Džaba, hoće ljudi ime u ekipi...
Svasta se nesto pisalo ovdje i upozoravalo, ali dzaba.
Nije slagao nista ako je tako rekao.Fićo je napisao/la: ↑pet mar 10, 2023 9:08 amNa stranu ponašanje Armina, ali nije ništa slagao, nije on jedini u ekipi koji misli da trener nema pojma, samo je on to rekao a ostali rade i šute.
Ako se ne pronađe neko rješenje do rep. pauze riješiti se i jednog i drugog i unormaliti situaciju u ekipi.
Bojim se samo da se taj sukob ne odrazi na utakmice u Modriči i Gradačcu a moglo bi itekako. Na hajr.
E vidiš totalno si ovde upravu. Ali da bi napadač davao golove mora biti u 16m i dobijati koliko toliko upotrebljive loptesvraka je napisao/la: ↑čet mar 09, 2023 6:18 pmNama trebaju golovi. I Dzenis je trcao, borio se, presing radio, slomili mu ruku. ali kritikovan sa razlogom jer nije dao gol, jer nije usao u sansu.salle86 je napisao/la: ↑čet mar 09, 2023 5:32 pmOčito osim treneru, treba nekim i navijačima nacrtati gdje je mjesto na terenu gdje je napadač najkorisniji, gdje je njegovo "mjesto rada"TheBlue je napisao/la: ↑sri mar 08, 2023 9:48 pmJa stvarno ne znam sta je problem sa Krpicem? Ja koliko znam danas je pogrijesio jednom, kada je davao pas za Santosa.
Lik trci, skace, bori se, hrva, radi presing, ulazi u duele, slomili mu nos danas... sve... i problem je sto ne daje po 2 gola na tekmi... covjek nema lopti... nema...
Kakve je davao golove ranije? 90% njih je na ubacaj, gol iz peterca ili max 10 metara od gola... imao je par lopti od kada je dosao i dao jedan gol... moras mu dati loptu, on ih nema... i eto on je drama los...
Brata mi, ne vjerujem sta citam...
Krpicu treba jos da bude onaj stari, a sam je rekao na predstavljanu da ide sa 300%.
U prvom slucaju kriv Dzenis, u drugom sistem igre i Mulalic, Krpiceva forma nije.
Valjda ce ga povratak Stilica razraditi.
Haj ako ništa bar se ne lažemo međusobnoblueboy je napisao/la: ↑pet mar 10, 2023 8:51 amA realno, i jedan i drugi su u pravu za ovo što su rekli jedan drugom.Senad1921 je napisao/la: ↑pet mar 10, 2023 8:40 amMa ne moze Bekric sve sam, das mu vruc krompir u ruke i kazes snadji se. Kako se zavrsio razgovor sa Arom, tako je i sa Mulalicem. Obojica imaju svoju neku viziju, misle da su najpametniji. Malo veci problem je sto ce Aru pratiti par fudbalera, onda imas problem koji je vec pokucao na vrata. Nekoliko fudbalera je vec nezadovoljno, nestrucni stab nema rijesenja, ljudi u upravi trpaju probleme pod tepih... Sacekati ovu pauzu, rijesiti se i Hodzica i SŠ, pokazati da je klub iznad svega.
@plavi kanarinac
Edis ga isprozivo za fizicku spremu i ponasanje, ovaj njemu u svlacionici da nema pojma sa taktikom i da svako nazaduje s njim...
Ti su fudbaleri nezadovoljni odavno i nije ih mali broj.Senad1921 je napisao/la: ↑pet mar 10, 2023 8:40 amMa ne moze Bekric sve sam, das mu vruc krompir u ruke i kazes snadji se. Kako se zavrsio razgovor sa Arom, tako je i sa Mulalicem. Obojica imaju svoju neku viziju, misle da su najpametniji. Malo veci problem je sto ce Aru pratiti par fudbalera, onda imas problem koji je vec pokucao na vrata. Nekoliko fudbalera je vec nezadovoljno, nestrucni stab nema rijesenja, ljudi u upravi trpaju probleme pod tepih... Sacekati ovu pauzu, rijesiti se i Hodzica i SŠ, pokazati da je klub iznad svega.
@plavi kanarinac
Edis ga isprozivo za fizicku spremu i ponasanje, ovaj njemu u svlacionici da nema pojma sa taktikom i da svako nazaduje s njim...
Za dobar odnos, iskrenost na prvom mjestusalle86 je napisao/la: ↑pet mar 10, 2023 9:47 amHaj ako ništa bar se ne lažemo međusobnoblueboy je napisao/la: ↑pet mar 10, 2023 8:51 amA realno, i jedan i drugi su u pravu za ovo što su rekli jedan drugom.Senad1921 je napisao/la: ↑pet mar 10, 2023 8:40 amMa ne moze Bekric sve sam, das mu vruc krompir u ruke i kazes snadji se. Kako se zavrsio razgovor sa Arom, tako je i sa Mulalicem. Obojica imaju svoju neku viziju, misle da su najpametniji. Malo veci problem je sto ce Aru pratiti par fudbalera, onda imas problem koji je vec pokucao na vrata. Nekoliko fudbalera je vec nezadovoljno, nestrucni stab nema rijesenja, ljudi u upravi trpaju probleme pod tepih... Sacekati ovu pauzu, rijesiti se i Hodzica i SŠ, pokazati da je klub iznad svega.
@plavi kanarinac
![]()
I Aru zajedno s njim. Očigledno došao da se zajebava, a ako nemaš poštovanje prema treneru, kakav god da je, haj ti na probu u tursku drugu ligu pa se tamo kur..
Dzezvar je napisao/la: ↑pet mar 10, 2023 9:58 amTi su fudbaleri nezadovoljni odavno i nije ih mali broj.Senad1921 je napisao/la: ↑pet mar 10, 2023 8:40 amMa ne moze Bekric sve sam, das mu vruc krompir u ruke i kazes snadji se. Kako se zavrsio razgovor sa Arom, tako je i sa Mulalicem. Obojica imaju svoju neku viziju, misle da su najpametniji. Malo veci problem je sto ce Aru pratiti par fudbalera, onda imas problem koji je vec pokucao na vrata. Nekoliko fudbalera je vec nezadovoljno, nestrucni stab nema rijesenja, ljudi u upravi trpaju probleme pod tepih... Sacekati ovu pauzu, rijesiti se i Hodzica i SŠ, pokazati da je klub iznad svega.
@plavi kanarinac
Ja sam to pokusao ovdje napisati ali vidiio si i sam sta se desilo.
Kacili moje postove po nekakbim FB grupama i prozivali me da nisam clan kluba....
Jbg ljudi nikako da shvate da ja sve sto napisem,napisem sa razlogom....