Da je popraviti gol razliku ovako.
Mada dosta i 1-0, Muftic od gola do gola.
Zrinjski nas nadigrao jednom. Borac oba puta. Na Grbavici s pravom iskljucen Santos, ljudi posteno zabili. Sad prije par sedmica, nismo se sastavili s loptom. S Velezom 5 utakmica, u 4 ljudi bili bolji. Hajmo biti realni. Poklopili nam se rezultati, tu smo gdje jesmo jer skupljamo bod po bod. Ako ne uzmemo zadnje 2, nismo onda ni zaradili da igramo Evropu.blueboy je napisao/la: ↑uto maj 16, 2023 7:22 amEvo iz glave, ekipe koje su u u prvih šest:
Zrinjskog dobili u Mostaru, baš nadigrali na Grbavici i izgubili, i treću izgubili zasluženo.
Utakmice protiv Borca ne treba pretjerano komentarisati.
Protiv Sarajeva ni u jednoj utakmici nismo bili lošiji, iako smo dva puta uzeli bod u 96. minuti. Drugu u TC u Zenici smo oštećeni za gol za pobjedu iako ta utakmica nije ličila ni na šta.
Širokog ubjedljivo nadigrali u dvije od tri tekme, jednu pukom nesrećom nismo dobili.
Velež dobili u dvije od tri tekme, pritom ona prva 2:0, ne pamtim da je lošija ekipa gostovala na Grbavici zadnjih pet godina, tako smo ih razbili.
E sad ti meni reci koje su to ekipe od ovih koje se bore za Evropu, a da su nas nadigrale više puta ove sezone?
oni mogu iz ofsajda,dakle regularan golEisenbahner1921 je napisao/la: ↑uto maj 16, 2023 8:52 amDrugi gol Borca na Grbavici je bio iz ofsajda
I nama ponisten gol Cocalica.Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑uto maj 16, 2023 8:52 amDrugi gol Borca na Grbavici je bio iz ofsajda
Objavio je relevantan portal.Diverzant je napisao/la:Objavio neki portal, ne znam jesu li relevantni, da su one karine s lavora otjerale iz akademije onog malog sto se radovao nakon gola krpića
logicno
pitarski ker
logicno
a i ti si mi saren kad mozes i pomisliti da ga ziljkic nama zabije......
Čuva Bog Želju svog'TheBlue je napisao/la:Sve ce nam se sutra reci.
Ako Zrinja uzme, dosta su velike sanse za evropu....
Ako uzme Velez, sanse su 1%... realno pustit ce sarajevo 10000% i tu je kraj price...
Neka ljubi ko god koga hoće