Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Sheldon
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon dec 26, 2022 9:50 pm

Sky1 je napisao/la:
pon dec 26, 2022 9:38 pm
rodrigo87 je napisao/la:
pon dec 26, 2022 8:54 pm
Sheldon je napisao/la:
pon dec 26, 2022 8:52 pm

Prosli katarzu sa Amarom, izgleda morat cemo i sa njim. Mozda nekad naucimo da vise ne pravimo kultove licnosti. U se i u svoje kljuse Željovci.
Nikad mi necemo prestati sa tim nazalost
Po cemu to Miske u istu recenicu sa "legendama" Miske se poštuje zbog svega što je dao Želji, a ništa uzeo, niko ne pravi kult licnosti od njega, dakle, zasluzio je ogromno poštovanje svih razumnih, iskrenih i poštenih Željovaca, a kakav je i sam. Zato, ne dipre...
Za period u klubu postovanje. Poslije njega, ne bas toliko. Posebno ne za konstantno prizivanje dok se trenutna garnitura lavovski bori i evo na kraju izbori da nam spasi klub. Dok njega nema.
rodrigo87 🕊️ 11.2.2016. - 25.6.2024.

Mulalic Edis
Kontakt:

pon dec 26, 2022 9:53 pm

Nebitan lik sad trenutno je Misimovic kao i svi ostali, da ima neke ljubavi ako sto je mi imamo, rekao bih evo vam 2 miliona, vratite mi za deset godina...al evo kitarata.
Da hocemo i onog kamatara morzavog isplatiti da zavrsimo i sa tim za sva vremena.
Grande Miske 💪

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon dec 26, 2022 9:54 pm

Misimovica sam figurativno spomenuo kao i Dzeku jer su oni jedini koji bi mogli dati veliki novac jer isti i posjeduju.
Ovo o cemu sada diskutijemo je skroz druga stvar i niko od pomenutih ne pravi kult licnosti.
Alea iacta est!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon dec 26, 2022 9:59 pm

Uh kad bude jos zvanicno, eksplodirat ce i akcija Manijaka
Željezničar ante portas !

cala
Kontakt:

pon dec 26, 2022 10:00 pm

Dajte ba ljudi, ipak su to necije pare koje su zaradjene. Nije tako lahko ovdje zaradit milion pa da ga se tako lako mozes odrec jer, budimo realni, mi trenutno nemamo nikakvu garanciju da cemo vratit posudjene pare osim neke garancije imovinom sto niko ne zeli.

Hvala Misketu na uradjenom poslu, ali mi se trebamo okrenuti buducnosti. Treba zadrzati pozitivan odnos sa svima koji mogu pomoci Zelji, makar i u obliku nekih konsultacija, ali nikog ne prizivati po svaku cijenu.

505 VITEŠKA
Kontakt:

pon dec 26, 2022 10:02 pm

Zna li se ovdje ista ili se nagadja,moze i u pp otkud novac ako vec ne moze javno

Leon_Professional
Kontakt:

pon dec 26, 2022 10:03 pm

Za muštuluka ste.

Mora da je @Grbavica donio kofer para. :kafa:

CrazySouth1987
Kontakt:

pon dec 26, 2022 10:04 pm

Za one što pričaju da ova uprava ništa ne radi odmah trebaju objaviti ovo da nastane hajc za manijake akciju da nastane ludilo pred najludju noć heheh
Na tvoje uspjehe strpljivo čekamo!

Sky1
Kontakt:

pon dec 26, 2022 10:16 pm

Dzezvar je napisao/la:
pon dec 26, 2022 9:46 pm
Sky1 je napisao/la:
rodrigo87 je napisao/la:

Po cemu to Miske u istu recenicu sa "legendama" Miske se poštuje zbog svega što je dao Želji, a ništa uzeo, niko ne pravi kult licnosti od njega, dakle, zasluzio je ogromno poštovanje svih razumnih, iskrenih i poštenih Željovaca, a kakav je i sam. Zato, ne dipre...
Yebeni su ovo kompleksi ba.....🤣🤣🤣🤣🤣
Strašno brate 😂

svraka
Kontakt:

pon dec 26, 2022 10:22 pm

Leon_Professional je napisao/la:
pon dec 26, 2022 10:03 pm
Za muštuluka ste.

Mora da je @Grbavica donio kofer para. :kafa:
Sta cekate moze i paypal :D
Forza 1921!

Oda majstore!

cala
Kontakt:

pon dec 26, 2022 10:27 pm

Ako je stvarno to sto ovdje pisete, treba sto prije objavit i napravit pricu da se i akcija malo zahajca.

storm_raider
Kontakt:

uto dec 27, 2022 12:41 am

Sheldon je napisao/la:
Sky1 je napisao/la:
rodrigo87 je napisao/la:

Za period u klubu postovanje. Poslije njega, ne bas toliko. Posebno ne za konstantno prizivanje dok se trenutna garnitura lavovski bori i evo na kraju izbori da nam spasi klub. Dok njega nema.
Pa otjeran je, ne znam zasto se poziva da pomogne, kada je vec otjeran? Ne vidim da se pozivaju Zujo, Telibecirevic i drugi. Miske je vec dao vise nego svi oni zajedno, bez da je ista uzeo nazad (napominjem da je u tom periodu Megamix u minusu poslovao, dakle u gubitku je zbog Zelje) i sada nema postovanja jer eto on nije tu da spasi Klub, koji je vec jednom spasio i digao Klub finansijski na noge? Hajde malo da pokazemo postovanja prvenstveno prema sebi samima, manite se zamjena teza. Takve price su nas dovele do ovog ambisa. Zna se ko nas je doveo do ove situacije, a to Misimovic sigurno nije. Trebamo gledati u buducnost, a ne stalno se osvrtati preko ramena.

Vezano za ovo o cemu se prica, hvala gospodine, idemo dalje.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

CrazySouth1987
Kontakt:

uto dec 27, 2022 1:04 am

Evo bgm i akcija manijaka se lagano zahuktava...89200KM, 12555KM za 24h
Zovi!
Na tvoje uspjehe strpljivo čekamo!

Diverzant
Kontakt:

uto dec 27, 2022 1:13 am

Ma sutra kad se update bice show, vidim danas slike od uplatnica na fb masa raje uplacuje po 100+ KM preko banke i paypal-a. Osim ako se to već sad nije obracunalo
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

Sheldon
Kontakt:

uto dec 27, 2022 1:15 am

storm_raider je napisao/la:
Sheldon je napisao/la:
Sky1 je napisao/la:

Pa otjeran je, ne znam zasto se poziva da pomogne, kada je vec otjeran? Ne vidim da se pozivaju Zujo, Telibecirevic i drugi. Miske je vec dao vise nego svi oni zajedno, bez da je ista uzeo nazad (napominjem da je u tom periodu Megamix u minusu poslovao, dakle u gubitku je zbog Zelje) i sada nema postovanja jer eto on nije tu da spasi Klub, koji je vec jednom spasio i digao Klub finansijski na noge? Hajde malo da pokazemo postovanja prvenstveno prema sebi samima, manite se zamjena teza. Takve price su nas dovele do ovog ambisa. Zna se ko nas je doveo do ove situacije, a to Misimovic sigurno nije. Trebamo gledati u buducnost, a ne stalno se osvrtati preko ramena.

Svasta ti ovdje isprica, nisam siguran da si me shvatio sta govorim.

Prije svega ja ga ne prizivam. Govorim da to rade pojedini uzdizuci ga skoro u nivo bozanstva sto po meni ne stoji. Puno puno vise se mora dati klubu da bi se taj status imao. Za bivse predsjednike ti ne mogu odgovoriti sto se ne prizivaju kad ja ni Misketa ne prizivam. A on je najsposobniji od njih pa eto mozda neki odgovor.

Miske nije spasio klub. Prvi put u zivotu sam znao da je klub siguran i u dobrim rukama za vrijeme njegovog mandata. Tada sam kao sto bi svaki navijac trebao da se brine, brinuo samo za igre na terenu. Znao sam da ce tadasnja uprava dobro da vodi Zelju i bio sam bez brige sa te strane. Ali nije spasio klub. To su uradili neki drugi. Vodio kvalitetno da, spasio ne.

Pa ako iko gleda sadanjost i buducnost to sam ja. I uvijek govorim podrska ovim lavovima u klubu. A pojedini ma daj Misketa ovi napolje neradnici ha hu. Pa to je osvrtanje preko ramena a ne ovo sto ja radim.

Ovi ljudi ce za mene ostati zlatnim imenom upisani u historiju kluba jer su bili tu kada niko nije. Ja im to necu zaboraviti. A nadam se da ce jednog dana dobiti priliku da rade i u normalnim uslovima, pa da vidimo gdje ce nam biti granica.
rodrigo87 🕊️ 11.2.2016. - 25.6.2024.

Lopta
Kontakt:

uto dec 27, 2022 1:43 am

Zna li neko kada pocinje i kada zavrsava ovaj prelazni rok kod nas? Takodjer ispravite me ako grijesim Santos ovu utakmicu suspenzije koja mu slijedi rjesava protiv leotara u Kupu?
Zadnja izmjena: Lopta, dana/u uto dec 27, 2022 1:59 am, ukupno mijenjano 1 put.

rodrigo87
Kontakt:

uto dec 27, 2022 1:47 am

Sheldon je napisao/la:
uto dec 27, 2022 1:15 am
storm_raider je napisao/la:
Sheldon je napisao/la:

Svasta ti ovdje isprica, nisam siguran da si me shvatio sta govorim.

Prije svega ja ga ne prizivam. Govorim da to rade pojedini uzdizuci ga skoro u nivo bozanstva sto po meni ne stoji. Puno puno vise se mora dati klubu da bi se taj status imao. Za bivse predsjednike ti ne mogu odgovoriti sto se ne prizivaju kad ja ni Misketa ne prizivam. A on je najsposobniji od njih pa eto mozda neki odgovor.

Miske nije spasio klub. Prvi put u zivotu sam znao da je klub siguran i u dobrim rukama za vrijeme njegovog mandata. Tada sam kao sto bi svaki navijac trebao da se brine, brinuo samo za igre na terenu. Znao sam da ce tadasnja uprava dobro da vodi Zelju i bio sam bez brige sa te strane. Ali nije spasio klub. To su uradili neki drugi. Vodio kvalitetno da, spasio ne.

Pa ako iko gleda sadanjost i buducnost to sam ja. I uvijek govorim podrska ovim lavovima u klubu. A pojedini ma daj Misketa ovi napolje neradnici ha hu. Pa to je osvrtanje preko ramena a ne ovo sto ja radim.

Ovi ljudi ce za mene ostati zlatnim imenom upisani u historiju kluba jer su bili tu kada niko nije. Ja im to necu zaboraviti. A nadam se da ce jednog dana dobiti priliku da rade i u normalnim uslovima, pa da vidimo gdje ce nam biti granica.
:palacgore:

Diverzant
Kontakt:

uto dec 27, 2022 2:05 am

Jeste pravi bošnjani, selo gori a baba se češlja. Bas je trenutno bitno je li Misimovic legenda ili sta vec. Covjek trenutno nema veze sa klubom, ne znam sto se ovoliko spominje. I naravno da ne treba stvarati kult ličnosti. Za mene licno Misimovic ce uvijek imati puno postovanje i sigurno da je njegov period u klubu bio jedan od najljepših za svakog navijaca. Opet ponavljam covjek nema nikakve veze sa klubom i ne znam sto se ovoliko spominje, imamo puno precih stvari
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

Veteran1965
Kontakt:

uto dec 27, 2022 7:02 am

Lijepe vijesti, i čestitke. Nije vrijeme da u ovom momentu sukobljavamo mišljenja, bolje energiju trošiti na pozitivu. Na kraju super je da ne mislimo isto, da imamo različite poglede i stavove, i da argumentima diskutujemo o svim temama vezano za Želju.
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Dzezvar
Kontakt:

uto dec 27, 2022 8:46 am

Uporedjujuci 2 foruma ovdje je puno bolja situacija iako i ovdje ima par likova koji na pomen pojedinih iz prethodnih uprava dobiju fras...
Inace nisu tako aktivni na drugim temama,ali kada se neko spomene ide rafalna paljba.
Informacije govore da smo se iscupali,ali hajde da sacekamo i zvanicno pa da krenemo sa slavljem.
Ima jos puno posla i poslije ovoga.
Ne zaboravite da je rok za licencu pomjeren za mjesec dana.
Imat cemo problem sa brkom koji gotovo sam siguran nece pristati na novi reprogram.
Idemo dalje....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 48 gostiju.

Prijava