Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Diverzant
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet dec 16, 2022 10:03 pm

Sramota, bas sramota na sta smo spali. Da skupljamo pare preko poziva jebenog. Ali opet veca je sramota ne okrenuti broj, ne nazvati. Podrzati akciju, podrzati momke iz unfkž jer trenutno nema drugog načina. Daj da spasimo sto se spasiti može, pa cemo se tuci sa dušmanima, sto stranim sto iz nasih redova. Vjerujte nije ova garnitura manijaka naivna i dobro znaju sta rade, i sigurno da ce i sami jebati majku dušmanima kad tad. Evo ovaj momak sa pressa, da ga ne imenujem da se ne provlači ime, školovan, obrazovan i bez oraha u dzepu i znam sigurno da sta god rade on i ekipa da je sve samo u korist kluba i da disu za Želju. Zato treba podrzati akciju jer nema drugog načina, zovite Željovci, de smo tu smo jebajiga
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

SanMan
Kontakt:

pet dec 16, 2022 10:05 pm

alombardo je napisao/la:
pet dec 16, 2022 9:29 pm
Zasto niko ne kontaktira senada, vedrana, da se jave gubimo li pomocni ili ne
+1
Ako me pamćenje još imalo služi mislim da smo prije 4,ili 5 godina pravili nake tribine, dovodili autobuse nakih igrača, daleko najviše plaćali i redovno vraćali sve dugove
E da nam je sad neko da vodi finansije ko oni pa makar, ne autobuse, nego vozove igrača dovodio i pravio raskide ugovora

Dr. Adzem
Kontakt:

pet dec 16, 2022 10:06 pm

Ma nije ovo toliko ni lose, moze se skupit ogroman novac za kratak period. Mene zanima koliko je telekom dobar sa ovim?
Cuva Bog Zelju svog!

kvalitet
Kontakt:

pet dec 16, 2022 10:06 pm

Ljudi dragi, nije problem u samoj namjeri, ne znam kako ne shvatate. Navijači žele da pomognu, odlično. Ali Klub se užasno postavio. Ovakve stvari se ne rade sredinom decembra, jer nam u kratkom vremenskom roku treba puno novca i sigurno ne na ovakav način da organizuješ tajanstvenu presicu i sve što ide uz ovo. Mjesecima se mahala o Poreznoj, dugovima, imovini, ti šutiš i onda dobijemo - ovo?!

Više bih poštovao da su došli sredinom godine, rekli nemamo zaključen reprogram, u slučaju da Porezna odbije razgovore, zbog upisanih hipoteka možemo ostati bez imovine kluba. Ovim putem obavještavamo javnost da naslijeđeni dugovi iznose okvirno xy KM, mi nismo odgovorni za to, u narednom periodu uradit ćemo reviziju i utvrditi ko je tačno odgovoran. U međuvremenu, u dogovoru s našim navijačima, krećemo u akciju skupljanja novca na te i te načine itd.

Ubijeđen sam da bismo do kraja godine skupili 2 i po miliona minimalno, ako bi marketinški dobro akcija bila pripremljena.

Ovako ispada da su se sve vrijeme nadali reprogramu, da su ih ovi iz Porezne izradili i eto sad kuknjava, molbe itd. O strateškom partneru da ne govorim sad.

Joj, joj, joj...
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Dr. Adzem
Kontakt:

pet dec 16, 2022 10:36 pm

Evo babuka podrzao
Cuva Bog Zelju svog!

Maestro_1921
Kontakt:

pet dec 16, 2022 10:39 pm

Ne bi bio problem da je ovo akcija kao i ove do sad. Spašavamo klub, ok, imamo svrhu, cilj, idemo svi zajedno, podržat ćemo naravno, kao i uvijek. Nekako smo svi i očekivali i predviđali da će biti neka akcija, ne bismo bili nešto posebno ni iznenađeni. Problem je ovo generalni sponzor. To je ovoj upravi bukvalno pojas za spašavanje, jedva dočekali i prihvatili objeručke, jer se ne moraju mučiti i lomiti da nađu generalnog sponzora. Mogla se fino akcija organizovat, a da se ostavi prostor upravi da nađu generalnog sponzora, nije ga lako ni naći, to je sigurno. Bilo je i drugih modela po kojim se akcija mogla organizovati, dostojanstvenije, pisali su i drugi o tome, da ne ponavljam, sezonske, donatorske večere itd... Očigledno su ovo vidjeli kao najbolju opciju, zbog masovnosti vjerovatno, koliko god bilo ponižavajuće. Problem je njihova šutnja, što su čekali 5 do 12, da dogori, pa onda se hvataj za glavu, spašavaj kako znaš i umiješ. Mogli su fino u septembru - oktobru, pa i prije, već razmišljati o rezervnim opcijama za svaki slučaj. Jok, sve fino, bajno, super, najbolji smo, hajmo prijateljske dogovarat, dijelit uokvirene dresove. Pa kad smo na litici, pred smrt, hajmo u akciju, spašavajte.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pet dec 16, 2022 10:48 pm

Ne moze me bog ubijediti da se nije mogao naci GS...ovi su samo se nadali reprogramu i na kraju kad je doslo do grla daj vadi.

Akcija ok, fina gesta navijaca po ko zna koji put.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

pet dec 16, 2022 10:54 pm

A gdje je napisano da je PU odbila zahtjev za odgodu?
Fear of the Maniacs!

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet dec 16, 2022 10:55 pm

J.ebali vas pitari, ljudi imaju budzet 9 miliona i opet su u SVEMU IZA NAS.
Mi smo Zeljo, mi smo Manijaci, MI SMO PORODICA.
Sta me zaboli k.ura sta ce neko reci. Clanu moje porodice treba pomoc i ko ce pomoci ako necemo mi.
Pozovi broj ili suti, nekim palamudnenjem sutra neces pomoci, kao sto Storm rece doci ce nekada vrijeme kada ce se o ovome moci diskutovati
Alea iacta est!

Sky1
Kontakt:

pet dec 16, 2022 11:01 pm

Fićo je napisao/la:
pet dec 16, 2022 10:54 pm
A gdje je napisano da je PU odbila zahtjev za odgodu?
Lupaju. Mada ja lično mislim da nam neće izaću susret iz PU, uprkos činjenici da mi ispunjavamo sve uslove za novi sporazum.

NEZALAGANJE
Kontakt:

pet dec 16, 2022 11:25 pm

Dakle, F.K.Pomozi Ba i zvanicno.Sta je, tu je.

Meni ni to nije toliko strasno, koliko mi je strasan nedostatak plana.Ne moze se upumpavati novac, a da ti njime samo gasis vatru.To nije rjesenje!!!

Evo trazio si od navijaca jednom, trazis drugi put, pa onda ide treci, cetvrti....Gdje je kraj tu? Tako klub ne moze funkcionisati i to je neodrzivo i niko javno da izadje i kaze to.Kao sto neko napisa, mi samo cekamo nesto, a guzica se ne mrda.Cekaj investitora, cekaj odgodu, cekaj ovo, cekaj ono.Pa na taj nacin djelovanja svaki diletant moze biti nesto u klubu.E to mene nervira.Nemamo viziju.Pisao sam i ranije, nama sad da neko da 10 miliona mi bi to spi.ckali dok puknes prstima, a nista ne bi uradili osim sanacije dugova koji bi se nesavjesnim poslovanjem (jer bi se javile razne hijene) kroz max. 3 godine opet nakamarali.Glavu dajem da bi tako bilo.Neko rece pa mi se borimo kroz historiju, stalno je neka borba. Ok, postujem, radnicki klub uvijek bio, nikad miljenik rezima, ali sta to sad treba da znaci? Da se patimo do kraja svijeta, a imamo takav potencijal?Glupost.

Suma sumarum, nemamo plana, ne znamo sta buducnost nosi, ne znamo sta zelimo od kluba, ne znamo se pravno zastititi, ali znamo prositi.Na hajr.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet dec 16, 2022 11:40 pm

I ko spomene politiku jos jednom ili komentarise navijacku skupinu dobit ce trajni ban, posljednje upozorenje.
Željezničar ante portas !

Sky1
Kontakt:

pet dec 16, 2022 11:46 pm

Akciju podržati pod obavezno! Za Želju zadnju marku, ako treba ali evo da zamolim ljude iz Uprave, ako čitaju ovo. Dajte više malo te transparentnosti, nama navijačima ne treba mnogo da se pokrenemo, potreban je sam iskren i pošten odnos Uprava-navijači skupit ćemo 2 mil budite sigurni, a ne 300 hiljada. Samo konstantno da smo na vezi, a ne ovao iz neba u rebra.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet dec 16, 2022 11:51 pm

I da, dres bas dobro izgleda ovako, tri puta bolje nego sa caizcoinom :D

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

pet dec 16, 2022 11:53 pm

AsharaK je napisao/la:
pet dec 16, 2022 11:51 pm
I da, dres bas dobro izgleda ovako, tri puta bolje nego sa caizcoinom :D
Odlično izgleda.
Fear of the Maniacs!

positive
Kontakt:

pet dec 16, 2022 11:59 pm

Fina je ovo ideja. Da je klub sam ovo napravio, bio bi pravi ciganluk. Ovo je ideja navijača koji kroz sponzorstvo pomažu klub, kako?, pa evo ovako što zovnu broj i dadnu 2KM. Ovi iz inostranstva uplate na račun i eto ga, cifra koju jedan sponzor treba da uplati tu je na računu, ko je uplatio? Navijači. Sasvim fina ideja pa iako imamo taj broj koji zovemo i koji podsjeća na humanitarne akcije, ipak te humanitarne akcije zivkaju razni random ljudi, a ovaj naš broj će da zivkaju strogom većinom navijači i mislim da je super osmišljeno sve. Samo treba sada navaljivati narednih 10 dana da se zove i da doguramo do željene cifre.

Neko reće da sad navijači hoće svake godine biti sponzor. Nije baš tako rečeno, ali je rečeno da će svaki novi generalni sponzor trebati uplatiti više od ove cifre koju su navijači uplatili

Za nekoliko godina ćemo biti ponosni šta smo sve uradili za Želju, bez ikakvih azijaca i bogatih dijasporaca
hajmo rajice prljave stolice

505 VITEŠKA
Kontakt:

sub dec 17, 2022 12:02 am

Kao klub vecu sramotu nismo nikad dozivjeli

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub dec 17, 2022 12:02 am

Samo valja obrnut 150k poziva, nije to bas ni mala cifra.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub dec 17, 2022 12:09 am

Manijaci iz dana u dan pokazuju zasto su level iznad svih. Imam osjecaj da nikada ni jedna navijacka grupa nije ovakvu dobru organizaciju imala, i ponosim se time. Ne znam ni sto se ljudi zale, klub nikad nista i nije mogao bez navijaca, pa ne moze ni sad, to je tako, i to ce tako uvijek i biti dok ne dodje neki covjek sa parama.

blueheart
Kontakt:

sub dec 17, 2022 12:10 am

Ovo sto navijači rade za klub nije nikakva sramota, sramota je svaki direktor , predsjednik, sekretar, Clan uprave, Clan skupštine, koji su sjedili u klubu od 1995 i gledali i okretali glavu kada se nisu plaćale obaveze, i da , sramota su inspekcije, tuzilastva sto te kriminalne radnje nisu sankcionisali na vrijeme.....
DRZAVA ZELJO

Trenutno korisnika/ca: cala, ublehas i 23 gosta.

Prijava