A može i zaigrati a da se ne oprosti
Prelaako mi dajemo taj status legende,prelako....ono.na je napisao/la: ↑čet maj 18, 2023 7:34 pmMi kad predjemo preko nase sujete i ega i shvatimo da smo u zadnjih 10 godina imali vise mutnih radnji u klubu, klanova i ucjena, nego u preostalih 90 godina zajedno, onda cemo napraviti napredak.
Prema tome, Bekric koji je napravio transfer i u intervjuu iznio cime je bio nezadovoljan, pa se vratio, pa odigrao momacki, sto derbije sto transfere, da, legenda je.
Kao i Zeba, kao i Stanic.
Bonucci igr'o, pa otis'o u Milan, bio im kapiten godinu, vratio se, eno 300 nastupa, niko ga se ne odrice.
Željine legende smo mi navijaci koji godinama trpimo i gledamo "legende" kako se zayebavaju sa klubomDzezvar je napisao/la: ↑pet maj 19, 2023 5:21 amPrelaako mi dajemo taj status legende,prelako....ono.na je napisao/la: ↑čet maj 18, 2023 7:34 pmMi kad predjemo preko nase sujete i ega i shvatimo da smo u zadnjih 10 godina imali vise mutnih radnji u klubu, klanova i ucjena, nego u preostalih 90 godina zajedno, onda cemo napraviti napredak.
Prema tome, Bekric koji je napravio transfer i u intervjuu iznio cime je bio nezadovoljan, pa se vratio, pa odigrao momacki, sto derbije sto transfere, da, legenda je.
Bonucci igr'o, pa otis'o u Milan, bio im kapiten godinu, vratio se, eno 300 nastupa, niko ga se ne odrice.
Kao uvijek ubodes u srz,moga posta...aferim momcino.gavran je napisao/la: ↑pet maj 19, 2023 8:29 amŽeljine legende smo mi navijaci koji godinama trpimo i gledamo "legende" kako se zayebavaju sa klubomDzezvar je napisao/la: ↑pet maj 19, 2023 5:21 amPrelaako mi dajemo taj status legende,prelako....ono.na je napisao/la: ↑čet maj 18, 2023 7:34 pmMi kad predjemo preko nase sujete i ega i shvatimo da smo u zadnjih 10 godina imali vise mutnih radnji u klubu, klanova i ucjena, nego u preostalih 90 godina zajedno, onda cemo napraviti napredak.
kokoška je napisao/la: ↑ned maj 14, 2023 7:24 pmNije trebalo Igmana dobiti kuci nego je ratnicku suzu trebalo ranije otjerati i to bi nam bilo dovoljno ze evropu. Malo si se ubezobrazio, ne mozes ga oprati dzaba ti sve.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned maj 14, 2023 8:42 amTrebalo je Igman dobiti kući i sada bi pobjeda protiv Posušja bila dovoljna, pa da se može i izgubiti u Tuzli. Ovako vjerovatno pobjeda i X neće biti dovoljni.
plavi kanarinac je napisao/la: ↑ned maj 14, 2023 11:31 amDrama dugo lik vec pricu tu gura, ko god mu sta kaze satro ga izofira. Ratnik nas je odveo u ponor ove godine, trenutno se cupamo to je jedina istina. Jer nikad gori nisu bili oponenti, a mi nismo uspjeli to iskoristiti. + Psiholoski demolirao ovo igrača što imamo pa sad našu djecu ovdje prozivaju ko da su invalidi.salle86 je napisao/la: ↑ned maj 14, 2023 10:16 amDruže, već duži period čitam i ne mogu da vjerujem koliki si ti kontraš.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned maj 14, 2023 8:42 amTrebalo je Igman dobiti kući i sada bi pobjeda protiv Posušja bila dovoljna, pa da se može i izgubiti u Tuzli. Ovako vjerovatno pobjeda i X neće biti dovoljni.
Pet ljudi napišite trebalo je dobiti Leotar, Tuzlu i sl. jer nas je tad vodio Mulalić, jok ti ćeš reći trebalo je dobiti Igman samo da bi između redova izjednačio Edisa i Bašića. Fakat ne kontam čemu to, jesi to toliki ters insan da nikad ne odustaješ?
PS. slažem se ja sa tobom da je trebalo (i) Igman dobiti, ali realno oni imaju ekipu koja i po imenima i po igri od kako je Husrefa sjeo na klupu, da se bore za europu a ne za opstanak, i ako ćemo negdje staviti prefiks TREBALO-MORALO onda definitivno se kreće od najslabijih u ligi prema jačim...
Ps. Muftic ne ostane li među stativama bas smo glupaci, momak brani super od kako je standardan.
Svakako.
Hodzic ostaje 99%, a Santos zavisi od Evrope. To su zadnje informacije.