Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

blueboy
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon apr 03, 2023 9:58 am

slika
:D :D :D

Valter
Kontakt:

pon apr 03, 2023 10:13 am

A da razmislimo o povratku Amara
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Valter
Kontakt:

pon apr 03, 2023 10:13 am

A da razmislimo o povratku Amara
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Majkel
Kontakt:

pon apr 03, 2023 10:21 am

Koliko para ćemo dobiti od Kantona za ovu godinu?

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon apr 03, 2023 10:33 am

Leon_Professional je napisao/la:
pon apr 03, 2023 9:20 am
Simply Blue je napisao/la:
pon apr 03, 2023 9:17 am
A i jest, vala, ni tetovaza, ni gela, ni undercuta, ni helanki, ni vokabulara, dikcije...takvi nam ne trebaju
Nije, nego kad bi prosipao pricu da ce nam se vratiti nekad, bas bih volio vidjeti reakciju foruma.
realno, glavom, bradom, izjavama i ponasanjem je za ovog naseg buregdziju GOSPODIN.
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

cvrle_jedanesterac
Kontakt:

pon apr 03, 2023 10:34 am

Majkel je napisao/la:
Kako mi rece Irfan Cengic sva 4 kluba (mi, kobiljoglavci i Bosna kk i rk) trebali bi dobiti 600.000 km. Pored toga biće javni poziv za izmirenje poreznih dugova pa bi nam mogli izmiriti porez sa 2019 godinom. I još jedan javni poziv za infrastrukturu gdje bi nam dali za početak gradnje juga 1 mil.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon apr 03, 2023 11:05 am

cvrle_jedanesterac je napisao/la:
Majkel je napisao/la:
Kako mi rece Irfan Cengic sva 4 kluba (mi, kobiljoglavci i Bosna kk i rk) trebali bi dobiti 600.000 km. Pored toga biće javni poziv za izmirenje poreznih dugova pa bi nam mogli izmiriti porez sa 2019 godinom. I još jedan javni poziv za infrastrukturu gdje bi nam dali za početak gradnje juga 1 mil.
Ako je ovo istina mi onda mozemo izgraditi jug, uefa daje pare ako ucestvuje lokalna zajednica u izgradnji. Nesto mi ovo nerealno zvuci. :doktor:
Željezničar ante portas !

Sky1
Kontakt:

pon apr 03, 2023 11:10 am

AsharaK je napisao/la:
Majkel je napisao/la:
Ako je ovo istina mi onda mozemo izgraditi jug, uefa daje pare ako ucestvuje lokalna zajednica u izgradnji. Nesto mi ovo nerealno zvuci. :doktor:
Nije nerealno sa ovom Vladom, meni samo žao što naš Kanton zakidoše za 120 miliona. Uprava to samo treba pratiti i pojačati se, doći će novi jug aBd.
Zadnja izmjena: Sky1, dana/u pon apr 03, 2023 11:19 am, ukupno mijenjano 1 put.

Eisenbahner1921
Kontakt:

pon apr 03, 2023 11:16 am

Hoce li uefa htjeti ucestvovati u znacajnoj mjeri za juznu tribinu, obzirom da ona ne nosi unaprijedjenja sto se tice kategorije stadiona?
Nekad se prije pricalo, jos za vrijeme gradnje istoka, da bi uefa mogla 50% participirati u izgradnji nove zapadne tribine u sklopu koje bi bilo sve (ili vecina toga) za stadion vece kategorije. Ali fazon je sto bi novi zapad trebao biti bar duplo skuplji od juga.
Bila je nekada cifra od 5.5 mil KM za novi jug sa krovom, a poskupljenjem gradjevinskog materijala i inflacijom cijena moze samo rasti. Ako uefa ne participira znacajnije, i sa 1 mil KM od kantona mi smo daleko od izgradnje juga racunajuci nasu trenutnu finansijsku situaciju. Moglo bi se tu iskoristiti uredjenje padine od tranzita ka jugu, pa da bude zajednicki projekat opstine (ili odgovornog organa vlasti) i Kluba, ali i to je vjerovatno na dugom stapu.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon apr 03, 2023 11:19 am

Eisenbahner1921 je napisao/la:
pon apr 03, 2023 11:16 am
Hoce li uefa htjeti ucestvovati u znacajnoj mjeri za juznu tribinu, obzirom da ona ne nosi unaprijedjenja sto se tice kategorije stadiona?
Nekad se prije pricalo, jos za vrijeme gradnje istoka, da bi uefa mogla 50% participirati u izgradnji nove zapadne tribine u sklopu koje bi bilo sve (ili vecina toga) za stadion vece kategorije. Ali fazon je sto bi novi zapad trebao biti bar duplo skuplji od juga.
Bila je nekada cifra od 5.5 mil KM za novi jug sa krovom, a poskupljenjem gradjevinskog materijala i inflacijom cijena moze samo rasti. Ako uefa ne participira znacajnije, i sa 1 mil KM od kantona mi smo daleko od izgradnje juga racunajuci nasu trenutnu finansijsku situaciju. Moglo bi se tu iskoristiti uredjenje padine od tranzita ka jugu, pa da bude zajednicki projekat opstine (ili odgovornog organa vlasti) i Kluba, ali i to je vjerovatno na dugom stapu.
Ma UEFA ucestvuje u svemu kad je infrastruktura u pitanju i ako se radi na poboljsanju iste, a bogami i savezu fali jug.

Eisenbahner1921
Kontakt:

pon apr 03, 2023 11:37 am

Onda stedimo pare za desetogodisnje i slicne uplate :D
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

MiroslavKruzik

pon apr 03, 2023 11:47 am

AsharaK je napisao/la:
Majkel je napisao/la:
Neki dan meni i ostalim obrisaste post jer su kritikovali politiku u Klubu, i rekoste iz administracije da se pise na drugoj temi a ne ovdje, a gledam administracija kad je sdp sva ushicena i ovdje pise. Svaka čast

Valter
Kontakt:

pon apr 03, 2023 11:50 am

E hajd da vidimo taj Jug od ove vlade

Grbavica
Kontakt:

pon apr 03, 2023 11:53 am

Dok pare ne legnu mogu mi se svi kurca napusiti.
Nisu jednom obecavali kule i gradove pa posle kurko.
A i ovaj koji je klupsku stranicu iskoristio za politicku reklamu isto mi se moze sageti.

Jaci od ratova, rezima i partija, ili smo ipak malo upali u politicke vode?
Zadnja izmjena: Grbavica, dana/u pon apr 03, 2023 11:53 am, ukupno mijenjano 1 put.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon apr 03, 2023 11:55 am

MiroslavKruzik je napisao/la:
pon apr 03, 2023 11:47 am
AsharaK je napisao/la:

Neki dan meni i ostalim obrisaste post jer su kritikovali politiku u Klubu, i rekoste iz administracije da se pise na drugoj temi a ne ovdje, a gledam administracija kad je sdp sva ushicena i ovdje pise. Svaka čast
Haha ja razumijem da politicki protivnici vode borbe u politickom zivotu, al brate dragi sto na forumu? Brisem vam postove u kojima se prepirete oko politickih pitanja, i brisat cu uvijek. Nisam briso ni postove kad se VLADA FBiH ovde lijepila jer je prolongiran dug za poresku, niti cu brisati postove kad se radi o budzetu i parama. Ja razumijem da ima ljudi kojima je krivo, koji su previse upetljani u politiku kad se Zeljo ogrebe od jedne ili druge strane, pa se raspravljaju jel valja to ili ne, al de brate mili ne provaljuj se. Ako do sad nisi skonto sta sam briso a sta ne, to je tvoj problem.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon apr 03, 2023 11:57 am

Grbavica je napisao/la:
pon apr 03, 2023 11:53 am
Dok pare ne legnu mogu mi se svi kurca napusiti.
Nisu jednom obecavali kule i gradove pa posle kurko.
A i ovaj koji je klupsku stranicu iskoristio za politicku reklamu isto mi se moze sageti.

Jaci od ratova, rezima i partija, ili smo ipak malo upali u politicke vode?
Malo Novalic, malo Tanovic, malo Magoda, sto jest, jest, postali smo maheri u surovanju sa svakim. :rofl1:

MiroslavKruzik

pon apr 03, 2023 12:01 pm

AsharaK je napisao/la:
pet mar 24, 2023 7:12 pm
Imate temu otvorenu za politiku u vezi Zelje, ne znam koliko se puta mora reci da je ovde zabranjeno.

viewtopic.php?f=51&t=1064
Očito u službi raznih potreba i politika kojima dio administracije pripada, očito trenutnoj trojci, onda se tako mijenjaju pravila na forumu. Kada se napise da ne zelimo politiku u klubu, onda nam se pisalo da ima tema otvorena za politiku u vezi Želje i da se tamo piše, a danas ta pravila ne važe.

U redu administracijo, čisto da znamo za ubuduće za koga važe pravila.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon apr 03, 2023 12:05 pm

AsharaK je napisao/la:
Imate temu otvorenu za politiku u vezi Zelje, ne znam koliko se puta mora reci da je ovde zabranjeno.

Očito u službi raznih potreba i politika kojima dio administracije pripada, očito trenutnoj trojci, onda se tako mijenjaju pravila na forumu. Kada se napise da ne zelimo politiku u klubu, onda nam se pisalo da ima tema otvorena za politiku u vezi Želje i da se tamo piše, a danas ta pravila ne važe.

Nemoj tako brate mili, pa de odlucite se ciji sam, nije valjda da sam Balica dzaba branio toliko vremena i brisao sam prozivke koje su bile, ili kad su kolege lijepile linkove Vlade FBiH kad su prolongirane odluke za poreski dug. Mora da administracija sjedi na dvije stolice. :rofl1:

MiroslavKruzik

pon apr 03, 2023 12:10 pm

AsharaK je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:

Nemoj tako brate mili, pa de odlucite se ciji sam, nije valjda da sam Balica dzaba branio toliko vremena i brisao sam prozivke koje su bile, ili kad su kolege lijepile linkove Vlade FBiH kad su prolongirane odluke za poreski dug. Mora da administracija sjedi na dvije stolice. :rofl1:
Asharak nije bitno čiji si, samo se drži onog što je pravilo foruma barem ove teme, ako si rekao da nema politike ovdje na ovoj temi, nego na drugoj vezanoj za politiku, onda se drzi toga. Jer brisao si postove gdje se nije uopste pisalo ni za jedne ni druge, bas suprotno da ne zelimo politiku u Klubu, i ok nek si, ali ispostuj onda i za ubuduce.

Ne moras sjediti na dvije stolice, imas pravo biti politicki opredijeljen,i nemam ja s tim nista, ali kazem ti, rekao si da politike na ovoj temi nema. O tome se radi.

Pozdrav

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon apr 03, 2023 12:18 pm

pon apr 03, 2023 12:10 pm
AsharaK je napisao/la:

Asharak nije bitno čiji si, samo se drži onog što je pravilo foruma barem ove teme, ako si rekao da nema politike ovdje na ovoj temi, nego na drugoj vezanoj za politiku, onda se drzi toga. Jer brisao si postove gdje se nije uopste pisalo ni za jedne ni druge, bas suprotno da ne zelimo politiku u Klubu, i ok nek si, ali ispostuj onda i za ubuduce.

Ne moras sjediti na dvije stolice, imas pravo biti politicki opredijeljen,i nemam ja s tim nista, ali kazem ti, rekao si da politike na ovoj temi nema. O tome se radi.

Pozdrav
Politike gdje se prepirete i hvatate se za vratove ko je ciji, i jel treba neko treba pomoci, prozivanje nekoga na politickoj osnovi itd sam brisao uvijek. Trebate se zahvaliti sto sam vam brisao takve postove jer nije uopste bilo lijepo za oko, sva sreca pa ne vidite obrisane postove. Dvostrukih arsina nema, nikad nisam brisao postove sa prijedlozima za budzet sportskim kolektivima, ili prijedlozima o zakonu sportskih kolektiva ili bilo sta slicno, jer to treba ljudi da vide ili procitaju, niti sam u suprotnom slucaju dopustao da se siri prica na forumu o prozivanju pojedinih ljudi iz struktura kluba na politickoj osnovi. Nismo djeca, valjda se mogu neke stvari razumjeti. I tako je evo vec nekoliko godina na ovom forumu. Druga tema je otvorena bas za takva prozivanja, a sto se tice budzeta, neka sljedece godine bude duplo veci.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], TheBlue i 43 gosta.

Prijava