Izvor stranica transfer rumours BiH, dovoljno je da samo pogledate gluposti koje se objavljuju tu.
Izvor stranica transfer rumours BiH, dovoljno je da samo pogledate gluposti koje se objavljuju tu.
Njegov karakter više govori da će potpisati za pitare nego nama se vratiti. Tako da, opušteno.
E vala ako neko na forumu nikad nije lozio to si ti. Jos samo da nam kazes dal' da se strpimo samo da bi sacuvali pljuvacku ili nam se smijese bolji dani.
Pa najavih press od Uprave neki dan, bice sve receno.
E o ovome ja trubim vec neko vrijeme.Durgo je napisao/la:Dosta ljudi mi se javilo u PP da podijelim info sta znam, pa da i ovdje napisem...
Nisam nikakav insajder, a stvarno i da jesam, posljednje sto bih uradio je "furao raju" ili "iznosio nesto van kluba"... znam kolilo meni znaci klub, pa se vodim da i ostali tako osjecaju...
Jedinu stvar sto znam 100% jeste da se ne sjedi skrstenih ruku i da se ceka da nam se uzme imovina... ne treba praviti negativno atmosferu...
Na kraju krajeva ko iole zna zakon ove drzave i procedure, zna da nam PU NE MOZE UZETI IMOVINU 1.1.2023
Za sve postoje procesi, procedure, i tacno se zna kako sta ide...
Za to je kriva uprava koja se nije nikako oglasavala, a ono sto i jesu, nije bilo konkretno, razgovjetno i uvjerljivo.Grbavica je napisao/la: ↑uto dec 06, 2022 9:30 amE o ovome ja trubim vec neko vrijeme.Durgo je napisao/la:Dosta ljudi mi se javilo u PP da podijelim info sta znam, pa da i ovdje napisem...
Nisam nikakav insajder, a stvarno i da jesam, posljednje sto bih uradio je "furao raju" ili "iznosio nesto van kluba"... znam kolilo meni znaci klub, pa se vodim da i ostali tako osjecaju...
Jedinu stvar sto znam 100% jeste da se ne sjedi skrstenih ruku i da se ceka da nam se uzme imovina... ne treba praviti negativno atmosferu...
Na kraju krajeva ko iole zna zakon ove drzave i procedure, zna da nam PU NE MOZE UZETI IMOVINU 1.1.2023
Ako nemate konkretne i provjerene informacije, nemojte ba crnjaciti i prozivati ljude. Udjem na forum i zeludac me zaboli jer ljudi neka svoja razmisljanja i nagadjanja predstavljaju kao cinjenice.
Dovoljno smo u crnjaku, ne trebamo sami sebe jos vise crnjaciti.
Vise liči na napadača od ovih naših trenutnih.Amar927 je napisao/la: ↑uto dec 06, 2022 10:31 amSemir Smajlagic napust Tuzla City !
🧿 Napadac Semir Smajlagic napustio premijerligasa Tuzla City. Nezadovoljan desavanjima u timu, napadac je odlucio dici sidro...
Smajlagic je velika zelja Edisa Mulalica, trenera Zeljeznicara.
Nije bas sad tema za igrace ali naleti na fb na ovu stranicu.
Slazem se.Leon_Professional je napisao/la:Za to je kriva uprava koja se nije nikako oglasavala, a ono sto i jesu, nije bilo konkretno, razgovjetno i uvjerljivo.Grbavica je napisao/la: ↑uto dec 06, 2022 9:30 amE o ovome ja trubim vec neko vrijeme.Durgo je napisao/la:Dosta ljudi mi se javilo u PP da podijelim info sta znam, pa da i ovdje napisem...
Ako nemate konkretne i provjerene informacije, nemojte ba crnjaciti i prozivati ljude. Udjem na forum i zeludac me zaboli jer ljudi neka svoja razmisljanja i nagadjanja predstavljaju kao cinjenice.
Iz supljeg u prazno, ne znam sta mogu objaviti da bude dobro.
Upravo tako. Svojom šutnjom su otvorili prostor za špekulacije. Ako je Diglisić propao prije mjesec dana (Mirvić također, iako se o njemu zvanično niko nije očitovao), možda i više, zašto su ovoliko čekali i šutili?! Zašto odmah nisu obavijestili navijače da je sve propalo i da se pokreće akcija skupljanja novčanih sredstava da se uplati poreznoj da bismo spasili imovinu? Krajnje su neodgovorni i neozbiljni, ne samo što se tiče ovoga. Nego i zbog raznih upita, ponuda sponzorstava i drugih vidova pomoći klubu, na koje se ne udostoje ni odgovoriti.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto dec 06, 2022 10:50 amZa to je kriva uprava koja se nije nikako oglasavala, a ono sto i jesu, nije bilo konkretno, razgovjetno i uvjerljivo.Grbavica je napisao/la: ↑uto dec 06, 2022 9:30 amE o ovome ja trubim vec neko vrijeme.Durgo je napisao/la:Dosta ljudi mi se javilo u PP da podijelim info sta znam, pa da i ovdje napisem...