Ma znam da ga ne prozivas, nisam se direktno tebi obracao, nadovezao sam se na prepisku. Istina, nije ga spasio, trebao sam biti precizniji. Mislio sam na nebrojene posudbe kada smo god bili u situaciji pred zimu ili na zimu gdje Klub nema nikakvih prihoda. Tada je najkriticnija situacija u Klubovima u nasoj ligi u pravilu. Generalno je neki normativ da kao nema Senada sada i to mu se zamjera, a ucestvovao je covjek i pored onakvog tjeranja u svim akcijama. Trebamo razdvojiti cisto neke stvari.Sheldon je napisao/la: ↑uto dec 27, 2022 1:15 amSvasta ti ovdje isprica, nisam siguran da si me shvatio sta govorim.storm_raider je napisao/la: ↑uto dec 27, 2022 12:41 amPa otjeran je, ne znam zasto se poziva da pomogne, kada je vec otjeran? Ne vidim da se pozivaju Zujo, Telibecirevic i drugi. Miske je vec dao vise nego svi oni zajedno, bez da je ista uzeo nazad (napominjem da je u tom periodu Megamix u minusu poslovao, dakle u gubitku je zbog Zelje) i sada nema postovanja jer eto on nije tu da spasi Klub, koji je vec jednom spasio i digao Klub finansijski na noge? Hajde malo da pokazemo postovanja prvenstveno prema sebi samima, manite se zamjena teza. Takve price su nas dovele do ovog ambisa. Zna se ko nas je doveo do ove situacije, a to Misimovic sigurno nije. Trebamo gledati u buducnost, a ne stalno se osvrtati preko ramena.
Vezano za ovo o cemu se prica, hvala gospodine, idemo dalje.
Prije svega ja ga ne prizivam. Govorim da to rade pojedini uzdizuci ga skoro u nivo bozanstva sto po meni ne stoji. Puno puno vise se mora dati klubu da bi se taj status imao. Za bivse predsjednike ti ne mogu odgovoriti sto se ne prizivaju kad ja ni Misketa ne prizivam. A on je najsposobniji od njih pa eto mozda neki odgovor.
Miske nije spasio klub. Prvi put u zivotu sam znao da je klub siguran i u dobrim rukama za vrijeme njegovog mandata. Tada sam kao sto bi svaki navijac trebao da se brine, brinuo samo za igre na terenu. Znao sam da ce tadasnja uprava dobro da vodi Zelju i bio sam bez brige sa te strane. Ali nije spasio klub. To su uradili neki drugi. Vodio kvalitetno da, spasio ne.
Pa ako iko gleda sadanjost i buducnost to sam ja. I uvijek govorim podrska ovim lavovima u klubu. A pojedini ma daj Misketa ovi napolje neradnici ha hu. Pa to je osvrtanje preko ramena a ne ovo sto ja radim.
Ovi ljudi ce za mene ostati zlatnim imenom upisani u historiju kluba jer su bili tu kada niko nije. Ja im to necu zaboraviti. A nadam se da ce jednog dana dobiti priliku da rade i u normalnim uslovima, pa da vidimo gdje ce nam biti granica.
Nije tajna da bih Senada volio vidjeti u Klubu, mirno bih spavao u smislu finansija Kluba i znao bih da bi se posteno radilo. Spavam mirno i kada su ovi ljudi u pitanju sto se tice postenja zaista. Uvijek su imali i imace moju podrsku. Barem je jasno da mi ovdje na forumu nemamo skrivenih interesa, Zeljin interes je nas interes i da Bog da bilo uvijek ono najbolje za Zelju. Znamo svi da nisu najbolji, ni najsposobniji, ali su jedini koji su se uhvatili u kostac sa ovim problemima za koje nisu krivi i hvala im na tome. Opet, nisam se tebi licno obracao, znam da razmisljas normalno.
Neka nam Zeljo bude dobro, pa da se mi sekiramo samo zbog fudbala i da pravimo taktike po forumu i slazemo igrace. "Pozelio" sam takvu vrstu sekiracije kod Zelje.
Ziv bio i sretni praznici.
17045 - zovite ako mozete, Zeljo nas treba i to je tako.