisuje
Nemoj zamjeritiono.na je napisao/la: ↑uto jul 18, 2023 4:54 pmNe misli on na kazne i pismaMajkel je napisao/la: ↑uto jul 18, 2023 4:50 pmMa znaju da nemamo jadni. btw, interesantno kako niko nije na forumu spomenuo o onom kisku u zapisniku, i to u EUROPSKOJ utakmici.Sulevelicanstveni je napisao/la: ↑uto jul 18, 2023 3:11 pm
Dobro za vidjeti, niko nije ni obratio paznju.
Zahvaljujuci Romeu Jozaku koji drugi covjek minstarstva sporta Saudijske Arabije,to ce ministarstvo platiti nakanadu za treniranje za ovog malog.fanaticZeljin je napisao/la: ↑uto jul 18, 2023 4:57 pmJa koliko sam cuo sa Arapom je sve dogovoreno , cekaju se neki papiri i potpisuje
kaze se jeebAo
Covjek koji ga je spremao u teretani mi je rekao za njega da je zvijer kad je potpisao za nas. Fizicki je bas spreman.
Crn ekran, imam taj..
Bio je nekad Dzeko11 ali vise ne radi.