To ti je kao da imas kucu koja prokisnjava, puna je vlage, nema grijanja i ti hoces da sredis terasu i rostilj da bi djeca imala gdje da jedu.blueboy je napisao/la:Evo kažeš Zrinjski i Sarajevo. Sarajevo smo vidjeli, ako su im ovo pojačanja, onda su se pojačali, što bi rekao jedan stručnjak. Helem, znači da bi trebali biti u stanju izboriti Evropu.santakuruz je napisao/la: ↑čet mar 09, 2023 5:54 pmZrinjski i Sarajevo imaju dosta jacu ekipu od nas. Nemamo bolju ekipu od Sirokog, Veleza, mozda cak i Borca. Pravo pitanje je od koliko klubova smo organizovaniji, finansijski stabilniji. Mi ne rjesavamo rezultatsku krizu pa da nam treba novi trener. Mi rjesavamo opstanak kluba. Tu ipak ima puno prioritetnijih stvari od trenere. Da li je Mulalic trener za Zelju? Nije. Kao sto pola igrackog kadra nije za Zelju. Kao sto klub nije ni blizu Zeljinog renomea.Sulevelicanstveni je napisao/la: Mozes li mi nabrojati koliko ekipa ima bolje igrace od nas?
Sent from my SM-A515F using Tapatalk
Kažeš rješavamo opstanak kluba. Znači da bi nam za opstanak kluba valjalo par stotina hiljada maraka od izlaska u Evropu. Znači da je ipak prioritetan dobar trener, da bi izašao u Evropu i pomogao opstanku kluba. Vrlo jednostavno.
Sent from my SM-A515F using Tapatalk