Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

MiroslavKruzik
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto apr 04, 2023 12:49 am

Dzezvar je napisao/la:
uto apr 04, 2023 12:39 am
Maestro_1921 je napisao/la:
pon apr 03, 2023 11:51 pm
igla je napisao/la:
ned apr 02, 2023 10:38 pm
Imamo li kapaciteta da uključimo više Maria Stanića u klub i procese? Sviđa mi se ova njegova emocija.
Vjeruj mi često razmišljam o tome, pogotovo u zadnje vrijeme. Toliko imamo velikih naših igrača, pa kako ne možemo nikog od njih uključiti u klub. Pa bar da savjetom nekim pomognu, povežu nas sa nekim klubovima, ljudima, trenerima. Organizuješ neku večeru, sastanak, pozoveš Stanića, Bogdanovića, Džeku, Zukanovića, Baljića itd.. Napraviš neku strategiju kluba u čijoj izradi bi oni pomogli i čiji bi input mnogo značio. Zašto im ne ponuditi neku funkciju u klubu, bar Staniću, srčan je baš, a zna... Nek bude sportski direktor, direktor kluba ili nešto, da posložimo klub kako treba, jer ti ljudi znaju kako treba da izgleda jedan ozbiljan sportski kolektiv. Toliko potencijala imamo u našim bivšim igračima, koji nažalost ostaje neiskorišten.
Bio je Mario dijelom kluba,ali jbg tada nije valjao....tanak nam.sportski segment bio tada...nekako u to vrijeme se pojavio neko ko to bolje zna i ko ima bolje konekcije u fudbalakom svjjetu od Marija...
Posljedice saniramo i dan danas.
I ja baš o tome razmišljam, znam da je bio u kontaktu sa štreber upravom, čini mi se u doba kada je Papac bio sportski direktor.

MiroslavKruzik

uto apr 04, 2023 12:53 am

storm_raider je napisao/la:
uto apr 04, 2023 12:28 am
Vi kao da zaboravljate kako su nas docekali prije 10tak godina i slavili sto smo izgubili titulu. Pa veci su nam prijatelji i korektniji su uvijek prema nama bili ovi iz Zrinjskog. Nazalost, ali je tako.
Ja sam mislio da smo razvili bolje odnose od doba nase bivse Uprave, jer mi je poznato da su tada imali barem s nase strane susretljivost i savjete za podizanje segmenata Kluba kada su se vratili iz Federalne, odnosno kada su krenuli graditi sistem. Željo i ljudi iz naše Uprave su im izašli u susret i tada, izašli smo im u susret pri organizaciji i pripremi dokumentacije i obaveza za eu utakmice, oko dozvola, dali im teren itd...

Nadao sam se, ali, očito nova garnitura ljudi mijenja kurs.

Diverzant
Kontakt:

uto apr 04, 2023 12:54 am

storm_raider je napisao/la:
uto apr 04, 2023 12:28 am
Vi kao da zaboravljate kako su nas docekali prije 10tak godina i slavili sto smo izgubili titulu. Pa veci su nam prijatelji i korektniji su uvijek prema nama bili ovi iz Zrinjskog. Nazalost, ali je tako.
Jah, bas ono o čemu govorim. Ne treba zaboraviti ni vlahadiju sa koseva sto nam daju 5% stadiona iako je tribina apsolutno odvojena od ostalih.
Veći su nam prijatelji iz širokog brijega sto su cini mi se i desetogdišnju za istok kupili nego ovi "nasi"
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

kokoška
Kontakt:

uto apr 04, 2023 1:49 am

Izgubimo li od Veleza neko ce pakovat kofere, ja znam ko sigurno nece a to je nas veliki ratnik Edis, zvani poginut cemo na terenu ili pazi aut.

Dzezvar
Kontakt:

uto apr 04, 2023 3:38 am

MiroslavKruzik je napisao/la:
uto apr 04, 2023 12:49 am
Dzezvar je napisao/la:
uto apr 04, 2023 12:39 am
Maestro_1921 je napisao/la:
pon apr 03, 2023 11:51 pm

Vjeruj mi često razmišljam o tome, pogotovo u zadnje vrijeme. Toliko imamo velikih naših igrača, pa kako ne možemo nikog od njih uključiti u klub. Pa bar da savjetom nekim pomognu, povežu nas sa nekim klubovima, ljudima, trenerima. Organizuješ neku večeru, sastanak, pozoveš Stanića, Bogdanovića, Džeku, Zukanovića, Baljića itd.. Napraviš neku strategiju kluba u čijoj izradi bi oni pomogli i čiji bi input mnogo značio. Zašto im ne ponuditi neku funkciju u klubu, bar Staniću, srčan je baš, a zna... Nek bude sportski direktor, direktor kluba ili nešto, da posložimo klub kako treba, jer ti ljudi znaju kako treba da izgleda jedan ozbiljan sportski kolektiv. Toliko potencijala imamo u našim bivšim igračima, koji nažalost ostaje neiskorišten.
Bio je Mario dijelom kluba,ali jbg tada nije valjao....tanak nam.sportski segment bio tada...nekako u to vrijeme se pojavio neko ko to bolje zna i ko ima bolje konekcije u fudbalakom svjjetu od Marija...
Posljedice saniramo i dan danas.
I ja baš o tome razmišljam, znam da je bio u kontaktu sa štreber upravom, čini mi se u doba kada je Papac bio sportski direktor.
Covjek bio tu,pokusao da pomogne sto savjetima sto svojim konekcijama...
I dan danas je u jako dobrim odnosima sa bivsim predsjesnikom...
Cesto se vide i cuju...
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Majkel
Kontakt:

uto apr 04, 2023 7:04 am

ubaceni element
Kontakt:

uto apr 04, 2023 7:55 am

Majkel je napisao/la:
uto apr 04, 2023 7:04 am
https://www.instagram.com/reel/CqDays2t ... MyMTA2M2Y=

Edis prije svake utakmice :ganja:
Pa vid’te, sigurno nas ocekuje teska utakmica.

cvrle_jedanesterac
Kontakt:

uto apr 04, 2023 9:46 am

Dzezvar je napisao/la:
pon apr 03, 2023 8:43 pm
Koji ce na qrac igrac koji u 5 godina odigra 66 utakmica 1 gol i 5 asistencija....
:palacgore:

cvrle_jedanesterac
Kontakt:

uto apr 04, 2023 11:21 am

Iskreno se nadam da ce uprava naci adekvatan odgovor na ovu Velezovu provokaciju.

svraka
Kontakt:

uto apr 04, 2023 12:04 pm

Pored Manijaka, trebao bi se i klub oglasiti povodom kaveza koji je trebao docekati nase navijace.

Sutra se uzdam u tandem Stilic-Santos.
Kup je nas
Forza 1921!

Oda majstore!

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto apr 04, 2023 12:32 pm

Nasa Uprava ako dozvoli dolazak navijaca Veleza, odmah ce se popisati po nama, nama koji smo GENERALNI SPONZOR.

Ako nas drugi smatraju zivotinjama i zele nas zatvoriti u nekakve kaveze, neka nas nasa uprava onda ne gleda istim ocima.

Na nasem stadionu obezbjeidti 500 sjedecih mjesta ogradjenih po UEFA standardima i vise nikad nikome ne dozvoliti da udje mimo gostujuceg sektora.

Dosta nam je tampon zona na nasoj Grbavici. Dok gostujuci navijaci imaju komoditet, do tada se mi naguravamo na vlastitom stadionu, a drugi nas guraju u zivotinjske kaveze.

Ovo je veliki ispit kako sutra za ekipu tako i za Upravu na revansu, neka dobro razmisle sta im je ciniti, neka ne sjeku granu na kojoj sjede.
Alea iacta est!

SamoNapad
Kontakt:

uto apr 04, 2023 12:59 pm

Puno se pridaje pažnje Velezu, generalno oni to pokusavaju prikazati da su bitniji nego sto jesu. Nit je ta njihova atmosfera u Vrapcicima neki faktor. Oni su simpatizeri sa teferic pjesmama i kao takvi su simpatični.
**** treba biti da mi to dole odradimo a na Grbavici se zna ko je gazda. Nek dođu svi samo bez onih tampona zona po 30 metara.

fcz
Kontakt:

uto apr 04, 2023 1:04 pm

Ako ikad iko od nasih samo pomisli na pruzanje bilo kakve usluge ili pomoci FK Podvelezje, mora momentalno da leti iz kluba - pa makar se zvao i Senad Misimovic.

Uvijek su bili hinjavi kerovi koji podviju rep i tuzno cvile kad im trebas a cim dobiju kosku, odmah zalaju na tebe.

P.S. Izvinjavam se zbog onoga sto sam napisao u obrisanom postu, mislio sam da ih gura "ovaj" ali ispade da ih sad gura "onaj". Nebitno. Tu stvarno ne zauzimam strane jer sam protiv svih i moje jedino opredjeljenje je "J.e.b.e.m majku kroz majku svakom, ali bas svakom politicaru".
Zadnja izmjena: fcz, dana/u uto apr 04, 2023 1:08 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

cvrle_jedanesterac
Kontakt:

uto apr 04, 2023 1:07 pm

nikog sa crvenim salom ne treba pustiti ni na koju tribinu. bez obzira na kupljenu kartu, osim na onaj dio gdje su gostujući navijači.

teatrale36
Kontakt:

uto apr 04, 2023 1:08 pm

cipiripi je napisao/la:
uto apr 04, 2023 12:32 pm
Nasa Uprava ako dozvoli dolazak navijaca Veleza, odmah ce se popisati po nama, nama koji smo GENERALNI SPONZOR.

Ako nas drugi smatraju zivotinjama i zele nas zatvoriti u nekakve kaveze, neka nas nasa uprava onda ne gleda istim ocima.

Na nasem stadionu obezbjeidti 500 sjedecih mjesta ogradjenih po UEFA standardima i vise nikad nikome ne dozvoliti da udje mimo gostujuceg sektora.

Dosta nam je tampon zona na nasoj Grbavici. Dok gostujuci navijaci imaju komoditet, do tada se mi naguravamo na vlastitom stadionu, a drugi nas guraju u zivotinjske kaveze.

Ovo je veliki ispit kako sutra za ekipu tako i za Upravu na revansu, neka dobro razmisle sta im je ciniti, neka ne sjeku granu na kojoj sjede.
Tačno tako, neki dan došlo 20 navijača Sloge, nismo ih ni vidjeli ni čuli, oni napravili tampon zonu ( kasnije vidim na TV u čitav sektor ili slovo G), mi se naguravamo po istoku, nemaš fino mjesto da sjedeš. Šta će tek biti kad bude više tzv gostujućih navijača, uzeće nam i sektor ili slovo R?

Sulevelicanstveni
Kontakt:

uto apr 04, 2023 1:15 pm

Neka im karte budu 20KM,a mi cemo ih docekati kao lesinare nedavno. Hajde Zeljo!

Diverzant
Kontakt:

uto apr 04, 2023 1:46 pm

cvrle_jedanesterac je napisao/la:
uto apr 04, 2023 1:07 pm
nikog sa crvenim salom ne treba pustiti ni na koju tribinu. bez obzira na kupljenu kartu, osim na onaj dio gdje su gostujući navijači.
Ma to ste krivi vi sa istoka i sjevera, naše dole u Gabeli, dje su vec igrali, napali odma i to ne red army nego isto ti simpatizeri, ljude koji nisu navijači tj ultrasi, huligani kako god nego simpatizeri koji su dosli da gledaju utakmicu.
Zato ubuduće crveni šal, dres, majica ne treba nigdje da se vidi osim u njihovoj zdenci, a gdje se vidi treba da idu dva šamara i oduzimanje, pa makar bio i djedo hadzija od 78 godina sto je praunuke doveo
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

storm_raider
Kontakt:

uto apr 04, 2023 1:52 pm

A nekada smo se i voljeli... Steta sto nema pametnijih i smirenijih glava sa te njihove strane. Pa nas model oporavka Kluba smo im dali besplatno uz ceste konsultacije.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Leon_Professional
Kontakt:

uto apr 04, 2023 2:12 pm

SamoNapad je napisao/la:
uto apr 04, 2023 12:59 pm
Puno se pridaje pažnje Velezu, generalno oni to pokusavaju prikazati da su bitniji nego sto jesu. Nit je ta njihova atmosfera u Vrapcicima neki faktor. Oni su simpatizeri sa teferic pjesmama i kao takvi su simpatični.
**** treba biti da mi to dole odradimo a na Grbavici se zna ko je gazda. Nek dođu svi samo bez onih tampona zona po 30 metara.
:palacgore:

milanribar
Kontakt:

uto apr 04, 2023 2:21 pm

Mislim da je veliku grešku s ovim Velež napravio, jednostavno nisu razmišljali i dali su nam dodatnu motivaciju ekipi koja je bila baš poljuljana poslije Trebinja. Mislim da se neće dobro provesti u ovom dvomeču, iako je Jusufbegović sigurno svemirski brod za Mulalića...

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 24 gosta.

Prijava