https://sport.sport.ba/fudbal/lens-andy-diouf/453825
Sta ocekivati od samoprozvanog portala a ustvari glasilo gurbeta s kobiljeglave.fcz je napisao/la: ↑ned jul 02, 2023 1:13 pmU kakvom god da smo stanju, iznova i iznova se dokazuje koliko smo zanimljivi i koliko se ime Zelje ubacuje gdje god je i teoretski moguce, samo radi klika.![]()
https://sport.sport.ba/fudbal/lens-andy-diouf/453825
Baš takoSulevelicanstveni je napisao/la: ↑ned jul 02, 2023 3:35 pmSolidno odigrao, nego raja jedva ceka da pljuje.
Slazem se jednom Krpica pogodi u obrvu on fuli, drugi put cini mi se Drlju. Ako sarne Haris i spominje se Karic ne treba nam onda Biber definitivno isti tip igraca.struja je napisao/la: ↑ned jul 02, 2023 4:01 pmBaš takoSulevelicanstveni je napisao/la: ↑ned jul 02, 2023 3:35 pmSolidno odigrao, nego raja jedva ceka da pljuje.
Ja bi opet Bibera ostavio prije Hajdara i Bece.Drag mi je Hajdar zbog trke i borbenosti ali brate dragi ostalo tankofanaticZeljin je napisao/la: ↑ned jul 02, 2023 4:11 pmSlazem se jednom Krpica pogodi u obrvu on fuli, drugi put cini mi se Drlju. Ako sarne Haris i spominje se Karic ne treba nam onda Biber definitivno isti tip igraca.struja je napisao/la: ↑ned jul 02, 2023 4:01 pmBaš takoSulevelicanstveni je napisao/la: ↑ned jul 02, 2023 3:35 pm
Solidno odigrao, nego raja jedva ceka da pljuje.
To svakako al Hajdar je tek produzio, tako da da ce on ostati, juce znaci svaki pas mu je samo unazad,i jedna netacna Amoahu jos nesto grana rukama i ljuti se, znaci tuga moj Hajdarestruja je napisao/la: ↑ned jul 02, 2023 4:21 pmJa bi opet Bibera ostavio prije Hajdara i Bece.Drag mi je Hajdar zbog trke i borbenosti ali brate dragi ostalo tankofanaticZeljin je napisao/la: ↑ned jul 02, 2023 4:11 pmSlazem se jednom Krpica pogodi u obrvu on fuli, drugi put cini mi se Drlju. Ako sarne Haris i spominje se Karic ne treba nam onda Biber definitivno isti tip igraca.
Dok Dal ode u BohumfanaticZeljin je napisao/la: ↑ned jul 02, 2023 4:40 pmE cuj gadjaju se nekakvim milionima za Ziljkica??? Ko je ovdje lud??? Da je igracina bas bi ga se Olimpija odrekla, ja suplje price...
Sve ono gore je balon od sapunicevolimtezeljo je napisao/la: ↑ned jul 02, 2023 4:47 pmDok Dal ode u BohumfanaticZeljin je napisao/la: ↑ned jul 02, 2023 4:40 pmE cuj gadjaju se nekakvim milionima za Ziljkica??? Ko je ovdje lud??? Da je igracina bas bi ga se Olimpija odrekla, ja suplje price...
U Partizanu se sve prolama od para pa ce im dati milion eura.. ponuda i od 50k € je ponuda..![]()
To se vidjelo kada su izgubili onog Nama, tada su bili na sekundu od potounog gašenja i vrlo teško bi se oporavili ali eto nekako nafataše ovog Mirvića.struja je napisao/la: ↑ned jul 02, 2023 5:08 pmSve ono gore je balon od sapunicevolimtezeljo je napisao/la: ↑ned jul 02, 2023 4:47 pmDok Dal ode u BohumfanaticZeljin je napisao/la: ↑ned jul 02, 2023 4:40 pmE cuj gadjaju se nekakvim milionima za Ziljkica??? Ko je ovdje lud??? Da je igracina bas bi ga se Olimpija odrekla, ja suplje price...
U Partizanu se sve prolama od para pa ce im dati milion eura.. ponuda i od 50k € je ponuda..![]()
Meni je harun karic hajdar 2 po svemu. A Biber je pravi play. Dobar na lopti ne izmislja puno ali je jos tesko ista govoriti nakon 1 utakmice.struja je napisao/la: ↑ned jul 02, 2023 4:21 pmJa bi opet Bibera ostavio prije Hajdara i Bece.Drag mi je Hajdar zbog trke i borbenosti ali brate dragi ostalo tankofanaticZeljin je napisao/la: ↑ned jul 02, 2023 4:11 pmSlazem se jednom Krpica pogodi u obrvu on fuli, drugi put cini mi se Drlju. Ako sarne Haris i spominje se Karic ne treba nam onda Biber definitivno isti tip igraca.
meni najgori jucestruja je napisao/la: ↑ned jul 02, 2023 4:01 pmBaš takoSulevelicanstveni je napisao/la: ↑ned jul 02, 2023 3:35 pmSolidno odigrao, nego raja jedva ceka da pljuje.