Pa preslušani su oni svakako, i autoput i prije toga u semizovcu čini mi se. A i nedavno su sami sebi policiju zvali da se ne bi sreli s manijacimaJacksparrow je napisao/la: ↑sri maj 17, 2023 7:13 pmZrinjski da dobije zbog nas, a ove ultrase treba preslusat isto ko i lesinare na svakom cosku da se boje maci iz mostara. Zamisli okreces ledja drzavi u kojoj zivis... neshvatljivo
Svaki put kad god se ukaze prilika, a u to se trebaju ukljuciti i druge grupe... samo Manijaci brane cast drzave... autoputa sjecat ces se.... bjezao je i tvoj ultrasDiverzant je napisao/la: ↑sri maj 17, 2023 7:19 pmPa preslušani su oni svakako, i autoput i prije toga u semizovcu čini mi se. A i nedavno su sami sebi policiju zvali da se ne bi sreli s manijacimaJacksparrow je napisao/la: ↑sri maj 17, 2023 7:13 pmZrinjski da dobije zbog nas, a ove ultrase treba preslusat isto ko i lesinare na svakom cosku da se boje maci iz mostara. Zamisli okreces ledja drzavi u kojoj zivis... neshvatljivo
Treba ih opet preslušat, da Boga mole da ih uzme, rastavit ih od života. Nadam se da će ih robijaši nahvatat u Zenici sa RA poslije utakmice, da ih polome i uzmu sve ove ustaške transparente i zapale ih.Diverzant je napisao/la: ↑sri maj 17, 2023 7:19 pmPa preslušani su oni svakako, i autoput i prije toga u semizovcu čini mi se. A i nedavno su sami sebi policiju zvali da se ne bi sreli s manijacimaJacksparrow je napisao/la: ↑sri maj 17, 2023 7:13 pmZrinjski da dobije zbog nas, a ove ultrase treba preslusat isto ko i lesinare na svakom cosku da se boje maci iz mostara. Zamisli okreces ledja drzavi u kojoj zivis... neshvatljivo
Vala ne bih nikad ni za te, ne zna se ko su veci dusmani
Da nam ne treba ne bih ni gledao utakmicu. Velez sam nekada simpatisao, ali davno je to bilo.