Radi se i na tome, spominju se neka imena, Bekrić radi na tome aktivno.
Jos po jednom sad i sutra u finalu zakucati. Da se zaokruzi ova lijepa prica.
Niđe veze ti je ovo prozivanje al eto. Ja nikome ne otvaram oci nit imam potrebu za tim. Moja misljenja iznosim, kao i svi drugi forumasi. Pozneroazzuro je napisao/la: ↑pet dec 30, 2022 6:42 pmOvaj šeldon je trol otkako se ragistrovao.
Ima vas još par ali ovaj je baš upadljiv.
Svako malo se pojavi po jedan ovakav da nam otvara oči.
Ne iznosis ti jarane svoje misljenje nego modifikujes cinjenice. Primjer, podrska bivsoj upravi 2018.godine. Tada je bila anketa na orgu i ko kod da ima pristup tom forumu, zna sta se tada pisalo i kakavu je podrsku imala tadasnja uprava.Sheldon je napisao/la: ↑pet dec 30, 2022 7:27 pmNiđe veze ti je ovo prozivanje al eto. Ja nikome ne otvaram oci nit imam potrebu za tim. Moja misljenja iznosim, kao i svi drugi forumasi. Pozneroazzuro je napisao/la: ↑pet dec 30, 2022 6:42 pmOvaj šeldon je trol otkako se ragistrovao.
Cinjenica je da su se podrzavaoci uprave na stadionu mogli prebrojati. Tu zavrsava sva prica. I prestanite me napadati vi sa glavama u pijesku sto govorite da Misimovicu ne daju da sponzorise klub godinama, da je sve bilo med i mlijeko, da bismo imali jug i zapad gotov do sada. Ja sam tad bio na jugu i podrzavao upravu, daj Boze da je iko od vas to radio. Dovidjenja gospodo.BlueSuperGiant je napisao/la: ↑pet dec 30, 2022 7:36 pmNe iznosis ti jarane svoje misljenje nego modifikujes cinjenice. Primjer, podrska bivsoj upravi 2018.godine. Tada je bila anketa na orgu i ko kod da ima pristup tom forumu, zna sta se tada pisalo i kakavu je podrsku imala tadasnja uprava.Sheldon je napisao/la: ↑pet dec 30, 2022 7:27 pmNiđe veze ti je ovo prozivanje al eto. Ja nikome ne otvaram oci nit imam potrebu za tim. Moja misljenja iznosim, kao i svi drugi forumasi. Pozneroazzuro je napisao/la: ↑pet dec 30, 2022 6:42 pmOvaj šeldon je trol otkako se ragistrovao.
Nekakva Sajla sa Kobilje Glave, sto hoda u poderanim carapama, najavila jeMulalic Edis je napisao/la: ↑pet dec 30, 2022 5:28 pmKoliko smo mi dobili od opstine Novo Sarajevo od dolaska Hasana Tanovica?
Ne racunam novu umjetnu na stadionu koji nije nas.
LogicnoMaestro_1921 je napisao/la: ↑pet dec 30, 2022 4:43 pmTi samo jagnjad okrećeš. Jagnjetina je bolja od piletine, pa jel? Realno.gavran je napisao/la: ↑pet dec 30, 2022 3:43 pmRealno I ne volim pileci sendviccala je napisao/la: ↑pet dec 30, 2022 11:24 amPa i sad vam je isto. Nece na kraju 75 hiljada ljudi okrenut broj po jednom i skupit 150,000KM nego je 5,6 hiljada ljudi dalo koliko god je moglo i jos dijaspora. Isto tako je 3,4 hiljade ljudi uclanilo pola porodice.
Nemamo mi armiju od 50,000 navijaca nego saku bolesnika koji ce prije kupit kartu za utakmicu i ostat gladni nego pojest pileci sendvic.![]()
Sheldon je napisao/la: ↑pet dec 30, 2022 7:52 pmCinjenica je da su se podrzavaoci uprave na stadionu mogli prebrojati. Tu zavrsava sva prica. I prestanite me napadati vi sa glavama u pijesku sto govorite da Misimovicu ne daju da sponzorise klub godinama, da je sve bilo med i mlijeko, da bismo imali jug i zapad gotov do sada. Ja sam tad bio na jugu i podrzavao upravu, daj Boze da je iko od vas to radio. Dovidjenja gospodo.BlueSuperGiant je napisao/la: ↑pet dec 30, 2022 7:36 pmNe iznosis ti jarane svoje misljenje nego modifikujes cinjenice. Primjer, podrska bivsoj upravi 2018.godine. Tada je bila anketa na orgu i ko kod da ima pristup tom forumu, zna sta se tada pisalo i kakavu je podrsku imala tadasnja uprava.
Spominje se cifra malo manja od miliona koja je navodno spremna za nas za 2023. godinu, ali da ne letimo pred rudu.
gdje se spominje?