Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

milanribar
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet mar 10, 2023 8:55 am

Dzezvar je napisao/la:
pet mar 10, 2023 8:50 am
Pisalo se o tome pisalo.....
Džaba, hoće ljudi ime u ekipi...

storm_raider
Kontakt:

pet mar 10, 2023 9:06 am

Dzezvar je napisao/la:
pet mar 10, 2023 8:50 am
Pisalo se o tome pisalo.....
Svasta se nesto pisalo ovdje i upozoravalo, ali dzaba.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

pet mar 10, 2023 9:08 am

Na stranu ponašanje Armina, ali nije ništa slagao, nije on jedini u ekipi koji misli da trener nema pojma, samo je on to rekao a ostali rade i šute.

Ako se ne pronađe neko rješenje do rep. pauze riješiti se i jednog i drugog i unormaliti situaciju u ekipi.

Bojim se samo da se taj sukob ne odrazi na utakmice u Modriči i Gradačcu a moglo bi itekako. Na hajr.
Fear of the Maniacs!

BC1921
Kontakt:

pet mar 10, 2023 9:15 am

Moralo je puci prije ili kasnije, ne moze jedan biti Stilkee, Koskeeee, brao, nema veze idemo dalje, a drugi nemas pojma, eto sto ne igras, e moj glupane, pita o 3 marke...
Ubijas lagano igrace koji su djeca,ostris k.... na njima i onda dovedes bombu u svlacionicu...
Krivina Jug

svraka
Kontakt:

pet mar 10, 2023 9:23 am

Fićo je napisao/la:
pet mar 10, 2023 9:08 am
Na stranu ponašanje Armina, ali nije ništa slagao, nije on jedini u ekipi koji misli da trener nema pojma, samo je on to rekao a ostali rade i šute.

Ako se ne pronađe neko rješenje do rep. pauze riješiti se i jednog i drugog i unormaliti situaciju u ekipi.

Bojim se samo da se taj sukob ne odrazi na utakmice u Modriči i Gradačcu a moglo bi itekako. Na hajr.
Nije slagao nista ako je tako rekao.
Ako planiras dovesti novog trenera, treba i Ari dati posljednju opomenu. Zna sta mu je posao, ako prekrsi dogovor nek i on leti.

Klub iznad svega.
Forza 1921!

Oda majstore!

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

pet mar 10, 2023 9:26 am

Iskoristiti priliku i nabiti s noge na nogu Edisa strucnjaka

SamoNapad
Kontakt:

pet mar 10, 2023 9:27 am

Sad smo naučili da trenerima kao sto je Edis ne treba dovodit igrače sa nekim ozbiljnim kvalitetom. Sa njima ne zna, navikao covjek da se bori bez obzira na fudbalski kapacitet ekipe. Na kraju mozda i mi kao navijači nismo svjesni ali njegovi potezi su govorili da covjek jednostavno i ne zeli neke igrače. Njemu trebaju igrači mentaliteta sličnog njegovom. Nama je problem sto smo u igri za Evropu pa jos se i pojacali. Jednostavno covjek loše "hendla" ovakve situacije.

salle86
Kontakt:

pet mar 10, 2023 9:31 am

svraka je napisao/la:
čet mar 09, 2023 6:18 pm
salle86 je napisao/la:
čet mar 09, 2023 5:32 pm
TheBlue je napisao/la:
sri mar 08, 2023 9:48 pm
Ja stvarno ne znam sta je problem sa Krpicem? Ja koliko znam danas je pogrijesio jednom, kada je davao pas za Santosa.

Lik trci, skace, bori se, hrva, radi presing, ulazi u duele, slomili mu nos danas... sve... i problem je sto ne daje po 2 gola na tekmi... covjek nema lopti... nema...

Kakve je davao golove ranije? 90% njih je na ubacaj, gol iz peterca ili max 10 metara od gola... imao je par lopti od kada je dosao i dao jedan gol... moras mu dati loptu, on ih nema... i eto on je drama los...

Brata mi, ne vjerujem sta citam...
Očito osim treneru, treba nekim i navijačima nacrtati gdje je mjesto na terenu gdje je napadač najkorisniji, gdje je njegovo "mjesto rada"
Nama trebaju golovi. I Dzenis je trcao, borio se, presing radio, slomili mu ruku. ali kritikovan sa razlogom jer nije dao gol, jer nije usao u sansu.
Krpicu treba jos da bude onaj stari, a sam je rekao na predstavljanu da ide sa 300%.
U prvom slucaju kriv Dzenis, u drugom sistem igre i Mulalic, Krpiceva forma nije.

Valjda ce ga povratak Stilica razraditi.
E vidiš totalno si ovde upravu. Ali da bi napadač davao golove mora biti u 16m i dobijati koliko toliko upotrebljive lopte
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

salle86
Kontakt:

pet mar 10, 2023 9:47 am

blueboy je napisao/la:
pet mar 10, 2023 8:51 am
Senad1921 je napisao/la:
pet mar 10, 2023 8:40 am
Ma ne moze Bekric sve sam, das mu vruc krompir u ruke i kazes snadji se. Kako se zavrsio razgovor sa Arom, tako je i sa Mulalicem. Obojica imaju svoju neku viziju, misle da su najpametniji. Malo veci problem je sto ce Aru pratiti par fudbalera, onda imas problem koji je vec pokucao na vrata. Nekoliko fudbalera je vec nezadovoljno, nestrucni stab nema rijesenja, ljudi u upravi trpaju probleme pod tepih... Sacekati ovu pauzu, rijesiti se i Hodzica i SŠ, pokazati da je klub iznad svega.

@plavi kanarinac
Edis ga isprozivo za fizicku spremu i ponasanje, ovaj njemu u svlacionici da nema pojma sa taktikom i da svako nazaduje s njim...
A realno, i jedan i drugi su u pravu za ovo što su rekli jedan drugom.
Haj ako ništa bar se ne lažemo međusobno
🤣🤣🤣
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Dzezvar
Kontakt:

pet mar 10, 2023 9:58 am

Senad1921 je napisao/la:
Ma ne moze Bekric sve sam, das mu vruc krompir u ruke i kazes snadji se. Kako se zavrsio razgovor sa Arom, tako je i sa Mulalicem. Obojica imaju svoju neku viziju, misle da su najpametniji. Malo veci problem je sto ce Aru pratiti par fudbalera, onda imas problem koji je vec pokucao na vrata. Nekoliko fudbalera je vec nezadovoljno, nestrucni stab nema rijesenja, ljudi u upravi trpaju probleme pod tepih... Sacekati ovu pauzu, rijesiti se i Hodzica i SŠ, pokazati da je klub iznad svega.

@plavi kanarinac
Edis ga isprozivo za fizicku spremu i ponasanje, ovaj njemu u svlacionici da nema pojma sa taktikom i da svako nazaduje s njim...
Ti su fudbaleri nezadovoljni odavno i nije ih mali broj.
Ja sam to pokusao ovdje napisati ali vidiio si i sam sta se desilo.
Kacili moje postove po nekakbim FB grupama i prozivali me da nisam clan kluba....🤣🤣🤣🤣
Jbg ljudi nikako da shvate da ja sve sto napisem,napisem sa razlogom....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

S obzirom da je svlačionicu već izgubio, nabiti nogom u guzicu i njega i havere mu, taman da smanjimo prosjek godina u ekipi.

blueboy
Kontakt:

pet mar 10, 2023 9:59 am

salle86 je napisao/la:
pet mar 10, 2023 9:47 am
blueboy je napisao/la:
pet mar 10, 2023 8:51 am
Senad1921 je napisao/la:

@plavi kanarinac
A realno, i jedan i drugi su u pravu za ovo što su rekli jedan drugom.
Haj ako ništa bar se ne lažemo međusobno
🤣🤣🤣
Za dobar odnos, iskrenost na prvom mjestu 😂

Hare79
Kontakt:

pet mar 10, 2023 10:05 am

LARSSON je napisao/la:
pet mar 10, 2023 9:26 am
Iskoristiti priliku i nabiti s noge na nogu Edisa strucnjaka
I Aru zajedno s njim. Očigledno došao da se zajebava, a ako nemaš poštovanje prema treneru, kakav god da je, haj ti na probu u tursku drugu ligu pa se tamo kur..
On da je pametan i ispravan momak došao bi na pripreme a ne bi se zajebavao po Dubajiu, a sad mu smeta što ne igra. Kod mene ga više ne bi zaigrao.

milanribar
Kontakt:

pet mar 10, 2023 10:06 am

Kad ih se pitalo prošle poslusezone niko od igrača nije protiv Edisa bio čak su stali iza njega. Bio je problem zbog njegovih istupa na konferencijama i još nekih odluka. Tad su igrači rekli da je sve super i da im pomaže sa svojom energijom i podrškom. Po meni su tad trebali da kažu ako nešto ima, jer počet iznosit neke stvari kad zaredamo par loših utakmica je kasno.
A mogli su preko Bekrića iznijet sve što imaju, na kraju krajeva on je tu svaki trening.

Fudbaleri su posebna sorta makar kod nas ovo što sam upoznao, ne smijemo se vezati za njih jer nas ponese brzo, zaboravimo interes kluba gledati zbog nekih simpatičnih igrača i zvijezda.
Zadnja izmjena: milanribar, dana/u pet mar 10, 2023 10:10 am, ukupno mijenjano 1 put.

kvalitet
Kontakt:

pet mar 10, 2023 10:09 am

Ne znam detalje za Aru, ali sam siguran da je Edisa davno trebalo skloniti. Jednostavno čovjek nije trener za ekipe koja se bori nešto, makar to bila i Evropa…
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

ISB87
Kontakt:

pet mar 10, 2023 10:10 am

amoah i drljo trebaju startat tekme, ako vec santos nece produzit, a njega uvoditi u drugom na umornu odbranu
MIRZA RASCIC

Z_1921
Kontakt:

pet mar 10, 2023 10:24 am

Senad1921 je napisao/la:
pet mar 10, 2023 8:16 am
Tacno je ovo sto kaze @Milan, Ara pravi i probleme u svlacionici. Ali realno, reko je treneru ono sto svi misle a sute...
Pa nek ide pic.ka u Arsenal onda da mu Arteta trener bude ako mu ovaj ne odgovara.

BC1921
Kontakt:

pet mar 10, 2023 10:26 am

Dzezvar je napisao/la:
Senad1921 je napisao/la:

@plavi kanarinac
Ti su fudbaleri nezadovoljni odavno i nije ih mali broj.
Ja sam to pokusao ovdje napisati ali vidiio si i sam sta se desilo.
Kacili moje postove po nekakbim FB grupama i prozivali me da nisam clan kluba....🤣🤣🤣🤣
Jbg ljudi nikako da shvate da ja sve sto napisem,napisem sa razlogom....

Ma znam brate, nek masu usima. Ja napisao za Santosa i sta je problem, par indijanaca ovdje orgijalo, imali ljudi info iz prve ruke bla bla bla, Nedo insajder bla bla bla...
Ma pusti muljatore, dok pokusavaju ispasti pameti samo klub trpi i na kraju ce samo on ispastati...
Krivina Jug

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

pet mar 10, 2023 10:50 am

Kako se uvijek vrati na svoje, kako je trener radio pokojnom Odi iza leđa, tako sad pojedini igrači rade njemu.

Baš kako je Zoka (Kokot) napisao na zvaničnoj nakon utakmice u Zenici, trebao si slušati Odu sine. :palacgore:
Fear of the Maniacs!

Dzezvar
Kontakt:

pet mar 10, 2023 11:00 am

Najbezbolnije rijesenje ako dodje do neke eskalacije odnosa struka-igraci,je ostaviti alihodzica radi licence a dati Bekricu da vodi ekipu do kraja prvenstva.
Igraci mu vjeruju i ne sumnjam da ga nece ispostovati.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Trenutno korisnika/ca: ponosannavas, Refa1921 i 45 gostiju.

Prijava