LARSSON je napisao/la: ↑sri apr 12, 2023 7:44 pm
Gledao sam i uzivao u podcastu. Posebno mi je drago čuti mišljenje i iskustvo igranja u Klubu, paraleli da uporedi stanje i funkcionisanje kluba pod Upravom Senada Misimovica i Vukotica (55:20) , te stanje poslije te Uprave. O ponudama Sivaspora, St Gallena i Hyundaia iz Koreje za transfer iz Želje. O fiksnoj odšteti koja nije dozvoljavala veci finansijski transfer
iz Želje. Najbolje info i stanje saznamo od bivsih igrača, onako iz prve ruke, posebno od igrača koji su srčani i iskreni poput Lendre. Toliko je zahvalan zbog poštovanja i ljubavi navijača ka Klubu i njemu samom.
"Prvi boravak u Željezničaru kad je bio predsjednik Senad Misimović i moj drugi boravak je bukvalno nebo i zemlja, razlika. To jednostavno ne može se usporediti. U tom momentu kada sam prvi put došao u Željezničar znalo se sve, sad se nažalost ne zna ništa. Bore se ljudi, ne kažem ja da ne žele, ali jednostavno mislim da su potrošili tog čovjeka jako, jako brzo i vjerujte mi da će proći dugo, dugo godina da jedan čovjek kao što je Senad Misimović ono bude u Željezničaru. "
"Možda me ponovo vidite u plavom dresu"