milanribar je napisao/la: ↑čet dec 29, 2022 2:49 pm
Maestro_1921 je napisao/la: ↑čet dec 29, 2022 2:21 pm
Zna li se kakvi su nam planovi za pripreme, gdje se ide ? Je.bena Sloga iz Doboja ide na pripreme u Tursku, a mi trebamo po Hrasnici i Konjicu da se handrimo.. Zašto se ne bi mogao naći neki pokrovitelj/sponzor priprema ?! Neko da finansira pripreme, a zauzvrat nek na dresovima i opremi stoji njihov logo. Može neko i od postojećih sponzora, jedan ili više, zašto da ne. Npr. BH Telecom, Mozzart, Admiral, svi po malo, i eto priprema..
Šta je falilo prošlim pripremama ? Imali su možda najbolje od svih ekipa. Postavio si pitanje koda smo bili u Ustikolini prošle pripreme.
Pretpostavljam da misliš na ljetne pripreme na Zlatiboru. Nisam na te mislio, to je ok. Mislio sam na prošle zimske pripreme. Sjeti se malo s kim smo prijateljske igrali i u kakvim uslovima, po snijegu i kiši, u Hrasnici, Konjicu, Jablanici.. Svaka čast Batonu, Bratstvu, Goraždu, Klisu BP, ali nije to taj nivo koji ti treba da te spremi za Premijer Ligu. Dobro je tu i tamo sa nekom slabijom ekipom odigrati prijateljsku, da isprobaš neke stvari, da pružiš šansu i isprobaš neke mlade igrače, da podigneš samopouzdanje ekipi, ali nije to to. Treba tu neka jača ekipa, tvog nivoa barem, da osjetiš malo šta te otprilike čeka u prvenstvu. Znam da smo prošle godine kasno dogovorili pripreme i da smo jedva i ove nahvatali za prijateljske, ali ne mora i ove godine tako.