Ali evo ovdje je 90% raje znalo da će upravo ovako to izgledati, ne znam samo čemu se čudimo. Je li neko očekivao da ćemo povezati nekad tri pobjede s njim na klupi? Ne vjerujem.
Kasni teletext, uhvati negdje internetValter je napisao/la: ↑sub feb 25, 2023 3:17 pmPrije svega Edise da ti zahvalim što si mi omugučio da aBd naredne vikende provodim više na vikendici i u prirodi, jer sam sve to ranije morao planirati u skladu sa terminima naših utakmicama. Hvala ti i za ovaj utorak, lijepo provjerim na kraju utakmice na teletextu rezultat utakmice, ako pobjedimo drago mi je, ako ne biće bolje drugi put. Komentarisati igru pojedinaca dok si ti tu je glupo. Za koju utakmicu i Drljo će biti jednako loš.
I šta kažu, došao kad niko nije htjeo, ko biva voli Želju. Ako voli, neka da otkaz, bez plačanja ikakve odštete od strane kluba. Al što bi, eto Zvijezde i može biti pobjedimo pa ko fol opet dobro.
Sleti orao na vrh visoke planine, kad tamo puž.
To prvo je kad nasim igracima objasnjavaju sta ocekuju od njih na tekmi, a zamisli kako je kad treba Amoahu i Santosu objasniti sta da igraju.
Evo ga!!!! E svaka ti cast!! Nek si ti nama sa stafiona rekao ko je pravi navijac!!!
Moscanica brate , Moscanica.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub feb 25, 2023 3:27 pmKrivi su svi. I igrači i trener i uprava koja je završila ovakve pripreme.
Daj nek je besplatno, pa kako god.
Stupćanica ima bolje pripreme od Želje.
Nije sa stadion evo setam sa istog i pisem. Ti nemas pravo glasa jer ni na nas stadion ne dolazis, a gostujuci su ti misaona imenica.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sub feb 25, 2023 3:28 pmEvo ga!!!! E svaka ti cast!! Nek si ti nama sa stafiona rekao ko je pravi navijac!!!
Naprijeed Edisee!!![]()
![]()
Ja bih bio siguran da je ovo Edis lično da nisam sigurniji u to da se Edis jedva zna potpisati i da nije u stanju ovo napisati.
Podrska Zeljeznicaru a Edisu qrcina u zvalje papanske lazljive.
Od te dandare gubiš dodir sa realnošću, dozovi se
Zamislim da Hare ponovi idto ono sto je rekao koji minut prije pred novinarom i ako je rezultat povoljan kaze: samo nastavite, a ako je negativan, kaze: sad nemojte tako vec obratno sve