Zasto dudica, ako se za njega ima para. Bolje dovesti nekog drugog iz hrvatske. Bilo ko , ko moze podnjeti pritisak.
Zasto dudica, ako se za njega ima para. Bolje dovesti nekog drugog iz hrvatske. Bilo ko , ko moze podnjeti pritisak.
Ja bih baš volio kad bi nam Vedo došao. Al to je ravno naučnoj fantastici, čovjek radi u Bundesligi. Kako ćeš čovjeka iz lige petice dovesti u ovu našu žabokrečinu ?! Nema šanse. A kontaktirati ga možemo, preko Džeke bi mogli vjerovatno, možda i da ga on nagovori ili nešto..
Zavisi sta podrazumjevas pod "ozbiljnije ime"?SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑pet apr 07, 2023 3:08 pmStorme ti si jedini insajder ovdje, je li realno ocekivati malo ozbiljnije ime ili..storm_raider je napisao/la: ↑pet apr 07, 2023 10:08 amZovnuo ga dobar prijatelj iz Gradacca koji je tada sjedio u Upravi Zvijezde i to je jedini razlog. Tada je doveo Zvijezdu na sredinu tabele i cim se promjenio UO otjerali su ga, da bi naredne sezone ekspresno ispali.Mehmed Baždarević je napisao/la: ↑pet apr 07, 2023 10:06 am
Imao sam priliku upoznati, pa na neki način i raditi sa njim dok je bio trener u Zvijezdi iz Gradačca. Meni i dan danas nije jasno kako je on uspio ‘zalutati’ u našu ligu.
Veliki gospodin i još veći stručnjak, nadam se da ćemo dočekati da nekad u budućnosti bude na klupi našeg Želje.
2015 godine sam ga upoznao sasvim slucajno i naravno dohvatili smo se Zelje. Uvijek je govorio da je Grbavica hram fudbala i siguran sam da kada bi ga neko zovnuo da bi razmislio o angazmanu. Veci gospodin nije trenirao u nasoj ligi.
Mastam samo, ali Curic, Segrt, zvuci dosta dobro za neku novu epohu naseg Zelje...
Da nije ime koje se vrti po nasim BiH klubovima bez nekoh uspjeha, jer su takvi samo za izbjeci. Ja bih licno volio vidjeti Adzema opet.storm_raider je napisao/la: ↑pet apr 07, 2023 7:10 pmZavisi sta podrazumjevas pod "ozbiljnije ime"?SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑pet apr 07, 2023 3:08 pmStorme ti si jedini insajder ovdje, je li realno ocekivati malo ozbiljnije ime ili..storm_raider je napisao/la: ↑pet apr 07, 2023 10:08 am
Zovnuo ga dobar prijatelj iz Gradacca koji je tada sjedio u Upravi Zvijezde i to je jedini razlog. Tada je doveo Zvijezdu na sredinu tabele i cim se promjenio UO otjerali su ga, da bi naredne sezone ekspresno ispali.
2015 godine sam ga upoznao sasvim slucajno i naravno dohvatili smo se Zelje. Uvijek je govorio da je Grbavica hram fudbala i siguran sam da kada bi ga neko zovnuo da bi razmislio o angazmanu. Veci gospodin nije trenirao u nasoj ligi.
Mastam samo, ali Curic, Segrt, zvuci dosta dobro za neku novu epohu naseg Zelje...
E onda ces sacekati...SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑pet apr 07, 2023 7:38 pmDa nije ime koje se vrti po nasim BiH klubovima bez nekoh uspjeha, jer su takvi samo za izbjeci. Ja bih licno volio vidjeti Adzema opet.storm_raider je napisao/la: ↑pet apr 07, 2023 7:10 pmZavisi sta podrazumjevas pod "ozbiljnije ime"?SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑pet apr 07, 2023 3:08 pm
Storme ti si jedini insajder ovdje, je li realno ocekivati malo ozbiljnije ime ili..
Znaci treneri ala Slaven Musa incomingstorm_raider je napisao/la: ↑pet apr 07, 2023 7:53 pmE onda ces sacekati...SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑pet apr 07, 2023 7:38 pmDa nije ime koje se vrti po nasim BiH klubovima bez nekoh uspjeha, jer su takvi samo za izbjeci. Ja bih licno volio vidjeti Adzema opet.storm_raider je napisao/la: ↑pet apr 07, 2023 7:10 pm
Zavisi sta podrazumjevas pod "ozbiljnije ime"?
Ne znam iskreno..Mehmed Baždarević je napisao/la: ↑pet apr 07, 2023 8:23 pmNe znam ali meni je Musa pristojno rješenje, iako bih volio nekog mlađeg.
I ne treba, tu se slazemo..ako sad ne mozemo dovesti Sam Allardyce da nas malo prodrma, onda neka Bekrica i Curica do kraja sezoneSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pet apr 07, 2023 8:39 pmMa ne treba nam niko do kraja sezone, ne treba zuriti pa gresku napraviti.
Ja sutra nemam nikakva ekstra ocekivanja, nesto sumnjam da ce nama vezni red proigrati odlaskom Edisa.
To sto vrbuju djecu iz skola fudbala je super pristup (to i mi moramo poceti pod hitno). Nacin na koji to rade je poprilicno pogresan. Vrbuju hrpu djece ali nakon 6 mjeseci vrbuju novu a ovu odbacuju. Vec sad ce roditelji dobro razmisliti da li se isplati za dijete od 10-12 godina da ide kod njih i da ga odbace za 6 mjeseci bez ikakve ozbiljne procjene.fanaticZeljin je napisao/la:Njihova akedemija vrbuje opasno djecu po skolama fudbala, od 2013 godista pa starije , nije to nimalo dobro , sve talentovane djece sto ima ode gore ,za par godina necemo imati mladog igraca u reprezentaciji , a oni ce biti dominantni...Diverzant je napisao/la: ↑pet apr 07, 2023 4:57 pmDruze poslije onog malog Ploče ja bi sve raspustio, ovo ostalo što ide ne treba ni da te čudifanaticZeljin je napisao/la: ↑pet apr 07, 2023 4:29 pmJel istina ovo da nas je par kadeta napustilo, Goletic, Zenicanin? Sta rade ovi u omladinskom ako ista i rade ?
Momak kod onih karinaša gore stalno zabija, nedavno na derbiju tom za njihove uzraste mislim da je dva gola zabio, a bio kod nas.
SMMehmed Baždarević je napisao/la: ↑pet apr 07, 2023 6:33 pmMogao bi budući trener biti sutra na stadionu.![]()