Misliš glavuLeon_Professional je napisao/la: ↑sri jan 04, 2023 5:05 pmDobro je pa im ne treba ruka za zabijanje golova.
Doduše ovaj trenutni kao da ima i nogu slomljenu.![]()
Ma kakav Begić, prgav mali, strašno iritantan. Ne bih ga ja ni uzeo u obzir, prije bih da se pruži šansa nekom našem mladom igraču. A i svakako smo na toj poziciji dobro popunjeni. Prvo riješiti deficitarne pozicije, lijevi bek i špic, pa tek onda dalje razmišljati.fanaticZeljin je napisao/la: ↑sri jan 04, 2023 5:39 pmE jadni mi ako se nadamo Begicu i Hadzicu, prvi nije odigrao dobru utakmicu ne sjeca se ni on kada, a drugi u godinu skupio minuta ko Subasic, meni licno obojica ne vrijede dolaska i nisu iskorak za nas
A da damo Haracicu sansu?Rambo_Amadeus je napisao/la: ↑sri jan 04, 2023 5:07 pmHighlight karijere onaj go Utrechtu. Imamo vec jednog takvog. Skoro 30 mu je godina. Zadnja normalna utakmica prije 2 godine u drugoj turskoj.
Prije bih doveo Mujagica ili Mehmedovica iz prve lige federacije.
Gavro , dobra kolekcija dresova ...gavran je napisao/la: ↑sri jan 04, 2023 6:21 pmA da damo Haracicu sansu?Rambo_Amadeus je napisao/la: ↑sri jan 04, 2023 5:07 pmHighlight karijere onaj go Utrechtu. Imamo vec jednog takvog. Skoro 30 mu je godina. Zadnja normalna utakmica prije 2 godine u drugoj turskoj.
Znaci da je bas hafifan....Veteran1965 je napisao/la: ↑sri jan 04, 2023 4:39 pmZdrav Irfan bi bio pravo pojačanje, odličan špic, i mislim da bi se nadavao golova kod nas. Samo naglašavam ZDRAV...
Ne bih se ja tome nadao da će nas obavijestiti u vezi toga, poznajući rad trenutne Uprave, najave oni ali ništa na kraju.Maestro_1921 je napisao/la: ↑sri jan 04, 2023 6:29 pmZna li se kad će press ? Predsjednik je rekao da će nas obavijestiti poslije Nove godine o tome kako su tekli pregovori sa investitorom i šta se sve dešavalo.
Ima josfanaticZeljin je napisao/la: ↑sri jan 04, 2023 6:25 pmGavro , dobra kolekcija dresova ...gavran je napisao/la: ↑sri jan 04, 2023 6:21 pmA da damo Haracicu sansu?Rambo_Amadeus je napisao/la: ↑sri jan 04, 2023 5:07 pm
Highlight karijere onaj go Utrechtu. Imamo vec jednog takvog. Skoro 30 mu je godina. Zadnja normalna utakmica prije 2 godine u drugoj turskoj.
Kod nas je postava svakako za sjedece odbojkeDzezvar je napisao/la: ↑sri jan 04, 2023 6:27 pmZnaci da je bas hafifan....Veteran1965 je napisao/la: ↑sri jan 04, 2023 4:39 pmZdrav Irfan bi bio pravo pojačanje, odličan špic, i mislim da bi se nadavao golova kod nas. Samo naglašavam ZDRAV...
Svakako, i ja vjerujem da moze puno bolje ali nam je sad jedini napadac. Radije bih gledao da se mijenjaju Haracic - Grubesic ili jedan od ove dvojice nego da im Hadzic uzima minute.gavran je napisao/la: ↑sri jan 04, 2023 6:21 pmA da damo Haracicu sansu?Rambo_Amadeus je napisao/la: ↑sri jan 04, 2023 5:07 pmHighlight karijere onaj go Utrechtu. Imamo vec jednog takvog. Skoro 30 mu je godina. Zadnja normalna utakmica prije 2 godine u drugoj turskoj.
Grubesic je poslije nas promjenio 2,3 kluba ako mislimo na istog momka? Možda si mislio na Križevca?Rambo_Amadeus je napisao/la: ↑sri jan 04, 2023 7:31 pmSvakako, i ja vjerujem da moze puno bolje ali nam je sad jedini napadac. Radije bih gledao da se mijenjaju Haracic - Grubesic ili jedan od ove dvojice nego da im Hadzic uzima minute.gavran je napisao/la: ↑sri jan 04, 2023 6:21 pmA da damo Haracicu sansu?Rambo_Amadeus je napisao/la: ↑sri jan 04, 2023 5:07 pm
Highlight karijere onaj go Utrechtu. Imamo vec jednog takvog. Skoro 30 mu je godina. Zadnja normalna utakmica prije 2 godine u drugoj turskoj.
KrizevacZdule je napisao/la: ↑sri jan 04, 2023 7:46 pmGrubesic je poslije nas promjenio 2,3 kluba ako mislimo na istog momka? Možda si mislio na Križevca?Rambo_Amadeus je napisao/la: ↑sri jan 04, 2023 7:31 pmSvakako, i ja vjerujem da moze puno bolje ali nam je sad jedini napadac. Radije bih gledao da se mijenjaju Haracic - Grubesic ili jedan od ove dvojice nego da im Hadzic uzima minute.
Prati zvanicnu....fanaticZeljin je napisao/la: ↑sri jan 04, 2023 7:47 pmKad ce objaviti za Amerikanca da je uplatio finu cifru, zasto jos uvijek sute???
Garant konta da ćemo zaboraviti da je obećao. Moramo znati kako je propala čitava godina u pregovorima, da ne govorim o poigravanju sa našim živcima.Sky1 je napisao/la: ↑sri jan 04, 2023 6:48 pmNe bih se ja tome nadao da će nas obavijestiti u vezi toga, poznajući rad trenutne Uprave, najave oni ali ništa na kraju.Maestro_1921 je napisao/la: ↑sri jan 04, 2023 6:29 pmZna li se kad će press ? Predsjednik je rekao da će nas obavijestiti poslije Nove godine o tome kako su tekli pregovori sa investitorom i šta se sve dešavalo.
Irfan Hadžić je dobar napadač, zdrav naravno. On i Haračić na špica, Dženis ostaje zbog Edisa, forsirat će ga i dalje, pa eto kad će ga gurati opet nek' ga proba na polušpicu tu nam i može pomoći, dok na špicu od njega hajra nema.