Lendric je pod mulalicem dao 20 golovacipiripi je napisao/la: ↑sri mar 08, 2023 8:12 pmGdje ce imati osjecaj. Covjek je cijelu svoju karijeru igrao stopera, nikad centra nije presao, nikad nije ucestvovao u kreiranju napada covjek je kao fudbaler bio ogranicen na maksimalno 30 metara od gola.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑sri mar 08, 2023 8:00 pmApsolutno, Mulalić nema osjećaj za napadača i kako ga uklopiti u sistem igre koji mu odgovara.ubaceni element je napisao/la: ↑sri mar 08, 2023 7:55 pmPogledajte Haskicev ucinak pod Dudicem, Amarom, i sad pod Jusufbegovicem. Tu se negdje krije i odgovor na temu Sulejman Krpic.
Sve ovo vazi i za njegove pomocnike
Kada ode Mulalic vratit ce mu se i skok igra i osvajanje duela kao sto prije radio ili covjek nije u formu usao ipak?MiroslavKruzik je napisao/la: ↑sri mar 08, 2023 8:00 pmApsolutno, Mulalić nema osjećaj za napadača i kako ga uklopiti u sistem igre koji mu odgovara.ubaceni element je napisao/la: ↑sri mar 08, 2023 7:55 pmPogledajte Haskicev ucinak pod Dudicem, Amarom, i sad pod Jusufbegovicem. Tu se negdje krije i odgovor na temu Sulejman Krpic.
Moguce da jesu, imaju uigranu ekipu, malo je osvjezili, i vjerovatno jos jednom uboli sa trenerom, Rendulic nije bio toliko dobar kao Jakirovic u Gorici, ali je cesto u karijeri znao da skine skalp Dinamu, Hajduku i Rijeci, i sa losijom ekipom nego je to bila Jakroviceva GoricaVeteran1965 je napisao/la: ↑sri mar 08, 2023 8:26 pmDoveli su onog Albanca, 250k eura odštete platili, ne znam ima li još minute odigrane. Prejaki su. Meni izgledaju moćnije nego sa Jakirevićem.
Da ponovimo Siroki
Beću na beka, ne može gori biti nego što je u vezi.
Mozemo li kakvu akciju u toku meča napraviti, 3 pasa povezati, smisleno odigrati
Rendulić je nastavio gdje je Jakirovic stao...prejaki su za nasu ligu i opet nasli dobrog trenera...kako sam cuo on je dosao na preporuku JakirovicaSimply Blue je napisao/la: ↑sri mar 08, 2023 8:48 pmMoguce da jesu, imaju uigranu ekipu, malo je osvjezili, i vjerovatno jos jednom uboli sa trenerom, Rendulic nije bio toliko dobar kao Jakirovic u Gorici, ali je cesto u karijeri znao da skine skalp Dinamu, Hajduku i Rijeci, i sa losijom ekipom nego je to bila Jakroviceva GoricaVeteran1965 je napisao/la: ↑sri mar 08, 2023 8:26 pmDoveli su onog Albanca, 250k eura odštete platili, ne znam ima li još minute odigrane. Prejaki su. Meni izgledaju moćnije nego sa Jakirevićem.
Pisao sam i ja na pocetku polusezone da ce im trebati vremena, pogotovo Ari. Ali evo izgleda do Mulalica je.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sri mar 08, 2023 9:07 pmJe.bo majku ovo tacno treba svakih par dana maljem u glavu udarati sve dok se neko ne zapita sto!??
Sad se prozivaju Krpic i Ara i kako ne igraju dobro, a likovi dosli bez priprema i odmah daj da igraju.Prije toga, kad se spominjao njihov dolazak, 99% foruma pise daaaaaajjjjj ihhhh, hoceee li viseee potpisaaatiii, koliko para traze/ne traze itd., ma samo ih daajjj!! Nisu bitne ni pripreme, ni njihova neigranja od ranije, samo ih daajj!!
I onda ljudi dodju naravno nespremni, van svake takmicarske forme i ne igraju kako treba.Ne zato sto ne znaju, vec zato sto im TREBA vremena da udju u formu, jer ne mozes nespreman ni protiv amatera, a kamo li protiv profesionalaca kakvi god oni bili.E tu je stvar sto ne igraju dobro i sto smo mi NEOZBILJAN klub, a Boga mi i navijaci, kojima su pripreme nebitne.Sve dok ne skontate da od "pojacanja" koji dodju nakon priprema nema nista, ovo ce nam se i desavati.Milion je takvih igracica po ovoj ligi koji cijeli prelazni rok satro traze ino angazman, pa onda potpisuju za nase klubove kad pripreme prodju.Klasicni amaterizam.
Do Dine Pekića je vjerovatno što mi se povraća kako izgledamo na terenu.svraka je napisao/la: ↑sri mar 08, 2023 9:14 pmPisao sam i ja na pocetku polusezone da ce im trebati vremena, pogotovo Ari. Ali evo izgleda do Mulalica je.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sri mar 08, 2023 9:07 pmJe.bo majku ovo tacno treba svakih par dana maljem u glavu udarati sve dok se neko ne zapita sto!??
Sad se prozivaju Krpic i Ara i kako ne igraju dobro, a likovi dosli bez priprema i odmah daj da igraju.Prije toga, kad se spominjao njihov dolazak, 99% foruma pise daaaaaajjjjj ihhhh, hoceee li viseee potpisaaatiii, koliko para traze/ne traze itd., ma samo ih daajjj!! Nisu bitne ni pripreme, ni njihova neigranja od ranije, samo ih daajj!!
I onda ljudi dodju naravno nespremni, van svake takmicarske forme i ne igraju kako treba.Ne zato sto ne znaju, vec zato sto im TREBA vremena da udju u formu, jer ne mozes nespreman ni protiv amatera, a kamo li protiv profesionalaca kakvi god oni bili.E tu je stvar sto ne igraju dobro i sto smo mi NEOZBILJAN klub, a Boga mi i navijaci, kojima su pripreme nebitne.Sve dok ne skontate da od "pojacanja" koji dodju nakon priprema nema nista, ovo ce nam se i desavati.Milion je takvih igracica po ovoj ligi koji cijeli prelazni rok satro traze ino angazman, pa onda potpisuju za nase klubove kad pripreme prodju.Klasicni amaterizam.
Ja ne kazem da Edis nije kriv sto nemamo igru. Ali je smijesno citati da je Edis kriv za Krpicevu formu. Dobro je sa uzimamo bodove dok nisu u formi.blueboy je napisao/la: ↑sri mar 08, 2023 9:18 pmDo Dine Pekića je vjerovatno što mi se povraća kako izgledamo na terenu.svraka je napisao/la: ↑sri mar 08, 2023 9:14 pmPisao sam i ja na pocetku polusezone da ce im trebati vremena, pogotovo Ari. Ali evo izgleda do Mulalica je.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sri mar 08, 2023 9:07 pmJe.bo majku ovo tacno treba svakih par dana maljem u glavu udarati sve dok se neko ne zapita sto!??