Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

blueboy
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri mar 08, 2023 7:24 pm

Veteran1965 je napisao/la:
sri mar 08, 2023 7:17 pm
Jbt možete li prihvatiti da je Krpić došao iz Australije gdje je pola ljeta i gdje su temperature +35? I očekujemo da se prilagodi u 10 dana? fakat smo nerealni i veze nemamo kolektivno.
Joj tebe buraz, ko da lik nikad nije bio ovdje i nije vidio snijeg u životu. Đoković ode u Australiju na +40 u januaru i hladno osvaja AO svake godine. Te nismo bili u Antaliji, te ovo, te ono...evo ide Sarajevo u Antaliju, i sad su bili skoro mjesec, ali ih vodi neznalica i mogu se na Mjesecu pripremati, to neće ličiti ni na šta.

Sulevelicanstveni
Kontakt:

Odlican igrac je ovaj Kis iz Zrinjskog. Velezu puse u odbrani.

Bozidar Radosevic
Kontakt:

sri mar 08, 2023 7:25 pm

santakuruz je napisao/la:
sri mar 08, 2023 7:09 pm
blueboy je napisao/la:
sri mar 08, 2023 5:50 pm
Samo je razlika sto su kod nas trener i igraci otprilike u istom rangu. Puno bolji trener od Mulalica ne bi mogao nesto vise uraditi sa ovim igrackim kadrom, bilo bi to mozda 4-5 bodova vise u najboljem slucaju. Oni imaju igracki kadar koji je realno bolji od naseg 20-30%. Mi imamo rezultate koji su u skladu sa nasim igrackim kadrom i sposobnostima naseg steucnog staba dok su oni s obzirom na ulaganja debelo podbacili. .

Sent from my SM-A515F using Tapatalk
Može to izgledati mnogo bolje ali s boljim vođenjem s klupe. Prije dvije godine si isto imao npr. Štilića i Krpića, pa si dosta boljoj ekipi Sarajeva nego što je ova dao pet komada na Grbavici i tri na Koševu. Ali si imao trenera koji je, koliko god ga je ne mogu smisliti, znao izvući najbolje iz Krpića, dok ovaj to evidentno ne zna.
Krpic je tad bio bolji nego sto je sad. Stilic je bio drasticno bolji nego sad. Ko su bili ostali igraci i koliko su bili bolji od ovih? Mi sad imamo 5 igraca u prvih 11 koji su ranga Posusja, Leotara, Sloge.

U pet deka je to. Vezni red nam je bio kao granit, Bojo, Dado i Alispahic. Ali bekovi su tad bili kriminalni, vjerovatno i najgori u citavoj ligi. Lijevo Pavic, desno Stanic. Krilo jedno bio Veseli, drugo Zec. Koliko god da je Zec svemir za ove, toliko je Veseli bio smece. Stoperi nam bili Sipa i Kemo Osmankovic. Golman nam bio Eric.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

sri mar 08, 2023 7:25 pm

Al se muči ovaj Zrinjski, Edis ih nadigrao

blueboy
Kontakt:

sri mar 08, 2023 7:26 pm

sri mar 08, 2023 7:09 pm
blueboy je napisao/la:
sri mar 08, 2023 5:50 pm
Samo je razlika sto su kod nas trener i igraci otprilike u istom rangu. Puno bolji trener od Mulalica ne bi mogao nesto vise uraditi sa ovim igrackim kadrom, bilo bi to mozda 4-5 bodova vise u najboljem slucaju. Oni imaju igracki kadar koji je realno bolji od naseg 20-30%. Mi imamo rezultate koji su u skladu sa nasim igrackim kadrom i sposobnostima naseg steucnog staba dok su oni s obzirom na ulaganja debelo podbacili. .

Može to izgledati mnogo bolje ali s boljim vođenjem s klupe. Prije dvije godine si isto imao npr. Štilića i Krpića, pa si dosta boljoj ekipi Sarajeva nego što je ova dao pet komada na Grbavici i tri na Koševu. Ali si imao trenera koji je, koliko god ga je ne mogu smisliti, znao izvući najbolje iz Krpića, dok ovaj to evidentno ne zna.
Krpic je tad bio bolji nego sto je sad. Stilic je bio drasticno bolji nego sad. Ko su bili ostali igraci i koliko su bili bolji od ovih? Mi sad imamo 5 igraca u prvih 11 koji su ranga Posusja, Leotara, Sloge.

Krpić je imao samo boljeg trenera koji je iz njega znao izvući maksimum. I da ponovim, igrali smo protiv MNOGO boljeg Sarajeva, koje je imalo MNOGO boljeg trenera nego što je sad slučaj.

exbabilon
Kontakt:

sri mar 08, 2023 7:28 pm

Najgori dio je to što smo mi na proljeće slabiji nego jesenas. Daj pripreme, daj pojačaj napad, novog beka nam daj i mi suma sumarum tanki i nikakvi. I nije ovo zbog ništa-ništa od danas, nego što mi evo pet utakmica ništa ne igramo. Falio Hodžić, fali Štila, sve stoji, ali nama je i odbrana slabija, nesigurnija, krila bezopasna, napadači odsječeni, Dženis bude igrač utakmice, halo, Dženis...

Kad bi makar čajnoslu uzeli Slogu i prošli u Kupu pa da pauzu iskoristimo da se malo dozovemo... puno je 11 kola da mi čuvamo nekoliko bodova prednosti nad pratiocima.

Veteran1965
Kontakt:

sri mar 08, 2023 7:39 pm

blueboy je napisao/la:
Jbt možete li prihvatiti da je Krpić došao iz Australije gdje je pola ljeta i gdje su temperature +35? I očekujemo da se prilagodi u 10 dana? fakat smo nerealni i veze nemamo kolektivno.
Joj tebe buraz, ko da lik nikad nije bio ovdje i nije vidio snijeg u životu. Đoković ode u Australiju na +40 u januaru i hladno osvaja AO svake godine. Te nismo bili u Antaliji, te ovo, te ono...evo ide Sarajevo u Antaliju, i sad su bili skoro mjesec, ali ih vodi neznalica i mogu se na Mjesecu pripremati, to neće ličiti ni na šta.
Jeste samo što ode u Australiju iz Dubajia, a i kada je u Europi ne igra vani. Ali nebitno.
Gledam tekmu u Mostaru, nama je velež koa zajeban, a tek protiv ovih vidiš kako su tanki. Zrinjski prejak.
Samo 5% i ni stolice više!!!!

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri mar 08, 2023 7:44 pm

Je li fakat neko misli da mi mozemo uzeti kup pored ovakvog Zrinjskog.
Mi smo nakon pauze i priprema gori nego sto smo bili, a imamo kvalitetniji igracki kadar.
Treba se fokusirati na ligi, kup zanemariti.
Potrosit ce Edis ekipu i na kraju cemo ispusiti evropu
Alea iacta est!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri mar 08, 2023 7:45 pm

Dobar je ovo rezultat za nas, jos da remiziraju za vikend sa konama i mi dobijemo bit ce top. Ne vidim kako moze neko Zrinjskom uzet kup.
Željezničar ante portas !

svraka
Kontakt:

sri mar 08, 2023 7:48 pm

AsharaK je napisao/la:
Dobar je ovo rezultat za nas, jos da remiziraju za vikend sa konama i mi dobijemo bit ce top. Ne vidim kako moze neko Zrinjskom uzet kup.
Treba onda ispasti u Gradačcu odmah, posvetit se 4. mjestu.
Forza 1921!

Oda majstore!

Gola
Kontakt:

sri mar 08, 2023 7:51 pm

Ne znam kad sam zadnji put gledao losiju utakmicu.
Kao sto neko na zvanicnoj napisa, treba i jednima i drugima oduzeti po bod.
"Mi smo igrali da pobijedimo."
Sutevi u okvir gola 0
U BiH je fudbal igra u kojoj je uvijek Željo šampion.

ubaceni element
Kontakt:

sri mar 08, 2023 7:55 pm

Pogledajte Haskicev ucinak pod Dudicem, Amarom, i sad pod Jusufbegovicem. Tu se negdje krije i odgovor na temu Sulejman Krpic.

Dzezvar
Kontakt:

sri mar 08, 2023 7:58 pm

I sta kaze
U zenici odmorio sam ja.....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

MiroslavKruzik

sri mar 08, 2023 8:00 pm

ubaceni element je napisao/la:
Pogledajte Haskicev ucinak pod Dudicem, Amarom, i sad pod Jusufbegovicem. Tu se negdje krije i odgovor na temu Sulejman Krpic.
Apsolutno, Mulalić nema osjećaj za napadača i kako ga uklopiti u sistem igre koji mu odgovara.

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

sri mar 08, 2023 8:01 pm

Loša utakmica, i sa jedne i sa druge strane. 0:0 je realan rezultat s obzirom na stanje na terenu.

Naredno kolo je po meni ključno.

Izgleda da je upitno igranje utakmice u Gradačcu!?
Fear of the Maniacs!

neroazzuro
Kontakt:

sri mar 08, 2023 8:04 pm

Ljudi, jel neko plaćao članarinu putem službene web stranice? Jel sigurno to zbog kartice?

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri mar 08, 2023 8:06 pm

Btw mi smo za Jaganjca uzeli najmanje 40-50k ojri
Željezničar ante portas !

Valter
Kontakt:

sri mar 08, 2023 8:11 pm

svraka je napisao/la:
sri mar 08, 2023 7:48 pm
AsharaK je napisao/la:
Treba onda ispasti u Gradačcu odmah, posvetit se 4. mjestu.
U polufinalu prolazimo Zrinjski, u finalu gubimo od Tuzle. Idu prva tri u Europu.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri mar 08, 2023 8:12 pm

MiroslavKruzik je napisao/la:
sri mar 08, 2023 8:00 pm
ubaceni element je napisao/la:
Apsolutno, Mulalić nema osjećaj za napadača i kako ga uklopiti u sistem igre koji mu odgovara.
Gdje ce imati osjecaj. Covjek je cijelu svoju karijeru igrao stopera, nikad centra nije presao, nikad nije ucestvovao u kreiranju napada covjek je kao fudbaler bio ogranicen na maksimalno 30 metara od gola.
Sve ovo vazi i za njegove pomocnike
Alea iacta est!

blueboy
Kontakt:

sri mar 08, 2023 8:13 pm

sri mar 08, 2023 7:39 pm
blueboy je napisao/la:
Jeste samo što ode u Australiju iz Dubajia, a i kada je u Europi ne igra vani. Ali nebitno.
Gledam tekmu u Mostaru, nama je velež koa zajeban, a tek protiv ovih vidiš kako su tanki. Zrinjski prejak.
Zrinjski je druga dimenzija za sve. Kakva lakoća u igri. Bilbija ulazi 20 minuta do kraja, ljudi već riješili tekmu s pola snage.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 42 gosta.

Prijava