Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

volimtezeljo
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jan 20, 2023 8:26 am

milanribar je napisao/la:
pet jan 20, 2023 8:14 am
Skupština je održana, do pola noći je trajala. Neko kaže šta raspravljaju toliko, vjerujte ja bi volio da sam taj lik i da ne znam sve šta se dešava u klubu i sa kojim se preprekama susreću i razočarenjima.
Bilo je govora o mnogim stvarima koje su se i ovdje potencirale, od komunikacije sa navijačima oko nekih pitanja do naravno najteže teme strateškog partnera i budućnosti kluba.

Iskreno me iznenadilo izlaganje predsjednika Nadzornog odbora koji je jako kritički i s pravom neoptimistično nastupio, a mislim da je to i trebalo svima da shvatimo da se više nikad ne dovedemo u situaciju da se čeka zadnji momenat za nešto.

Moram reći da me iznenadilo isto tako da se ponovo vrše pritisci od strane istih ljudi iz 2018. na članove skupštine, da se zove i da tvrde kako oni imaju neke svoje ljude opet i svoja rješenja. Čak je imenovan lik iz famozne strukture kluba koji je zvao članove skupštine.

Ne bi iznosio detalje jer će biti objavljeno jedno realno saopštenje prema navijačima bez uvijanja i uljepšavanja, a ništa vam neće značiti ako ja ovdje napišem prije toga.

Nemojte pogrešno shvatiti al mislim da je bolje što se nije najavila ova skupština, potreban je mir bez novinara i nekih bombastičnih naslova, ništa dobro za klub to ne bi donijelo i ništa ne bi promijenilo.
Jel se odustalo od Eldina

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet jan 20, 2023 9:28 am

Skupština je održana, do pola noći je trajala. Neko kaže šta raspravljaju toliko, vjerujte ja bi volio da sam taj lik i da ne znam sve šta se dešava u klubu i sa kojim se preprekama susreću i razočarenjima.
Bilo je govora o mnogim stvarima koje su se i ovdje potencirale, od komunikacije sa navijačima oko nekih pitanja do naravno najteže teme strateškog partnera i budućnosti kluba.

Iskreno me iznenadilo izlaganje predsjednika Nadzornog odbora koji je jako kritički i s pravom neoptimistično nastupio, a mislim da je to i trebalo svima da shvatimo da se više nikad ne dovedemo u situaciju da se čeka zadnji momenat za nešto.

Moram reći da me iznenadilo isto tako da se ponovo vrše pritisci od strane istih ljudi iz 2018. na članove skupštine, da se zove i da tvrde kako oni imaju neke svoje ljude opet i svoja rješenja. Čak je imenovan lik iz famozne strukture kluba koji je zvao članove skupštine.

Ne bi iznosio detalje jer će biti objavljeno jedno realno saopštenje prema navijačima bez uvijanja i uljepšavanja, a ništa vam neće značiti ako ja ovdje napišem prije toga.

Nemojte pogrešno shvatiti al mislim da je bolje što se nije najavila ova skupština, potreban je mir bez novinara i nekih bombastičnih naslova, ništa dobro za klub to ne bi donijelo i ništa ne bi promijenilo.
Hvala ti na informacijama...
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

Leon_Professional
Kontakt:

pet jan 20, 2023 9:34 am

I treba biti kritičan i realan.
Nisu ni oni na onom presu bili realni, nego su uvijali i frizirali. Nas je do ovog i dovelo guranje pod tepih (jednim velikim procentom), te ne treba zbog Želje, zbog mira, ovo nam je jedina opcija i slično.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet jan 20, 2023 9:35 am

Kakav nam je finansijski izvjestaj, ima li pomaka?

Idemo mi navijaci i dalje biti glavna pokretacka snaga, samo zajedno mozemo nas klub izvesti na "zelenu granu".
Alea iacta est!

fanaticZeljin
Kontakt:

pet jan 20, 2023 9:36 am

Znaci u prevodu, borba i dalje , nikakva bolja situacija ,opet su navijači glavna uzdanica ???
Srcu draga, boja PLAVA !

Diverzant
Kontakt:

pet jan 20, 2023 9:42 am

Diverzant je napisao/la:
pet jan 20, 2023 8:10 am
Ara poletio, samo da vidimo dje je krenuo
Bgm Sarajevo
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

Bozidar Radosevic
Kontakt:

pet jan 20, 2023 10:00 am

Fol potreban mir, situacija alarmantna i fol treba mir. Opet ce 5/12 da se pravi akcija. I da navijaci cupaju. Mozda ovaj put postave standove po gradu i kasicu da ubacujemo.

igla
Kontakt:

Ma lako cete saznati za Aru jel potpisuje, objavice na storiju proces cijeli :D

Charlie Sheen
Kontakt:

pet jan 20, 2023 10:08 am

Zasto navijacima Zelje smeta da isti budu pokretacka snaga kluba?
Zar to nije ono sto Zelju pravi klubom kakav jeste?
Da li bi navijaci Zelje bili sretni da se prodamo kao kone i da nam neke kurave vode klub?
Ponosan sam na svaku akciju u kojoj sam ucestvovao i radujem se novim.

Dzezvar
Kontakt:

pet jan 20, 2023 10:11 am

slika
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

campo87
Kontakt:

pet jan 20, 2023 10:14 am

pozdrav braco manijaci, godinama citam forum i evo odlucio se tek sad registrovati i javiti

btw utakmica protiv famosa otkazana

milanribar
Kontakt:

pet jan 20, 2023 10:15 am

Bozidar Radosevic je napisao/la:
Fol potreban mir, situacija alarmantna i fol treba mir. Opet ce 5/12 da se pravi akcija. I da navijaci cupaju. Mozda ovaj put postave standove po gradu i kasicu da ubacujemo.
Neće biti toga, predsjednik je svjestan da se izgubio kredibilitet kod navijača radi svega i to je rekao. Po meni najmanje njegove krivice tu ima i ljudi koji rade u klubu. Diglisić nikada nije rekao da neće, niti odgovorio konkretno na upite o konačnom izjašnjenju koji su mu dostavljani iz kluba. Pomogao je klubu što je jedan konkretan potez s njegove strane ali s druge strane odugovlačenjem nas je doveo u jako nezavidnu situaciju i u situaciju da smo svi krivi zbog toga što nismo doveli strateškog partnera.

Finansijski izvještaj ima po meni iznenađujuće dobar pomak nabolje s obzirom da nismo imali nekih transfera a ni novca od evrope.

Advokatski tim koji je klub po prvi put formirao za kratko vrijeme uradio je fantastičan posao.
Neke stvarno dobre stvari su pokrenute od strane kluba, sve plate i doprinosi su isplaćeni i redovno se isplaćuje što ne pamtim kad je bilo kod nas.
Međutim, sve to navijačima nije bitno koliko taj strateški partner, investitor ili nešto treće.

Sportski dio kluba jako dobro funkcioniše zasad i mislim da bi bilo od veliko značaja ako izborimo evropu.

Bozidar Radosevic
Kontakt:

pet jan 20, 2023 10:22 am

Charlie Sheen je napisao/la:
Da li bi navijaci Zelje bili sretni da se prodamo kao kone i da nam neke kurave vode klub?
Nije to problem kad to ima smisla. Kad imas ljude koji vuku prave poteze. Ovi sad sjede i prose. Uz to ne mogu minimalno dati iz svojih dzepova. I sad ja opet trebam da nesto ulijecem i spasavam a ti nisi u stanju najaviti skupstinu. Zasto kad vec trazis od navijaca pomoc ne saslusas prijedloge istih. Mene ne predstavlja jug. Ima ljudi koji bi sigurno doprinjeli bar idejom.

campo87
Kontakt:

pet jan 20, 2023 10:27 am

slika

neki znak?

cala
Kontakt:

pet jan 20, 2023 10:28 am

Charlie Sheen je napisao/la:
Ponosan sam i ja, ne smeta mi podrzati ali mi smeta sto se SAMO na navijace oslanja da vade iz govana. Rekli su onda da imaju nekih nenaplacenih naknada za treniranje, bujrum pa pokreni nesto i donesi barem 100k eura u klub. Ako treba prodati igraca, prodajte za 200k eura ali samo neka nas pomaknu s mrtve tacke i moljakanja za pare sa svih strana. Klub ce opet imat oko 10k clanova, najveci prosjek posjete na utakmicama i odlicnu platformu za oglasavanje putem drustvenih mreza gdje klub aktivno prati sigurno preko 50k ljudi. Iskoristite to!

Dao sam, dacu opet ako bude trebalo jer sam emotivno vezan i ne razmisljam glavom ali dosadice nekad slusat jedno te isto.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pet jan 20, 2023 10:38 am

Bozidar Radosevic je napisao/la:
Upravo tako drug, mozda i da sa plate direktno da odbijaju za Zelju.

Gdje je taj veliki decko iz Amerike??? Oj kad se sjetim zastava, boze sacuvaj.

Dokle je situacija sa poreznom? Sta bi za veliku uplatu?
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

milanribar
Kontakt:

pet jan 20, 2023 10:45 am

Još jedan veliki problem a to bi riješilo puno stvari vezano za komunikaciju s navijačima, je taj što nemamo zvanični kanal/forum kluba. Forum na kojem bi pristup imali svi članovi kluba gdje bi pisali pod imenom i prezimenom. Facebook stranica nije rješenje, gdje imaju pristup navijači protivničkih klubova i razni lažni profili. tm.Org je nekada bio jak forum međutim mislim da isti treba prepustit Manijacima a klub i njegovi članovi moraju imati svoj zvanični forum.
Ovdje piše dosta željovaca ali nit se zna ko su ni da li su članovi, da li su dobronamjerni, na kraju krajeva da li uopšte idu na utakmice. Upravo zato nam treba mjesto gdje će članovi moći postaviti pitanja i dobiti informacije iz kluba.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet jan 20, 2023 10:47 am

pet jan 20, 2023 10:45 am
Još jedan veliki problem a to bi riješilo puno stvari vezano za komunikaciju s navijačima, je taj što nemamo zvanični kanal/forum kluba. Forum na kojem bi pristup imali svi članovi kluba gdje bi pisali pod imenom i prezimenom. Facebook stranica nije rješenje, gdje imaju pristup navijači protivničkih klubova i razni lažni profili. tm.Org je nekada bio jak forum međutim mislim da isti treba prepustit Manijacima a klub i njegovi članovi moraju imati svoj zvanični forum.
Ovdje piše dosta željovaca ali nit se zna ko su ni da li su članovi, da li su dobronamjerni, na kraju krajeva da li uopšte idu na utakmice. Upravo zato nam treba mjesto gdje će članovi moći postaviti pitanja i dobiti informacije iz kluba.
Pa sto klub ne napravi forum za aktivne clanove, davno sam pisao o tom odjeljku za clanove na zvanicnoj stranici. Jel se spomenula istocna tribina i poslovni prostori? Dokle smo s time?
Željezničar ante portas !

rodrigo87
Kontakt:

pet jan 20, 2023 10:54 am

Hvala Bogu pa mogu reci da NECETE VISE NIKAD BANDO! P

igla
Kontakt:

pet jan 20, 2023 10:55 am

Ima jedna stvar koja meni "bode" oči i nervira me, a kad sklonim to da se radi o Želji, mislim da sam kompetentan da i na poslovnom planu kritikujem.

Kad god treba para, linija najmanjeg otpora su navijači - evo vam brojevi telefona zovite, evo vam brojevi računa, MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ, ajmoooo.
Ali zato dobijemo ove kilometarske tekstove gdje su kao "sve rekli", a nisu ništa. Klasična saopštenja. U suštini, naravno da razumijem da se ne može apsolutno sve reći, ne radi to niko, ali se ovako stvara dojam "daj ti nama pare i ne pitaj puno, sve će to biti ok". Znam da ima časnih ljudi u klubu koji se svakodnevno bore da izađu na kraju s problemima, ali ima i onih koji su "predstavnici" nekih drugih ili su tu kao statiste. Puno njih ne može doprinijeti, nevezano za želju da li mogu ili hoće to da urade.

Moramo transparentniji biti, sva ova priča oko amerikanca je smiješna. Niko ne zna što, kako i zašto, ljudi info dobijaju iz mahale ili od članova odbora, skupštine itd. Sa strane izgledamo kao grupa ljudi koju navijači drže na infuziji, a koja realno ne zna gdje udara i na koju bi stranu.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 67 gostiju.

Prijava