Jesi dušman
Hahahahahha je l' to najbolji mogući izgovor za opravdanje ove neznalice koja se i školovala za trenersku licencu, uz to i dobro plaćena na mjestu šefa stručnog štaba?
Pa vala ako mislis da možeš bolje u klub, al ponesi i lopatu usputMiroslavKruzik je napisao/la: ↑uto feb 28, 2023 6:55 pmHahahahahha je l' to najbolji mogući izgovor za opravdanje ove neznalice koja se i školovala za trenersku licencu, uz to i dobro plaćena na mjestu šefa stručnog štaba?
Ako mislite da se teren može bolje održavati, očistiti, pripremiti za meč, kupite mašine i odnesite u Klub, ako mislite da možete bolje pravac u klub prijavite se za ŠSŠ, ako mislite ovo, ako mislite ono hahahaha
DOKLE VIŠE S TIM JADNIM IZGOVORIMA?
Da se ovako razmišljalo nikada se ne bi izgradio ni istok, ni teren, ni bilo kakav napredak u Klubu, jer bi ostalo ako mislite da možete, to i zamišljajte...
Zaboravljaš da je trener pod ugovorom i niko ga ne može otići i zamijeniti bez da to on sam shvati da je vrijeme za raskid ugovora. Ne obmanjujte navijače!
Isto sam primjetio, primi onu jednu visoku loptu, zalijepi mu se za nogu, ja se frapiroJacksparrow je napisao/la:Krizevac fino igra okrenut ledjima, MALO me podjesjeca na Dzeku u tom segmentu.
Providni ste više sav nerad pravdate sa, ako misliš da može bolje u klub, može više i mora bolje, dosta više alibija. Čudne se stvari dešavaju oko klubu izgleda da imamo opet "spasioce" samk u drugom pakovanju.LARSSON je napisao/la: ↑uto feb 28, 2023 6:57 pmPa vala ako mislis da možeš bolje u klub, al ponesi i lopatu usputMiroslavKruzik je napisao/la: ↑uto feb 28, 2023 6:55 pmHahahahahha je l' to najbolji mogući izgovor za opravdanje ove neznalice koja se i školovala za trenersku licencu, uz to i dobro plaćena na mjestu šefa stručnog štaba?
Ako mislite da se teren može bolje održavati, očistiti, pripremiti za meč, kupite mašine i odnesite u Klub, ako mislite da možete bolje pravac u klub prijavite se za ŠSŠ, ako mislite ovo, ako mislite ono hahahaha
Da se ovako razmišljalo nikada se ne bi izgradio ni istok, ni teren, ni bilo kakav napredak u Klubu, jer bi ostalo ako mislite da možete, to i zamišljajte...
Zaboravljaš da je trener pod ugovorom i niko ga ne može otići i zamijeniti bez da to on sam shvati da je vrijeme za raskid ugovora. Ne obmanjujte navijače!![]()
E jebi ga drug, ako nisi skontao da je zajebancijaSky1 je napisao/la: ↑uto feb 28, 2023 7:05 pmProvidni ste više sav nerad pravdate sa, ako misliš da može bolje u klub, može više i mora bolje, dosta više alibija. Čudne se stvari dešavaju oko klubu izgleda da imamo opet "spasioce" samk u drugom pakovanju.LARSSON je napisao/la: ↑uto feb 28, 2023 6:57 pmPa vala ako mislis da možeš bolje u klub, al ponesi i lopatu usputMiroslavKruzik je napisao/la: ↑uto feb 28, 2023 6:55 pm
Hahahahahha je l' to najbolji mogući izgovor za opravdanje ove neznalice koja se i školovala za trenersku licencu, uz to i dobro plaćena na mjestu šefa stručnog štaba?
Zaboravljaš da je trener pod ugovorom i niko ga ne može otići i zamijeniti bez da to on sam shvati da je vrijeme za raskid ugovora. Ne obmanjujte navijače!![]()