Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑pet jan 20, 2023 10:00 am
Fol potreban mir, situacija alarmantna i fol treba mir. Opet ce 5/12 da se pravi akcija. I da navijaci cupaju. Mozda ovaj put postave standove po gradu i kasicu da ubacujemo.
Neće biti toga, predsjednik je svjestan da se izgubio kredibilitet kod navijača radi svega i to je rekao. Po meni najmanje njegove krivice tu ima i ljudi koji rade u klubu. Diglisić nikada nije rekao da neće, niti odgovorio konkretno na upite o konačnom izjašnjenju koji su mu dostavljani iz kluba. Pomogao je klubu što je jedan konkretan potez s njegove strane ali s druge strane odugovlačenjem nas je doveo u jako nezavidnu situaciju i u situaciju da smo svi krivi zbog toga što nismo doveli strateškog partnera.
Finansijski izvještaj ima po meni iznenađujuće dobar pomak nabolje s obzirom da nismo imali nekih transfera a ni novca od evrope.
Advokatski tim koji je klub po prvi put formirao za kratko vrijeme uradio je fantastičan posao.
Neke stvarno dobre stvari su pokrenute od strane kluba, sve plate i doprinosi su isplaćeni i redovno se isplaćuje što ne pamtim kad je bilo kod nas.
Međutim, sve to navijačima nije bitno koliko taj strateški partner, investitor ili nešto treće.
Sportski dio kluba jako dobro funkcioniše zasad i mislim da bi bilo od veliko značaja ako izborimo evropu.