Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto dec 27, 2022 9:06 am

Sheldon je napisao/la:
uto dec 27, 2022 1:15 am
storm_raider je napisao/la:
uto dec 27, 2022 12:41 am
Sheldon je napisao/la:
pon dec 26, 2022 9:50 pm

Za period u klubu postovanje. Poslije njega, ne bas toliko. Posebno ne za konstantno prizivanje dok se trenutna garnitura lavovski bori i evo na kraju izbori da nam spasi klub. Dok njega nema.
Pa otjeran je, ne znam zasto se poziva da pomogne, kada je vec otjeran? Ne vidim da se pozivaju Zujo, Telibecirevic i drugi. Miske je vec dao vise nego svi oni zajedno, bez da je ista uzeo nazad (napominjem da je u tom periodu Megamix u minusu poslovao, dakle u gubitku je zbog Zelje) i sada nema postovanja jer eto on nije tu da spasi Klub, koji je vec jednom spasio i digao Klub finansijski na noge? Hajde malo da pokazemo postovanja prvenstveno prema sebi samima, manite se zamjena teza. Takve price su nas dovele do ovog ambisa. Zna se ko nas je doveo do ove situacije, a to Misimovic sigurno nije. Trebamo gledati u buducnost, a ne stalno se osvrtati preko ramena.

Vezano za ovo o cemu se prica, hvala gospodine, idemo dalje.
Svasta ti ovdje isprica, nisam siguran da si me shvatio sta govorim.

Prije svega ja ga ne prizivam. Govorim da to rade pojedini uzdizuci ga skoro u nivo bozanstva sto po meni ne stoji. Puno puno vise se mora dati klubu da bi se taj status imao. Za bivse predsjednike ti ne mogu odgovoriti sto se ne prizivaju kad ja ni Misketa ne prizivam. A on je najsposobniji od njih pa eto mozda neki odgovor.

Miske nije spasio klub. Prvi put u zivotu sam znao da je klub siguran i u dobrim rukama za vrijeme njegovog mandata. Tada sam kao sto bi svaki navijac trebao da se brine, brinuo samo za igre na terenu. Znao sam da ce tadasnja uprava dobro da vodi Zelju i bio sam bez brige sa te strane. Ali nije spasio klub. To su uradili neki drugi. Vodio kvalitetno da, spasio ne.

Pa ako iko gleda sadanjost i buducnost to sam ja. I uvijek govorim podrska ovim lavovima u klubu. A pojedini ma daj Misketa ovi napolje neradnici ha hu. Pa to je osvrtanje preko ramena a ne ovo sto ja radim.

Ovi ljudi ce za mene ostati zlatnim imenom upisani u historiju kluba jer su bili tu kada niko nije. Ja im to necu zaboraviti. A nadam se da ce jednog dana dobiti priliku da rade i u normalnim uslovima, pa da vidimo gdje ce nam biti granica.
Ma znam da ga ne prozivas, nisam se direktno tebi obracao, nadovezao sam se na prepisku. Istina, nije ga spasio, trebao sam biti precizniji. Mislio sam na nebrojene posudbe kada smo god bili u situaciji pred zimu ili na zimu gdje Klub nema nikakvih prihoda. Tada je najkriticnija situacija u Klubovima u nasoj ligi u pravilu. Generalno je neki normativ da kao nema Senada sada i to mu se zamjera, a ucestvovao je covjek i pored onakvog tjeranja u svim akcijama. Trebamo razdvojiti cisto neke stvari.

Nije tajna da bih Senada volio vidjeti u Klubu, mirno bih spavao u smislu finansija Kluba i znao bih da bi se posteno radilo. Spavam mirno i kada su ovi ljudi u pitanju sto se tice postenja zaista. Uvijek su imali i imace moju podrsku. Barem je jasno da mi ovdje na forumu nemamo skrivenih interesa, Zeljin interes je nas interes i da Bog da bilo uvijek ono najbolje za Zelju. Znamo svi da nisu najbolji, ni najsposobniji, ali su jedini koji su se uhvatili u kostac sa ovim problemima za koje nisu krivi i hvala im na tome. Opet, nisam se tebi licno obracao, znam da razmisljas normalno.

Neka nam Zeljo bude dobro, pa da se mi sekiramo samo zbog fudbala i da pravimo taktike po forumu i slazemo igrace. "Pozelio" sam takvu vrstu sekiracije kod Zelje.

Ziv bio i sretni praznici.

17045 - zovite ako mozete, Zeljo nas treba i to je tako.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Leon_Professional
Kontakt:

uto dec 27, 2022 9:22 am

svraka je napisao/la:
pon dec 26, 2022 10:22 pm
Leon_Professional je napisao/la:
pon dec 26, 2022 10:03 pm
Za muštuluka ste.

Mora da je @Grbavica donio kofer para. :kafa:
Sta cekate moze i paypal :D
Sve top, treba se zahvaliti čovjeku. :D

cvrle_jedanesterac
Kontakt:

uto dec 27, 2022 9:27 am

Dzezvar je napisao/la:
uto dec 27, 2022 8:46 am
Uporedjujuci 2 foruma ovdje je puno bolja situacija iako i ovdje ima par likova koji na pomen pojedinih iz prethodnih uprava dobiju fras...
Inace nisu tako aktivni na drugim temama,ali kada se neko spomene ide rafalna paljba.
Informacije govore da smo se iscupali,ali hajde da sacekamo i zvanicno pa da krenemo sa slavljem.
Ima jos puno posla i poslije ovoga.
Ne zaboravite da je rok za licencu pomjeren za mjesec dana.
Imat cemo problem sa brkom koji gotovo sam siguran nece pristati na novi reprogram.
Idemo dalje....
Iskreno očekujem Ivcinog malog da nam blokira racun početkom februara

Leon_Professional
Kontakt:

uto dec 27, 2022 9:30 am

Nadam se da će uplatnicu na vrijeme ispuniti.

svraka
Kontakt:

uto dec 27, 2022 10:01 am

uto dec 27, 2022 9:22 am
svraka je napisao/la:
pon dec 26, 2022 10:22 pm
pon dec 26, 2022 10:03 pm
Za muštuluka ste.

Mora da je @Grbavica donio kofer para. :kafa:
Sta cekate moze i paypal :D
Sve top, treba se zahvaliti čovjeku. :D
Nista bez slike kofera ili slike uplatnice :kafa:
Forza 1921!

Oda majstore!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto dec 27, 2022 10:14 am

cvrle_jedanesterac je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:
Uporedjujuci 2 foruma ovdje je puno bolja situacija iako i ovdje ima par likova koji na pomen pojedinih iz prethodnih uprava dobiju fras...
Inace nisu tako aktivni na drugim temama,ali kada se neko spomene ide rafalna paljba.
Informacije govore da smo se iscupali,ali hajde da sacekamo i zvanicno pa da krenemo sa slavljem.
Imat cemo problem sa brkom koji gotovo sam siguran nece pristati na novi reprogram.
Idemo dalje....
Ma pronace se nacin opet uplatiti, kao sto smo pronalazili i do sada. Kako bi nam lego Amirov transfer, ko budali samar, a i pise se da dobijamo 400k od opstine sljedece godine. Ove dvije cifre nam mogu poklopiti gotovo cijeli budzet, samo nam fali Amirov transfer :D
Željezničar ante portas !

Sheldon
Kontakt:

uto dec 27, 2022 10:37 am

Dzezvar je napisao/la:
Idemo dalje....
Mislim da cemo do pocetka februara biti mnogo jaki i da nas nece moci blokirati 20 Amara 😁
rodrigo87 🕊️ 11.2.2016. - 25.6.2024.

Diverzant
Kontakt:

uto dec 27, 2022 11:20 am

Sheldon je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:
Idemo dalje....
Mislim da cemo do pocetka februara biti mnogo jaki i da nas nece moci blokirati 20 Amara 😁
Amar ce moći jedino kurca da nam se napuši, i to ako mu dozvolimo 😁
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

volimtezeljo

uto dec 27, 2022 11:31 am

Znaci nesto je golemo?

svraka
Kontakt:

uto dec 27, 2022 12:01 pm

Diverzant je napisao/la:
uto dec 27, 2022 11:20 am
Sheldon je napisao/la:

Amar ce moći jedino kurca da nam se napuši, i to ako mu dozvolimo 😁
Polahko. Nismo u mogucnosti da budemo bahati, nit trebamo biti.
Forza 1921!

Oda majstore!

CrazySouth1987
Kontakt:

uto dec 27, 2022 12:39 pm

Članovi dobili ste poruke na viber, ako je 2KM problem onda stvarno ne znam, ispostujte ovo svi, zvao sam dosta puta do sad, mogu sad bar jednom kad i svi. 17045 da završimo svaku akciju kao i do sada za nas klub. Mi smo Željo.
Na tvoje uspjehe strpljivo čekamo!

CrazySouth1987
Kontakt:

uto dec 27, 2022 1:29 pm

Ja se nadam da su svi nazvali, ovo nije nazvao i nije vidio samo onaj koji nije htio da vidi.
2KM! Članova je skoro 13 hiljada, samo s jednim pozivom kad bi svi ispostovali skupili bi skoro 30 hiljada, a gdje je PayPal, u jednom danu.

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto dec 27, 2022 1:35 pm

ne znam kako smo ovako cudan narod...

do prije 5 dana se gasimo, ode nam imovina... ja vam govorio i pisao, ne ide to tako, ljudi smirite se, bice to sve ok aBd...

danas evo spasena imovina? idemo u krajnost opet... sta znaci spasena impovina, vratili smo cijeli dug prema PU? Naravno da ni to nije tacno.

Ljudi trebamo biti smireni, i raditi sto je do nas, podrzati ovu akciju ili otici do fan shopa kupiti par artikala ili produziti clanske odmah... itd.

Mi trebamo raditi sto je do nas, ljudi u klubu se trude, treba im pomoci, da je idealno NIJE, da smo rijesili sve probleme oko duga i upisa na imovnu NIJE TACNO, da je katrsofa i da ostajemo bez svega, NI TO NIJE TACNO....

Skupimo se, po ko zna koji put i to je to....

Da je pozivitna struja oko kluba jeste, da nam dolaze bolji dani, dolaze aBd... skupimo se, svako na svoj nacin....
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

Lopta
Kontakt:

uto dec 27, 2022 1:43 pm

Durgo je napisao/la:

do prije 5 dana se gasimo, ode nam imovina... ja vam govorio i pisao, ne ide to tako, ljudi smirite se, bice to sve ok aBd...

danas evo spasena imovina? idemo u krajnost opet... sta znaci spasena impovina, vratili smo cijeli dug prema PU? Naravno da ni to nije tacno.

Ljudi trebamo biti smireni, i raditi sto je do nas, podrzati ovu akciju ili otici do fan shopa kupiti par artikala ili produziti clanske odmah... itd.

Mi trebamo raditi sto je do nas, ljudi u klubu se trude, treba im pomoci, da je idealno NIJE, da smo rijesili sve probleme oko duga i upisa na imovnu NIJE TACNO, da je katrsofa i da ostajemo bez svega, NI TO NIJE TACNO....

Da je pozivitna struja oko kluba jeste, da nam dolaze bolji dani, dolaze aBd... skupimo se, svako na svoj nacin....
Nismo vratili cijeli dug prema PU vec je nesto vise od 500k ostalo na dio duga koji drzi pomocni pod hipotekom i otplatom toga se prasta kamata u iznosu od nesto vise od 1.3 miliona KM. Pare za taj dug su namaknute to je sve sto sam ja rekao i zato sam rekao da je imovina spasena. Bar za izvjestan period. Sta ce se desavati za pola godine godinu ne znam

Diverzant
Kontakt:

uto dec 27, 2022 1:56 pm

Ja sam uplatio i nazvao xy puta, a student sam bez stalnih primanja. Ako ja mogu, mozete i vi
17045
17045
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto dec 27, 2022 1:57 pm

Lopta je napisao/la:
Durgo je napisao/la:

Nismo vratili cijeli dug prema PU vec je nesto vise od 500k ostalo na dio duga koji drzi pomocni pod hipotekom i otplatom toga se prasta kamata u iznosu od nesto vise od 1.3 miliona KM. Pare za taj dug su namaknute to je sve sto sam ja rekao i zato sam rekao da je imovina spasena. Bar za izvjestan period. Sta ce se desavati za pola godine godinu ne znam
ne bih ulazio u detalje, pogotovo ih ne bih pisao ovdje...

ukratko, ne biti previse negativan, ne idealizovati previse stvari... borba jeste, da ce izdobriti, hoce aBd

a one stvari koje su javne za sve ima link: https://www.e-grunt.ba/, pa pratiti...
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

Lopta
Kontakt:

uto dec 27, 2022 2:24 pm

Durgo je napisao/la:
uto dec 27, 2022 1:57 pm
Lopta je napisao/la:
Durgo je napisao/la:

ne bih ulazio u detalje, pogotovo ih ne bih pisao ovdje...

ukratko, ne biti previse negativan, ne idealizovati previse stvari... borba jeste, da ce izdobriti, hoce aBd

a one stvari koje su javne za sve ima link: https://www.e-grunt.ba/, pa pratiti...
Ma za taj dug se zna i ne krije se. 561.587,48 KM, je glavnica duga koja drzi pomocni pod hipotekom a kamata koja se prasta nakon isplate te cifre je 1.370.187,68 KM. Slazem se da nije sve za foruma ali eto ovaj dug je vec objavljen tako da nema poente skrivati to

Mulalic Edis
Kontakt:

uto dec 27, 2022 2:36 pm

Procepilo s akcijom 😉
Hajmo 17045 do Nove da svi okrenemo jos koji put.
Grande Miske 💪

Lopta
Kontakt:

uto dec 27, 2022 3:49 pm

slika

CrazySouth1987
Kontakt:

uto dec 27, 2022 4:15 pm

Jel zajebancija ovo za dzeku što pišu

Trenutno korisnika/ca: PlavaDobrinja1921 i 48 gostiju.

Prijava