Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

MiroslavKruzik
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned maj 14, 2023 1:45 pm

AsharaK je napisao/la:
ned maj 14, 2023 1:39 pm
Pa neces placat Ramsdalea da ti bude drugi/treci golman, ne kontam fakat. Nama treba iskusni golman kao zamjena da uleti kad treba.
Asharak ja govorim u poređenju ako smo odbili Hadzikica kojem je rečeno da nema mjesta u ekipi jer imamo dovoljno golmana na koje računamo, da nakon toga se zadovoljavamo FEJZICEM, BOGDANOVICEM,BUKVICEM,ERIĆEM ITD

Sutra nek Muftić bude prvi golman kao sto je Bender bio, nek napravi niz grešaka kao Bender, taj Fejzić bi automatski postao prvi golman.

Ako ćemo ulaziti u novu sezonu sa Muftićem, i dovesti Fejzića, nemamo se mi čemu nadati u novoj sezoni, niti rezultatski niti kadrovski.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned maj 14, 2023 1:48 pm

MiroslavKruzik je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
Pa neces placat Ramsdalea da ti bude drugi/treci golman, ne kontam fakat. Nama treba iskusni golman kao zamjena da uleti kad treba.
Asharak ja govorim u poređenju ako smo odbili Hadzikica kojem je rečeno da nema mjesta u ekipi jer imamo dovoljno golmana na koje računamo, da nakon toga se zadovoljavamo FEJZICEM, BOGDANOVICEM,BUKVICEM,ERIĆEM ITD

Sutra nek Muftić bude prvi golman kao sto je Bender bio, nek napravi niz grešaka kao Bender, taj Fejzić bi automatski postao prvi golman.

Ako ćemo ulaziti u novu sezonu sa Muftićem, i dovesti Fejzića, nemamo se mi čemu nadati u novoj sezoni, niti rezultatski niti kadrovski.
Ali svi zaboravljaju Karica, zato i dovodis treceg golmana koji ima iskustvo i godine.
Željezničar ante portas !

salle86
Kontakt:

ned maj 14, 2023 1:51 pm

Obrni okreni, nama je Drina dragulj. Em je i dalje "godište" em ovi đuturumi trebaju razmišljati o penziji hehe.
Ne znam, recimo ne bi bilo loše razmisliti o Veliću i(li) Durakoviću iz Igmana, valjda su sakupili nekog iskustva
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

MiroslavKruzik

ned maj 14, 2023 1:56 pm

AsharaK je napisao/la:
ned maj 14, 2023 1:48 pm
MiroslavKruzik je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:

Ali svi zaboravljaju Karica, zato i dovodis treceg golmana koji ima iskustvo i godine.
Pa ako će se računati na Karića naredne sezone, i ako neće otići (a sve su najave da odlazi) onda se Fejzic i moze opravdati iz niza razloga sto bi znacio i Mufticu i Karicu. Fejzic ima golmansko znanje, u to nema sumnje, ali ipak prednost u Zelji dajem mladom Karicu ili bilo kome naspram 33 34 godine starosti golmana. Samo je u tome.

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

ned maj 14, 2023 2:15 pm

Nije garancija da će Karić ostati, dečko ima ponude.
Fear of the Maniacs!

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

ned maj 14, 2023 2:19 pm

Fejzić je dobar golman, tu nema priče, on nema problema da bude zamjena, da uleti da zakrpi i tako dalje. Kao što reče @storm nije jedini put da nam je u ponudi.
Fear of the Maniacs!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned maj 14, 2023 2:19 pm

Straus je napisao/la:
ned maj 14, 2023 2:15 pm
Nije garancija da će Karić ostati, dečko ima ponude.
U tom slucaju nadam se da ce u neki klub iz top liga u Evropi i potpisu profesionalnog ugovora zbog naknade za treniranje.

volimtezeljo

ned maj 14, 2023 3:01 pm

Samo treba potrosene igrace dovoditi.

Leon_Professional
Kontakt:

ned maj 14, 2023 3:04 pm

salle86 je napisao/la:
ned maj 14, 2023 10:16 am
Leon_Professional je napisao/la:
ned maj 14, 2023 8:42 am
Trebalo je Igman dobiti kući i sada bi pobjeda protiv Posušja bila dovoljna, pa da se može i izgubiti u Tuzli. Ovako vjerovatno pobjeda i X neće biti dovoljni.
Druže, već duži period čitam i ne mogu da vjerujem koliki si ti kontraš.
Pet ljudi napišite trebalo je dobiti Leotar, Tuzlu i sl. jer nas je tad vodio Mulalić, jok ti ćeš reći trebalo je dobiti Igman samo da bi između redova izjednačio Edisa i Bašića. Fakat ne kontam čemu to, jesi to toliki ters insan da nikad ne odustaješ?

PS. slažem se ja sa tobom da je trebalo (i) Igman dobiti, ali realno oni imaju ekipu koja i po imenima i po igri od kako je Husrefa sjeo na klupu, da se bore za europu a ne za opstanak, i ako ćemo negdje staviti prefiks TREBALO-MORALO onda definitivno se kreće od najslabijih u ligi prema jačim...
Apsolutno mi nije naumpalo to. Da Bog da se ne pomakao ako sam i pomislio da branim ili okrivim nekog.
Nego je Igman blizu i vodila se prije Igmana priča da imamo 3 tekme kod kuće i da to treba dobiti, a od ove 2 u gostima uzeti bod.

Da smo mi dobili sve to mi bi bili ispred Borca.

Al hajde. Eto ja sam kontraš i ja branim Edisa.

Leon_Professional
Kontakt:

ned maj 14, 2023 3:10 pm

AsharaK je napisao/la:
ned maj 14, 2023 12:32 pm
A sta fali Fejzicu kao drugoj/trecoj opciji? Sa Mufticem je produzen ugovor pa vjerovatno racunaju na njega kao zalog za buducnost.
Vjerovatno ga dovode kao prvu opciju.
Nismo ništa uradili ako nam Muftić bude prva opcija. Da se ne lažemo.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned maj 14, 2023 3:12 pm

Leon_Professional je napisao/la:
ned maj 14, 2023 3:10 pm
AsharaK je napisao/la:
ned maj 14, 2023 12:32 pm
A sta fali Fejzicu kao drugoj/trecoj opciji? Sa Mufticem je produzen ugovor pa vjerovatno racunaju na njega kao zalog za buducnost.
Vjerovatno ga dovode kao prvu opciju.
Nismo ništa uradili ako nam Muftić bude prva opcija. Da se ne lažemo.
Kako je zamjeno Bendera brani super u kontinuitetu, a jos je mlad.

blueboy
Kontakt:

ned maj 14, 2023 3:15 pm

ponosannavas je napisao/la:
ned maj 14, 2023 10:43 am
dzulijano_pike je napisao/la:
sub maj 13, 2023 4:01 pm
Sa dvije pobjede do kraja mi smo 100% u evropi, kako god kup da zavrsi. Nema sanse da Sarajevo, Velez i Siroki imaju 100% ucinak.
Zato svi na Grbavicu :zeljeznicar1:
Nije tacno. Kakvih 100%. Kup ako Velez uzme vrlo je realno da pitari njih uzmu a skoro sigurno da uzimaju bod. U sluvaju boda i pobjede pitara nad Igmanom mi imamo sa njima isti broj bodova i losiju gol razliku. Ne lupajte bezveze
U tom slučaju gdje oni uzimaju bod Veležu i dobivaju Igman zadnje kolo, a mi dobivamo obje utakmice, imamo isto bodova i identičnu gol razliku. Pod pretpostavkom da i mi naše dvije utakmice, a i pitari Igmana, dobijemo minimalno. Znači da ne možeš tvrditi da ćemo na kraju imati lošiju gol razliku, jer evo već nakon slijedećeg kola mi možemo imati bolju gol razliku od njih ako dobijemo Posušje npr. dva razlike a oni odigraju remi s Veležom.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned maj 14, 2023 3:18 pm

Kako Karic valja nekoj ekipi iz jace lige a nama ne valja?
Treba dovesti Fejzica jbg mozemo ga prodati kasnije :) Ja sam za to da se Muftic ostavi, evo zadnje dvije tri tekme momak je dobar.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

salle86
Kontakt:

ned maj 14, 2023 3:23 pm

Inače mi svake sezone prodamo po 4-5 prvotimaca 😁
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned maj 14, 2023 3:31 pm

salle86 je napisao/la:
ned maj 14, 2023 3:23 pm
Inače mi svake sezone prodamo po 4-5 prvotimaca 😁
Pa neces ni prodati kad je politika da dovodis stare igrace. Ok shvatam bili smo u belaju i jos smo ali mozemo Muftica istrpiti pa ga pokusati prodati.

Ili je problem Zubanovic koji zastupa Karica pa nece covjek da malac ima amaterski ugovor???
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

ned maj 14, 2023 3:32 pm

Muftić ima još puno nedostataka ali treba reći da je bolji od onog Muftića sa početka, a činjenica da je bolji od Bendera je priča za sebe.
Fear of the Maniacs!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned maj 14, 2023 3:41 pm

Straus je napisao/la:
Muftić ima još puno nedostataka ali treba reći da je bolji od onog Muftića sa početka, a činjenica da je bolji od Bendera je priča za sebe.
Direktno nam donio pobjede protiv Sirokog i Veleza, ovo sad sto se mogu sjetit iz glave u zadnje vrijeme.

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

ned maj 14, 2023 3:58 pm

AsharaK je napisao/la:
ned maj 14, 2023 3:41 pm
Straus je napisao/la:
Direktno nam donio pobjede protiv Sirokog i Veleza, ovo sad sto se mogu sjetit iz glave u zadnje vrijeme.
Pa o tome pričam, nije neka top klasa ali se popravio značajno.
Fear of the Maniacs!

Zdule
Kontakt:

ned maj 14, 2023 4:05 pm

Nadam se da će Vinko Rozić dobiti karton da ne igra protiv nas, 19 godina sto bi im prestavljalo problem u21 pravila.

BHDragons
Kontakt:

ned maj 14, 2023 4:40 pm

Mi moramo imati 3 golmana pa kako god. Bender vjerovatno ide, ne možeš ostati na 2 mlada, treba dovesti nekog iskusnijeg. Ako možemo bolje od Fejzića onda super.
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.

Prijava