Ne bi ovi mogli naprijed zabit koliko bi nazad primili

Ne bi ovi mogli naprijed zabit koliko bi nazad primili
Pa ako uložimo tih famoznih 200 hiljada valjda će se potpisati i profesionalni ugovor, neće ostati na amaterskom. I što se mene tiče ja bih ga prodao odmah ako možemo uzeti duplo od tog što smo uložili. Što se tiče Santosa kao igrača trenutno, tu se slažemo, ali on ako ode besplatno od nas naći će klub za dan, svaki solidniji klub u regionu će uzeti besplatno mladog brzog krilnog igrača koji je već upraćen, odnosno ne treba ga posebno "guglati".Dzezvar je napisao/la: ↑uto maj 23, 2023 3:54 pmVi razmisljate kao da imamo milione,e nemamo.Sastavljamo jedva kraj sa krajem.mkvalitet je napisao/la: ↑uto maj 23, 2023 3:32 pmVidi druže, nisi u pravu. Ako tako razmišljaju, kao ti, ovi iz Uprave, griješe. Nakon x godina imaš igrača koji zaista pravi razliku na terenu i koji milijardu posto može otići za nekih 400-500 hiljada maraka, a s boljom sezonom i za milion. Evo ja glavu dajem da je tako, a mogu i elaborirati što tako mislim, nije problem. Tih 200k maraka je smiješan iznos ako ćeš ga dugoročno vezati ugovorom. Znači momak odskače, vidno, od konkurencije, nama valja životom, bez njega ne bismo bili pred vratima Evrope. To su fakti. Za takve igrače treba dati pare, vrlo jednostavno. Čak i ako ga ne prodaš, u šta sumnjam, na terenu će ti on zaraditi te pare, kod nas niko o tome ne razmišlja. Meni je smiješno da se uopće vode ovakve rasprave. I porediti Dialibu tada s ovim sad ne stoji. Sad je vrijednost igrača bukvalno 10x veća. Ne znam, neću da vjerujem da bismo zbog hebenih 200k maraka bili spremni izgubiti Santosa, a samim tim i zaradu iz našeg džepa. Pričamo o 200k kao da je milion, smiješno fakat.
Bolje tih 200 000 dati amaru za dug i skinuti ga sa qrca vise.
Nismo u prilici da placamo za igraca toliko,koliku god on prevagu donosio.
Jednostavno je tako,ljudi u kkubu racionalno razmisljaju.
Eto sto ga njegovi menadjeri ne prodaju imali su pola godine fore da dogovaraju i pregovaraju.
Niko ozbiljan nece da da te pare za igraca koji je samo brz i nista vise.Za nasu ligu je mozda top,ali svjedoci smo da kada ga malo ozbiljnjji igrac zatvori njega na mapi nema.
Na kraju igracima su obecane premije u tom iznosu ako izbore europu,e sad skontaj sta je bolje...dati njima ili dati za santosa ...
Pa vidi, nisu ni ovi kojima dugujemo ovce. Objavili mi ili ne objavili prihod od ulaznica, svako zna sabrati dva i dva. Pogleda kolika je bila posjeta, pomnoži i dobije okvirnu cifru koja se prihodovala, i pokuca na vrata za svoj dug.
Amoah do kraja karijere igra za nas aBd
Mi smo runja za njih što se ovog tiče.blueboy je napisao/la: ↑uto maj 23, 2023 2:07 pmAko je bilo zimus za Santosa ponuda i ako ih ima i sada, onda uložiti tih 200 hiljada KM i prodati ga odmah nakon evropskih utakmica. Barem se može uzeti 200 hiljada eura i opet smo zaradili na njemu. Ovako će otići besplatno.
Ako će Sarajevo za Varešanovića uzeti 400 hiljada eura i 20% od slijedećeg transfera, onda bi i mi valjda mogli uzeti za Santosa pola tog iznosa.
Pa i Zrinja nije sam sebi nasao gen.sponzora.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto maj 23, 2023 8:27 pmMi smo runja za njih što se ovog tiče.blueboy je napisao/la: ↑uto maj 23, 2023 2:07 pmAko je bilo zimus za Santosa ponuda i ako ih ima i sada, onda uložiti tih 200 hiljada KM i prodati ga odmah nakon evropskih utakmica. Barem se može uzeti 200 hiljada eura i opet smo zaradili na njemu. Ovako će otići besplatno.
Ako će Sarajevo za Varešanovića uzeti 400 hiljada eura i 20% od slijedećeg transfera, onda bi i mi valjda mogli uzeti za Santosa pola tog iznosa.
Prodao je i Zrinjski prošle godine 2 igrača za velike pare.
Mi smo trenutno jaki samo u oku nas navijača. Mi ne možemo generalni sponzor naći.
Znalo se fuliti i sa boljim igracima od Santosa. Najlakse je pisati "uvijek neka sirotinjska prica", dok mi i jesmo nazalost sirotinjska prica, pogotovo u zadnjih par godina. Ukoliko imamo taj novac, a nemamo, bolje je isplatiti onoga sto je kamatario Zelju redovno i sveo nas na sirotinjsku pricu, pa da vise ne razmisljamo o tome da li ce blokirati racun pred dobijanje licence.kvalitet je napisao/la: ↑uto maj 23, 2023 12:43 pmPuno je bilo prije 5 godina, danas nije. Zar ne pratite tržište. Pogotovo jer sigurno duplo odmah možeš uzeti. Uvijek neka sirotinjska priča, mora se nekad rizik preuzeti, imaš pravo fuliti nekad, ali sa Santosom teško da možemo fuliti.storm_raider je napisao/la: ↑uto maj 23, 2023 12:28 pmMa upozoravala je raja, mada jeste vecina bila u ekstazi kao sto kazes. I posto se nudio, ogroman bi pritisak bio da nije doveden. Ako kup ne osvojimo, bilo bi - da je Ara tu osvojili bismo, odlazite neznalice. Znas ti nas...milanribar je napisao/la: ↑uto maj 23, 2023 8:00 am
Ne znamo na čemu smo ni sa njim jer odigra jednu maestralno pa ga nema nigdje tri utakmice, nikad dosad toliko za jednog mladog igrača nismo izdvojili, ni blizu a u situaciji smo da nemamo baš za razbacivanje.
A koliko se sjećam samo je Dzezvar upozoravo na Hodžića, većina je bila u ekstazi na samo spominjanje njegovog dolaska...
Puno je 200 000 za Santosa. Jedini igrac za kojeg bih platio te pare je Miro Stevanovic, koji je osim sto je bio ovako brz bio i konkretan. U kontekstu nase lige Santos je jako zahvalan, ali u Hrvatskoj ima skolovanijih, mladjih i boljih igraca koji kostaju toliko.
Spomenu neko Ticu..., to je cirkus bio. Kao i za Mujezinovica.
Izmisljotine. I Santos i Amoa igraju za smijesnu platu. Posebno je smijesna u odnosu na ono sto pruzaju na terenu.
Gledamo, vode sve procese u drzavi.storm_raider je napisao/la:Svaki put se iznova iznenadim kako je u Mostaru zatrovano sve...
Gledaj ti sta oni pjevaju na proslavi duple krune...
A brzo ce pretkola, do tad ce se zaboraviti i ta pjesma, i okretanje ledja na himnu, i to sto je Zrinjski klasicna HDZ prcija upakovana u neku gospodsku pricu organizovanog kluba, pa ce i neki u nasim redovima podrzavati Zrinjski u Evropi, navijati, simpatisati, s logikom pa naša je zastava, predstavljaju našu zemlju. Vala odbijam da me oni predstavljaju taman sutra osvojili Ligu prvaka.storm_raider je napisao/la: ↑uto maj 23, 2023 11:05 pmSvaki put se iznova iznenadim kako je u Mostaru zatrovano sve...
Gledaj ti sta oni pjevaju na proslavi duple krune...
Podsjetilo me na ono iz filma "kad porastem biću kengur", kad onaj priča kako batistuta sve pare šalje keviMulalic Edis je napisao/la: ↑uto maj 23, 2023 11:11 pmIzmisljotine. I Santos i Amoa igraju za smijesnu platu. Posebno je smijesna u odnosu na ono sto pruzaju na terenu.