Nama idu 2KM, ostalo sto skine ide pdv i telekomu. Tako da jedan poziv izadje oko 2.40
storm_raider je napisao/la: ↑sri dec 21, 2022 10:55 pmMesa je nazalost jedna velika ubleha. Neka me isprave stariji, on je ono jednom poslao neke lopte nakon rata i to je to?
Organizovao je i jedne zimske prpreme u Tunisu kada je dole bio trener, mislim 2005.storm_raider je napisao/la: ↑sri dec 21, 2022 10:55 pmMesa je nazalost jedna velika ubleha. Neka me isprave stariji, on je ono jednom poslao neke lopte nakon rata i to je to?
Bravo, zaboravio sam na to. Premalo za nekoga ko se smatra "legendom".Senad1921 je napisao/la: ↑čet dec 22, 2022 12:24 amstorm_raider je napisao/la: ↑sri dec 21, 2022 10:55 pmMesa je nazalost jedna velika ubleha. Neka me isprave stariji, on je ono jednom poslao neke lopte nakon rata i to je to?
Reguliso je jednom i pripreme i poslao Sretka Vuksanovica
Prije rata nije htio da potpise ugovor dok mu nisu otvorili kafic. Marka ko tepsija.Fićo je napisao/la: ↑čet dec 22, 2022 10:06 amImao sam potpuno drugačije mišljenje o Meši, međutim slijedom dešavanja u zadnje vrijeme sam promijenio to mišljenje.
Ne znam s kim sam pisao o toj temi prije par mjeseci ali želim da uputim izvinjenje toj osobi, ipak je on bio upravu za Mešu.
Puno priče, malo djela ...
Mislim da je neko ovdje pisao da je jednom pripreme sredio, finansirao.storm_raider je napisao/la: ↑sri dec 21, 2022 10:55 pmMesa je nazalost jedna velika ubleha. Neka me isprave stariji, on je ono jednom poslao neke lopte nakon rata i to je to?
Patetika i šuplja, hoće da se vrati dok je u snazi, dok ima šta ponuditi, ali nije još vrijeme. Pa kad će onda biti? Ima 62 godine ali čeka još nešto.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑čet dec 22, 2022 10:56 amPrije rata nije htio da potpise ugovor dok mu nisu otvorili kafic. Marka ko tepsija.
Zna on dobro da bi naisao na mnogo stvari na koje nije navikao, zato i nece. Miske je takodjer u vise navrata pregovarao sa njim, uvijek je nesto bilo, neki razlozi, izgovori.milanribar je napisao/la: ↑čet dec 22, 2022 12:24 pmPitanje šta nam to garantuje njegov dolazak, da li je spreman da radi u sistemu u kojem je jako ograničen s budžetom itd. Uz to sve nikad nije bio u našoj ligi kao trener i pitanje koliko bi mu trebalo da se prilagodi na ovo sve.
Evo Ćurić je došao iz jednog uređenog sistema i fudbalske sredine pa se ovdje sad susreće sa nekim stvarim prvi put u životu.